מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפי המדריך לקניית מעבד שיש בראש הפורום המעבד שלי סלרון... המעבד שלי לא נפוץ(לא מכיר אף אחד חוץ ממני שיש לו כזה) intel pentium 4 northwhood 2200. הדבר שגורם לי לחשוב שהוא סלרון הוא העובדה שבמדריך בראש הפורום לא מופיעה המהירות 2.2 ליד הקטגוריות של פנטיום 4 אלה רק ליד הסלרון... אבל יש הבדל כי רשום שם שלסלרון יש 128k l2 cache ואצלי יש 512k. אז אולי יש שם טעות?(בזה שלא מופיעה המהירות 2.2)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם יכול להיות שזיכרונות מסוג OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB לא יעבדו בלוח חדש של אינטל? אמרו לי באייבורי כי הלוח של אינטל 965WH או כל 965 שלהם לא יעבוד עם הזכרונות של OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB. יכול להיות? בדקתי והלוח תומך עד 8 GB או 4GB במקרה ואני שם שם 800MHZ. האם יש קטע של תזמונים? הלוח תומך בתזמונים 5-5-5 או 6-6-6 הזכרון מסוג GOLD של OCZ תומך ב 3-3-3 או 4-4-4. האם בגלל זה הבעיה? האם תזמונים אלו של הלוח (5-5-5) טובים? למה הם אמרו לי שזכרונות של KINGSTON כן יעבדו? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה PC Probe של ASUS והכל בסדר לוח אם 30C אבל פתאום זה קופץ ל-148C או 149C. הורדתי את התוכנה PC WIZARD ושם הוא לא מזהה את הלוח אם. הורדתי EVEREST וגם שם הוא לא מזהה את הלוח אם. סגרתי את המחשב ל-3 דקות והדלקתי ופתאום המעלות בסדר 30C וגם גל התוכנות מזהות את הלוח אם גם ב-30C. בדקתי ב-BIOS בפעם הרביעית שזה קרה וזה מראה שהלוח אם במעלות 149C-. מה יכול להיות? ד"א ריסט לא עוזר. וזה בטוח C בגלל שהמעבד תמיד בסדר והוא על C וגם מסומן במעלות של הלוח אם C. לא יכול להיות שכל התוכנות+BIOS טועות. אז מה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים שניהם של 512 אבל לא מאותה חברה וגם אחד הוא 2.5 ואילו השני הוא 3.0
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי לוח אם X48 (תומך CF X16 בשני הערוצים), ובקרוב אני אמור להחליף את המעבד מ-E8400 ל-Q9650, כמו כן עומד להחליף את כרטיס המסך מ- 4870 ל- 4870X2 (כי אני לא מרוצה מהביצועים של ה-4870 על רזולוציית 1920X1200 עם הגדרות מקסימליות בחלק מהמשחקים). מה שעדיין יהיה לי זה מקום נוסף בסלוט ה-PCI-E השני לCF, כך ששדרוג עתידי של המעבד לא יבוא בחשבון, אלא רק תוספת של כרטיס מסך נוסף. - אז עם CF של שני 4870X2 על Q9650, לדעתכם, המעבד יגרום למצב של צוואר בקבוק ?? לא מצאתי תוצאות בנצ'מארקים שעונים על כך . ואם כן, - אולי עדיף שאחכה ליציאת ההכרטיס הבא של ATI עם ליבה בודדת - 4890 ?? (לפי הפרסומים - באפריל) ואשלב שניים ב-CF. - יש דרך לחזות בעיה כזו בשילובי חומרה ?? הערות - 1.…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים ....מזמן לא הייתי פה ויש לי שאלה??? לבוס שלי יש מחשב ישן שהוא רוצה לשדרג קצת, עכשיו יש לו עליו לוח מדגם asus P4S533-MX ויושב בוסטיק יחיד של 256 DDR333, מכייוון שלא מצאתי 1ג'יגה של DDR333 אני יכול לקנות 512 ולצרף לו או שתאשרו לי שהלוח תומך בDDR400 ואני יוכל לשים לו סטיק של 1 ג'יגה, קישור למידע על הלוח אם...... http://www.shopping.com/xPF-Asustek-P4S533-MX תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אמורים לצאת (מתישהו) מעבדי HASWELL עם יותר מ 4 ליבות, למשל כמו משושי הליבות של INTEL בדור הקודם ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
:asthanos: אני עומד לקנות מ-Pandas מעבד(דרך אגב למישהו היו בעיות עם שרות הלקוחות שלהם? יש שמועות...), כנראה AMD Xp 1700 0.13M ורציתי לדעת אם אמורים להגיע עוד מעבדים של 0.13 אבל פחות מהירים מה- XP-2400 (וכמובן זולים יותר) ? ועוד משהו האם כדאי יותר לקנות את הXP-2000 מאשר את ה XP-1700 ? הבנתי שקל יותר לקרר אותו כי שטח הפנים של המעבד עם הHeatsink גדול יותר ואף על פי שהוא מייצר יותר חום הביצועים בטח הרבה יותר טובים (350MHZ הבדל) או בכלל לחכות שיגיע איזה ~XP2000 ב-0.13 מיקרון ולקנות אותו ? :smilyDJ:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות מעבד למחשב שלי וארצה לשאול אם יקחו לי עליו מכס ואם כן כמה בערך המעבד: https://www.ebay.com/itm/Core-i5-4570-Haswell-Quad-Core-4x-3-2-GHz-LGA-1150-84W-SR14E-c/254222654061?epid=1662795289&hash=item3b30d9da6d:g:J00AAOSwinlc0Jjc המארז פחות מקילו תודה רבה לכול העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fx57.net/?page_id=718
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש ללוח Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard את החיבור ל SATA2?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יכול לקנות Q6600 ב200$ כולל משלוח ומיסים עד הדלת ואני מנסה לברר פרטים לגבי האחריות. באיסטרוניקס כנראה עסוקים ולא עונים לטלפון.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהתחשב בירידית המחירים ובכך שאפשר להשיג 4 ג'יגה באיזה 500-800 שקל, האם שווה לקחת שני KITS כאלו ולשים 8 ג'יגה? (כמובן שמדובר במחשב שיריץ מערכת 64 ביט כמו VISTA 64)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-