עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שורטי,

קניתי מחשב חדש שזה המעבד בו ויש לי מספר שאלות 1.הוא מקורר מספיק או שיש צורך בתוספת? 2. ניתן לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? 3.הוא טוב או לא טוב למטרת משחקים(ואולי אוברקלוק קטן וצנוע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

אני לא מתכנו אוברקלוק, ואני רוצה לדעת אם הזכרון הזה טוב הנה קישור http://www.pchardware.co.il/docs/pd771898813.htm אני יכול לקנות אותו ב490 שקל

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by vk,

איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by davidbr,

אני מתכנן לנסות OC כי הלוח אם שלי עכשיו מסריח ולא מאפשר את זה. רצוי שיהיה עם כרטיס קול איכותי on board. התקציב הוא בסיבובות ה 600-700 שקל אני מניח, עוד לא סגור. אני רוצה משהו שישתלם מבחינת ביצועים/מחיר. תודה! עריכה: ראיתי את הלוח אם הבא: MSI 865PE Neo2-LS http://pch.co.il/docs/pd-253377142.htm הוא נראה לי לא רע, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by amitaihasnes7,

שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…

• 45 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by orelzion,

מה יותר טוב, ולמה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by shuy,

חבר שלי ביקש שאני אמליץ לו על הנ"ל. כמה שאלות: 1. האם יש את המעבדים הנ"ל בצורה שאינה כוללת את המילה "פרסקוט"? (ובכלל על איזה תושבת אתם ממליצים) 2. מחפש המלצות ללוח-אם עד 650 ש"ח. תודה! *עריכה: המעבד צריך להיות 32 ביט כיוון שה-64 ביט עדיין יקר מידי.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. דובר וצויין כאן שדגמים היותר זולים לשוק הביניים, יגיעו בין 30 לאוגוסט ל- 5 בספטמבר. בקצת מהמקומות כמו סטארט פי סי ופלונטר הגיעו חלק מלוחות האם ומעט זכרונות, אך ברוב הרשתות ביניהם אייבורי ( ששם מתוכננת הקנייה ) לא הגיע דבר.המעבדים בכלל לא הגיעו לרשתות למיטב ידיעתי.למי שצריך לקנות ומחכה, ידוע אולי מה פשר העיקוב , ומתי ההערכה בערך שיגיע כל זאת ?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 8-Ball,

קניתי מחשב חדש עם הלוח הנ"ל כמו שאתם יכול לקרוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187655.0 אני צריך לוח בערך באותו תקציב (כ500 שקל) עם כרטיס מסך עליו במקום הלוח הנ"ל קיבלתי זיכוי מהחנות.. הלוח חייב להתאים למעבד: AMD SEMPRON 3000 TRAY תודה לעוזרים

12. Started by Xtr3m3r,

היי, יש לי בעיה קטנה ואני צריך שאתם תעזרו לי יש לי מעבד I7 920 ו3 ג'יגה זכרון RAM וכשמו ששמתי לב, הוא כבר לא מה שהיה קודם אני צריך שתביאו לי המלצה לזכרונות חדשים, אני לא צריך את הדבר הכי טוב אבל גם לא את ההכי גרוע מה שאני רוצה להזכיר שבגלל שזה 920 וזה מהדור הישן, המעבד הזה עובר רק בכפולות של 3 זאת אומרת 3,6 וכו' מה יש לכם להציע?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  14. היי מישהו יכול להסביר לי בדרך קלה אך אני יכול לדעת להתאים לוח אם למעבד ולזכרונות? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by pazer005,

לאחר שכבר התקנתי את כל המערכת, אני פותח את CPUZ ואני מגלה שהמעבד שלי על 1199GHZ... יכול להיות? לא נגעתי בשום דבר בביוס, בטח לא ב-OC...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ezx,

הכותרת אומרת הכול תודה לכול העונים עריכה: שינוי בכותרת, PCIe ולא PCI-X

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  18. בשביל לבדוק שהזכרון תקין ? שמעתי שלא חייבים להריץ את הכל ויש רק משהו ספציפי שאפשר להריץ ולבדוק ככה את הזכרון. שוקראן.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  19. אני מבולבל לגמרי שני לוחות עם אותם הפיצ'רים ......למה הג'יגבייט עולה חצי מה ABIT לעזזל ?????? איפה הקא'צ שאני בטח לא שם לב אליו משום מה ??? ג'יגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 אייביט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by lmlm,

רציתי לשתף אותכם בראיון שראיתי שמשהו פירסם ב XS http://seekingalpha.com/article/14001 וראיון אחר http://www.bytesector.com/data/bs-article.asp?id=663

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by nir.b,

שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. יש לי לוח אם די ישן כבר היום Gigabyt Ga-k8n-sli עם צ'יפסט nforce 4 של נווידיה. אומנם המחשב שלי ישן אבל אני חושב שאם אני אוסיף כרטיס מסך חדיש הוא יסחוב את רוב המשחקים בצורה סבירה. שאלה? האם לוח אם זה יתמוך בי בסדרה ה 8XXX של NVIDIA? התוגבה של Gigabyte שקיבלתי היא שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס עם PCI-E אבל מומלץ לנסות קודם לפני הקניה(תודה באמת על העצה המועילה :-\). כיום יש לי Athlon 3700+ (2.2GHZ oc to 2.7 GHZ) 4x512mb corsair pc3200 with CL2 EVGA 6600 GT. with ZALMAN VF700 ולא אני לא מתכוון להחליף אף חלק אחר במחשב. האם זה אפשרי? כרטיס מסך חדיש על לוח אם ישן? יאללה כל המומחים תעזרו לי אני לא רוצה סתם לקנות כרטיס ולגלות שהוא לא עובד מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by liiight,

אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by big_vulva,

שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.