מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להתקין מעבד של P III 866 על לוח עם צ'יפ של סלירון (לוח Asus ) ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המעבד הבא AMD 64 3200+ 939 VENICE עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא מגיע עם מאוור והאם זה משנה עם אני יקח OEM או RETAIL ??? ועוד שאלה !!! זה מגיע עם גריז כלשהו שאני צריך למרוח ? האם חייבים למרוח בכלל משחה טרמית או שזה רק המלצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200 האם אני יכול להחליף למעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) LGA775 והאם השיפור יהיה משמעותי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת ישן ואני רוצה לקנות ללוח אם הזה של אסוס מעבד חדש http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 השאלה שלי האם הוא מתאים למעבד הזה http://alef-alef.co.il/product_info.php?cPath=95_96_247&products_id=2909 או שאתם מציעים משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 זה המעבד והלוח : jetway 845gea תודה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי אז הסיפור הוא כזה ובבקשה אל תצחקו עלי המעבד שלי התחמם מאוד בזמן האחרון אז החלטתי לנקות את הגוף קירור ולחדש את המשחה הטרמית... הוצאת ניקיתי והחלפתי והכל סבבה. כשהחזרתי את המעבד, החזרתי אותו הפוך לצערי, לא שמתי לב לסימון ולחריצים ומה שקרה זה שהתעקמו לי 2 פינים על המעבד עצמו(אלו שנכנסים לסוקט) הוצאתי את המעבד וניסיתי לישר את הפינים, אחד מהם התעקם ממש ותוך כדי ניסיון הישור הוא נשבר ויצא. השאלה שלי האם המעבד יכול לשרוד בלי הפין הזה או שהוא TotaLose? נכון לעכשיו כשאני מחבר את המחשב ומדליק הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך, כשאני מנסה לכבות אותו מהכפתור הוא לא נכבה וגם לא עושה ריסט(הייתי שומע לפי הקול שהוא עושה), ממש כאילו הלוח אם לא מחובר לכפתורים... יכול להיות שנדפקו לי…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי! הרגע קיבלתי את הX2 4200! עכשיו רציתי לשאול איך אני יודע האם מה שקיבלתי טוב לOC? תגידו לי על מה להסתכל על המעבד... תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא רוצה להשקיע על מאוורר רציני,סתם חבל על הכסף ד"א בזה שלא בקופסא רשום E6, משנה משהו(אם מישהו יכול לראות זה נמצא בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב והמעבד שבחרתי לו היה: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 . וזה גם מה שמופיע בקבלה שקיבלתי מהחנות. ואז החלטתי לבדוק מה יש לי בעזרת 3DMark05 ושם בכלל רשום בפרטים של המעבד: Socket Designation: Socket 754 ניסיתי עוד תוכנה וגם שם התוצאה: Socket Designation: Socket 754 האם יש מצב שבאמת התקינו לי משהו אחר??? אם למישהו יש מושג מה הסרט אשמח לקבל תגובה... צרפתי תמונות של שתי התוצאות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
3 ג'יגה הרץ בטכנולוגיית HT..... ואם הוא כן יגביל, זה יהיה עד כדי משמועתי ? וכמובן בהנחה שאני הולך לקנות משהו ברמה של 1950PRO ולשחק משחקים בסטייל HL EP2 , BIOSHOCK, CRYSIS , עוד כאלא ....
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ואני צריך שתענו לי יש לי מעבד i5 4440 וכרטיס מסך gtx 1060 3gb oc ו 8gb ראם ואני מנסה להריץ arma 3 וזה מריץ לי את המשחק על האיכות הכי נמוכה 50-60 fps וגם משחקים כמו pubg בערך 70-90 fps על האיכות הכי נמוכה ואז שאני מעלה תאיכות לhigh המשחקים האלה פשוט נתקעים 15-35 fps וזה מחרפן אותי! אשמח לדעת עם זה קשור למעבד לראם או לכרטיס מסך.
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הורכב לי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד רייזן 7 5800X על פי המפרט הוא תומך עד 3200 MGH הרכבתי זכרונות של 3600 MGH. לא נגעתי בכלום. כשאני נכנס ל CPU Z זה מראה שמהירות ה CORE היא 3600. וגם ב HWM MONITOR ו3600 ומעלה או שזה סתם מה שרששום שם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המעבד שלי תומך ב 3dnow mmx sse sse2 המעבד הוא atlon 64 +3200 s754 clowhummer תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחצי שנה נשרף לי לוח אם asus p4p800 ומאז קניתי מחשב חדש ולא נגעתי במערכת הזאת. היום אנחנו רוצים לבנות HTPC, האם המערכת הזו תחזיק HTPC פ: Intel P4 NorthWood 3.0Ghz Asrock P4I65G [אני חושב לקנות אותו - כי הוא הלוח היחיד ב S-478 שמצאתי- אם אפשרות ל-OC] Geil cl2.5 400mhz 512MB + Geil cl2.5 400Mhz 256MB PVR-150 MCE Gigabyte Radeon 9700Pro 256MB HDD WD 8MB - 250GB ------------------- עריכה: שכחתי לציין, המחשב ישמש כמקליט סרטים מהממיר, ולצפייה לא ב HD אלה סרטי DVD/Divx רגילים. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-