מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה חברה בירידת מחירים אמורים לצאת המעבדים החדשים של אינטל וגם אמורה להיות ירידת מחירים של הC2D ה"ישנים"? וחברה מה עדיף הE6750 או הE6600? ובעיקרון יש למה לחכוות? ועוד משהו המעבדים החדשים שאמורים לצאת יהיו טובים בOC?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום ! המפרט שלי : 3.0 775 lg D915PGN 2*256 RAM תזמונים X600XT 128 MB @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) רציתי לדעת למשחקים מה עדיף להוסיף עוד גיגה זיכרון או לשדרג את הכרטיס מסך? חשבתי על זיכרון: ?512MB Corsair (CMX) CL2? שעולה 350 ב KSP כרטיס מסך נראה לי כרגע יקר מידי לשדרג למרות שאין בעייה לתקציב עד 1300 ש"ח. מה עדיף להוסיף זיכרון בתקציב של עד 500 ש"ח או כ. מסך חדש?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה די מעניינת, מתחילים להופיע יותר לוחות אם של AM3, אבל בחנויות בארץ משום חסרים מעבדים בשביל AM3, שהמרכזיים שבהם זה: phenom 2 x4 925/945 ויש עוד כמה ( http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3096) מישהו נתקל במעבדים האלו באחת החנויות?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי היום שני סטיקים של supertalent כ"א 512 מהירות 667 והם עובדים נהדר ב dual channel אני רוצה להרחיב את הזיכרון - ויש לי הזדמנות טובה לקנות שני סטיקים כ"א של ג'יגה מחברת kingston במהירות 800 האם כדאי לשים את כל הסטיקים ביחד וכך אני מאבד שני יתרונות - גם המהירות תישאר על 667 וגם איבדתי את הdual channel- או שיתרון הגדלת הנפח מכריע?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
איזה לוח עדיף מבין הבאים ולמה? 1) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 2) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard 3) Asus P4C800 Intel 875P Motherboard 4) ABIT IC7 Intel 875P Motherboard ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? ה8500 יחזיק הרבה זמן לדעתכם? 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הזה Gigabyte GA-Z270X-UD3 מ- KSP ושמתי לב שיש על הלוח סימנים של טוש ופה יש "כתם על האות E: זה תקין? למה מה יש את הסימונים, זה אמור להגיד משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?
-
- 17 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 4 ישן (של 3Ghz) ואני מעוניין לקנות לו ראם חדש. זה הלוח אם שלי בתוכנה everest: למה מופיע גם SDRAM וגם DDR? קראתי איפהשהו שזה אותו הדבר. זה נכון? אם לא מה מהם עדיף ולמה. מה ההבדל בין RealClock ל-EffectiveClock? איזה מהם צריך להיות רשום על האריזה בחנות? כמה זיכרון כדאי? אני השמח להמלצות לקנייה. עריכה: ניתן להכניס 2 זיכרונות של ג'יגה וליצור בעצם 2 ג'יגה? או שהמקסימום שלשני הסלוטים ביחד צריך להיות ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרגע מתרחשת לה תחרות עזה בין משווקי החומרה האמריקאים על דחיפת כמה שיותר מעבדי Ryzen לשוק, והיות והסחורה חמה בשבועות אלו כך שכמויות רבות נמסרות ממנה לצרכנים שמרכיבים מכונה חדשה בסגמנט ה- Hi performance, התוצאה העקיפה של העסק, הינה מלחמה עיקשת על נתח שוק גדול ככל שניתן מצד ספקי החומרה הקימעונאיים בארה"ב. המלחמה הזו מתרחשת (ככל שידוע לי בכל אופן) כרגע, רק בשוק האמריקאי - שהוא כידוע השוק המשוכלל ביותר. התוצאה היא ירידה של כ- 10 אחוז לערך במחירי מעבדי סדרת Ryzen 7 בעלת 8 הליבות. זה קורה אגב בכל הסדרה מ- 1700 עד 1800X. המשמעות עבורנו הצרכנים פה בארץ הקודש, היא שמי שרוצה להרכיב לעצמו מערכת hi performance חדשה מבוססת מעבד ryzen 1700 מת…
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית קופצת קדימה מוקדם מהצפוי ומוסיפה אזכור לנייד קומפקטי חדש - שיגיע עם ארבע ליבות עיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מי שמרכיב את המחשב שלי הודיע לי שלוח אם לא מתאים [bIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL] אני צריך להתקשר אליו עכשיו להגיד לו לוח אם אחר עד 380 ש"ח. שיהיה 100% מתאים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאן הם בדיוק מתחברים? מה בדיוק מפעיל אותם?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום עם איזה תכונה אני יכול לדעת מה הדגם של הלוח אם של חבר שלי פשוט אני מפרמט לו ואין לו דריבר אליו ואני רוצה להוריד לו אותו.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב עם לוח מסוג asus p5k3 deluxe עם 4GB זיכרון מהסוג שבתמונה הצורפת למטה (X2 כמובן), ברצוני להרחיב את הזכרון ל 8GB כמה שאלות: 1. איזה סוג זיכרון לחפש? האם מספיק DDR3 1333MHZ 1.5V או שצריך לשים לב לעוד פרטים? 2. האם אפשר לקנות סטייק 1 של 4GB או בגלל שמה שיש לי מחולק ל 2 אני צריך לקנות עוד 2 של 2GB? 3. אופן ההתקנה הוא פשוט להרכיב את זה על הלוח? או שיש עוד פעולות שנדרשות לעשות ב BIOS? ואם יש לכם המלצות ספציפיות לזכרון אשמח לשמוע.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-