עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Phanatic,

לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם X3 720BE, מפרט בדיוק כמו שרציתי אבל אחרי כמה ימים התקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שאחרי ההרכבה של הכל המחשב לא עושה Post הם בדקו הכל והגיעו למסקנה שהמעבד תקול לרוע המזל שלי זה ה 720 האחרון שנשאר להם במלאי, ביקשתי שיחליפו לי ל 940 אבל גם זה אין במלאי אמרו לי שיש מחסור בארץ למעבדים האלו התקשתי לעוד כמה חנויות ונכון, אין במלאי לאף אחד (IQPC,TMSFOX וכו..) את ה 720 או ה 940 עכשיו, חשבתי אולי לקנות את ה 955BE שיש במלאי או ה 945 הבעיה היא ש 945 הוא לא Black Edition וזה לא מתאים לי, וה 955 פשוט יקר מידי ויותר מידי חזק בשבילי, וגם אם כבר קונים את ה 955 אז עדיף כבר לקנות לוח AM3 וזכרונות DDR3 כדי לנצל אותו כמו שצריך (למרות שהוא עובד עם AM2+ ו DDR2) מה עושים…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by eliXir,

המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 475 צפיות
  3. חשוב לי שזה יהיה בקר רייד אמין, יופעל עליו רייד1 (מירור) ככה שכל המטרה זה אמינות ולאו דווקא ביצועים. חשוב שידע לסנכרן את 2 הדיסקים גם לדיסק ריק (ולא שיתחיל את פעולת העתקה רק מדטא חדש שיכתב מאותו הרגע) , הכוונה שגם בהרכבה יותקן לו הרדיסק אחד מלא ואחד ריק, וגם בעתיד אם אצטרך להחליף דיסק, שהוא ידע להעתיק את כל התוכן בעצמו לדיסק החדש. אני לא יודע אם זה תפקיד של רייד, אבל אם יש סיכוי שהוא ידע לדווח כשדיסק אחד לא תקין, זה יהיה מעולה, אם לא אז כנראה שאני אצטרך להסתמך על S.M.A.R.T ... חשוב מאוד שיהיו לפחות 4 חיבורי SATA פנימי על הלוח, לא כולל ESATA וכו' (גם במצב כזה אני אצטרך לוותר על סידירום, אבל אפשר לחיות עם זה). אני חשבתי על ה-ASUS P5QL-E שעולה 580 שקל, אבל אני לא ממש מבין בב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קודם כל... איזו ליבה יותר טובה ? WINCHESTER או VENICE ? ומה זה integrated into chip fsb כמו שרשום פה ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103501 איך הזכרונות של WINTEC? tnx

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  5. מפרט מחשב: לוח אם P35-DS4 מעבד 9450 או 9550 - עוד לא הוחלט ספק או PCP&COOLING 610W או TT 650W QFAN מארז ANTEC 900 כ.מסך 9800 GX2 HDD 500GB X2 מערכת XP 32 לא מתוכנן OC (לפחות לא בהתחלה) מעוניין ב 2 סטים של 2X1GB שזה 4GB בסה"כ ... חשבתי לרכוש OCZ 800MHZ FlexXLC CL3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=407552 יש אפשרות שזה יעבוד גם בלי הקירור מים לדעתי (אין לי קירור מים) אשמח להמלצות ...

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by slowdive,

שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by asilbob,

יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?

8. Started by oranShoshany,

חבר שלי קונה מעבד עכשיו הוא מתלבט בין X6800 לQX6700 הוא קונה את המעבד בחו"ל אין כמעט הבדל במחיר אז מה מביניהם עדיף? הוא מתכנן OC הוא עושה עריכת ווידאו וכל מיני דברים..? אל תציאו בבקשה מעבדים אחרים רק תענו לי על השאלה תודה.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  9. האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by spooky,

נשרף לי לוח האם ואני צריך שתמליצו לי על אחד חדש המפרט שלי הוא כזה: athlon xp 2800+ radeon9600P 256MB DDR התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח (גג) תודה מראש רומן

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  11. קיבלתי עכשיו את הלוח G41MT-S2PT ואני מנסה להפעיל את היציאה הקדמית של האודיו אבל משום מה הוא לא מזהה כלום. חיברתי טוב את הקונקטור של המארז ללוח אבל רק האחורי עובד : ( מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by DrizziTx,

כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

האם אמורות לצוץ לי בעיות איתו ועם הריידון9700?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ShaharSi,

אני רוצה לתקן את המחשב של ההורים שלי.. הלוח אם נדפק שם לגמרי ואני מחפש לוח אם בסוקט 1156 אבל אני לא מוצא בשום מקום. לא חדשים ולא משומשים פשוט כלום... אפילו ניסתי מאיביי אבל זה יקר מידי. הצעות מישהו?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  18. שלום לכולם, אני כבר די סגור על לוח אם למחשב שלי אבל ליתר בטחון אשאל בכל זאת. הלוח שאני מתכנן לרכוש הוא GIGABYTE GA-P67A-UD3 השאלה שלי היא, ללא קשר למחיר ובלי לחשוב על SLI, האם לאדם שמתכנן OC אבל לא אקסטרים יש סיבה לרכוש את אחד מהלוחות הבאים: GIGABYTE GA-P67A-UD4 ASUS P8P67 PRO -- לא יודע אם זה משנה אבל ליתר בטחון, המערכת תכלול 8-16 גיגה זכרון. כרטיס GTX460 ומידי פעם תהיה תחת מאמץ של 99% לשעות ארוכות (8 שעות ומעלה לעיתים) ומספר דיסקים קשיחים כמספר החיבורים האפשריים. -- אני עדיין שוקל את האפשרות לעשות SLI בעתיד ואם אחליט שכן אז מן הסתם אצטרך לזנוח את הבחירה הנוחכית ואלך על אחד מהשניים. תודה רבה ושבת שלום (:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by arbily,

יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של מעבדים של מחשבים נייחים/ניידים חדשים/ישנים? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות, וכמובן לוודא שאני לא מחליף במשהו שיגביל אותי. ספציפית, הייתי שמח להשוות: i5 760 (נייח ישן) i5 6200U (נייד בן כמה שנים) i7 7920HQ (נייד, MacBook Pro) מעבד מדור נוכחי (אולי i3 או i5 או Ryzen כלשהו) תודה מ…

21. Started by Crazy Angel,

שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום לכולם. האם יש הבדל בביצועים בין מעבד פרסקוט למשל 530 עם 1 מגה זיכרון מטמון לעומת פרסקוט 630 עם 2 מגה זיכרון מטמון? האם התוספת הזאת משמעותית?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  23. ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…

24. שלום. אני מרגיש כי המעבד והזכרון לא כ"כ מספיקים לי כ"כ (E4500 לוח של MSI 945 ו 2GB זכרון...) והלוח מגביל אותי מאוד מבחינת שדרוג ו OC. הייתי רוצה לשדרג וכאן גם נכנסת השאלה האם כדאי בתקציב כזה לשדרג ואיזו תוספת ביצועים אני כבר אקבל? יש לי 4870 וספק מסריח 500W של EZCOOL... תקציב מק' 1300 וחריגה 150 מק'. מחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. כרגע המעבד על OC של 2.79 וזה המק' שאפשר עם הלוח הזה... חשבתי על השילוש הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717296 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&db68907=68914 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739993 3GB ולא 4 בגלל מערכת הפעלה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eyalgb,

יש לי כרגע פנטיום 4 ליבה כפולה 2.66 לוח גיגבית דגם 945 יש לי אפשרות להחליף amd 3500 ולןח אסוס 939 דלוקס sli המעבד 64 ביט האים כדאי לי להחליף

• 8 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.