מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300. ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'. תודה
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! בקרוב אקנה מחשב (מחכה לFermi - כמו חצי עולם): i7 860 + GA-P55A-UD3\ASUS P7P55D לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 3 אפשרויות טובות: G.Skill 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9 - 1.5-1.6v ב-633 ש"ח PATRIOT Sector5 Viper II 4GB (2x2GB) 1333MHZ DDR3 CL7 - 1.65v ב-549 ש"ח G.Skill 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600 CL7 - 1.3v ב-666 ש"ח אני יודע שהלוח שלי תומך בDual Channel ולא Tripple Channel. והנה הדילמה: - אני יודע שמבחינת משחקים 4GB לא מנוצל וצריך מערכת הפעלה 64ביט (שבה אשתמש), אבל אני בטוח שיהיה לי שימוש ב6GB, במיוחד שאין כמעט הבדל במחירים (הזכרון הראשון והשלישי מאותה חנות שממנה כנראה ארכוש את כל המחשב). מה גם שהתדירות שאני מחליף מחשב דיי נמוכה (המחשב הנוכחי הוא AMD64 3200+) אז אני חושב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
המתנה ארוכה סוף כל סוף מגיעה לסיומה: הכירו את מעבדי ה-Ryzen 5 2400G וה-Ryzen 3 2200G המבטיחים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, הגעתי בשעה טובה להחלטה של קניית לוח חדש והקצבתי לעצמי בסביבות 750 שקלים לצורך העניין אבל בפני עומדות 2 אפשרויות ששתיהם קורצות לי: GIGABYTE EP45-UD3P, הפתעת אוברקלוק מג'יגה-בייט ולוח אם פשוט מדהים. מכיל כמות פיצ'רים ענקית ורכיבים איכותיים שישמרו על ביצועיו ואורך חייו ASUS P5Q DELUXE, מבחוץ נראה כמו כל לוח אקסטרים שאסוס מייצרים, כולל 16 (!!!) מייצבי מתח וקבלים רבים, 3 יציאות PCI-E, כאפשרות לPHYSX אוליי בעתיד ואוברקלוקינג שמאפשר באס גבוהה ללא צורך בשינוי גדול עד לסביבות 500MHZ, בסביבות ה550 מתחילות הדרישות. 2 הלוחות האלה פשוט מעולים כל אחד בדרכו, 2 הביוסים שלהם פשוט עמוסים בכל טוב לבחירתי ולעזרתי. איזה אוברקלוק יבוצע? הקיצוני ביותר שאפשר עם קירור אוויר מאסיבי, א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סקירה קצרה ומעניינת על הנושא, מאת investorplace. ראיתי לנכון לשתף.... תהנו: https://investorplace.com/2019/10/amd-stock-is-finally-beating-intel/
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE? כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. האם לוח אם מוגבל מבחינת נפח ההארד דיסקים שאני יכול לחבר אליו? 2. במידה ויש לי חיבור SATA1, אני יכול לחבר HD SATA2 בנפח 2TB? 3. במידה ואני קונה מתאם PCI TO SATA, אז אני יכול תאורטית להרחיב את הנפח עד שנגמרים לי חריצי הPCI? אגב סוג הלוח אם הוא intel D865PERL, מעבד p4 2.8ht, מערכת הפעלה xp pro sp3. תודה.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות שני זיכרונות של 1GB Samsung או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קיבלתי משחב ישן מחבר, והארדיסדק בנפח של 15 GB עכשיו כשאני מפעיל את שניהם ביחד המשחב מביא לי הודעה Primary master hard disk fail קראתי קצת באינטרנט וראיתי שם שכנראה הביוס לא תומך בכאלה גדלים(מכיוון שהמחשב ישן) מפרט של המחשב מעבד PENTIUM R 133 MHZ לוח אם INTEL i430VX
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 כמו שאתם רואים 2 זכרונות במהירויות שונות ולוח שלא תומך בכלל את המהירויות האלה.. אני צריך לוח שמשלב pci-e + agp + ddr2 up to 800mhz + i845GE + למעבדי E הכפולי ליבה החדשים של אינטל שיהיה אופציה לשדרג בעתיד + SATA + חיבורים רגילים ישנים שכחתי איך קוראים להם (2HD + cdrw) יש איזושהי המלצה?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם (socket A) שמבוסס על VIA KT400 chipset . קניתי לוח אם אחר במקום, שמבובב על nForce2 Ultra400 chipset. אני יודע שאם אני פשוט אחליף לוח אצטרך כנראה לפרמט מחדש את ההארד דיסק. האם יש דרכים לעשות זאת ללא פירמוט?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-