מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות הארדיסק חדש מחר ואני לא יודע אם הלוח תומך ATA או SATA וכמה אפשר להוסיף עוד בקיצור הבאתי פירוט של הלוח תגידו לי מה מי מו... ואם אני יכול להוסיף כי נראה לי שיש לי 2 הרדיסקים אז תגידו לי מה לעשות והכל http://img198.exs.cx/img198/4266/17lv.jpg תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד AMD בסוקט 939 שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E יש חיה כזאת ? אם כן מה העלות ? ומהיכן ?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עוד 6-8 שבועות אמור להיסקר על ידי עיתונאים. RS480/RS400 מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04Njk
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין את המעבד הבא: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E6FBBD47-E8C1-4FCA-AFCB-8B329D5A34D7}&details_type=1&itemid={2335DC25-17AD-4097-B8A6-A2DBF33BBD8A} על לוח אם של סוקט 478?(של מעבדי אינטל כמובן)
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי זה לוח ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 מעבד I9 10900K זכרון g.skill ddr4 trident-z 2x16gb 3600mhz כרטיס מסך ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI המטרות שלי מהמחשב זה נטו גיימינג האם כדאי לשדרג ל12900K ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את כל הבאנדל הזה? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל את עזרתכם בבחירת לוח-אם. אני מתלבט בין שני לוחות-אם GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5 במחיר 549 ש"ח ו-MSI Z97 GAMING במחיר 509 ש"ח בעקבות מספר שמועות שMSI לא אמינים. השימושים שלי הם גיימינג והאזנה למוזיקה ואני לא מתעניין בOC. בבקשה מכם, תפרטו על בחירתכם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ההודעה נערכה: היי ברשותי מערכת הנ"ל: Q9400 3.4ghz 2X512 g.skill ddr2 800mhz 2X2GB g.skill ddr2 800mhz Asus p5b deluxe Pc power & cooling 610W 260gtx חשבתי לשדרג את הזיכרונות ל 2 סטיקים של 2 גיגה אבל 1066MHZ כדי שאני יוכל להמשיך באובר למעבד שכרגע הזיכרונות שברשותי מונעים ממני להמשיך... אחרי השידרוג של הזיכרונות ובתקווה להצלחה באוברקלוק אני רוצה להביא כרטיס מסך 570GTX כרגע אין לי תקציב עבור מערכת חדשה שלמה ועם שני החלקים האלה זה יוצא קצת מתחת ל2K שח... לדעתכם זה שידרוג נבון?ישפר את הביצועיים במשחקים? תודה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com
-
- 8 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1)מה הזכרונות המומלצים היום בסביבות ה-1200 ש"ח? 2)מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת? 3)הכוונה שלי לשני סטיקים של 1GB כל אחד..
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט gigabyte ga-945gm-s2 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הS3? והאם כדאי לי להחליף לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בלוח ה dfi יש את ה sli ואת ה ultra ובשנייהם יש חריצים ל 2 כרטיסי מסך אז מה ההדבל בינייהם?! ומה יותר טוב מבינייהם?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ה-CPU-Z מראה מתח של 2.5 כנ"ל לגבי אוורסט.. אפשר איכשהו לסדר את זה..? זה חיישן מזייף נכון? (כי הטמפ' במנוחה היא סביב ה-40) שמעתי שיש כמה חישנית.. או שאני טועה?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
המעבד החדש של מדיה-טק כבר פה: http://www.mediatek.com/_en/wp/MediaTek_CorePilot.pdf ה-MT8135 יציע 2 ליבות Cortex-A7 חסכוניות ו-2 ליבות Cortex-A15 עוצמתיות, בתצורת big.LITTLE. של ARM. הליבות יעבדו בתצורת HMP (רב-עיבוד הטרוגני, אם זה תרגום קביל בעיניכם), בדומה לאקסינוס 5420 המומן של סמסונג, ויכיל ככל הידוע יחידת עיבוד גרפיקה של PowerVR מסדרה 6 החדשה (המכונה Rough), בדומה לזו שבמעבד ה-A7 של אפל. נטען במדיאטק כי המעבד, המיוצר בטכנולוגיית 28nm, הוא חזק ומהיר ממעבדים מקבילים בשוק. שפטו בעצמכם (ותודיעו לי אם הצלחתם להבין מה הבחורה לעזאזל אומרת): מעניין איפה ה- Snapdragon 800 בהשוואה הזו, או האקסינוס 5420 שמכיל פי 2 ליבות מכל סוג, או ה-A7 של אפל, שלא לדבר על הטגרה 4. בקצר…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם משתלם לקחת כרטיס גראפי נפרד או לחפש לוח אם עם שבב גראפי מובנה. השאלה היא עד כמה פוטושופ וחלונות 7 גרסה 64 ביט יעשו שימוש נאות בכרטיס גראפי נפרד. רוב העבודה על המחשב תהיה באופיס 2007 וגלישה ברשת, אך מדי פעם גם עריכת תמונות וקטעי וידאו קצרים כנראה עם Sony Vegas. כמו כן יורץ חלונות XP ועליו אופיס ישן בסביבה וירטואלית. חשבתי על: Intel Core 2 Quad Q8200 ו-Gigabyte GA-EQ45M-S2 אך לא עמדתי על טיב השבב הגראפי שם. אני צריך IDE אחד על הלוח-אם. תנקס!
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי זה שלושה threads שמדברים בכלליות על הדיודה שאמורה להיות מובנית בלוחות אם ל-AXP ושאמורה להגן על המעבד מפני התחממות יתר. אני מניח שאם כולם קונים את ה-7VRXP (שאין לו את הדיודה הזאת), אז היא לא שווה הרבה... מישהו מוכן להפריך/ לאשר לפני שאני קונה?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום.. כבר הזמנתי את רכיבי המחשב אבל אני מתלבט אם לשנות את לוח האם. מה שהוזמן במפרט זה P8H61-M LE/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Int...P8H61M_LEUSB3/ אבל אני מתלבט אם להחליף ל GA-H61M-D2H-USB3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4004#ov . מה אומרים מה יותר טוב? שניהם usb3 בגיגבייט יש 4 מקומות לזיכרון, באסוס רק 2 . בגיגבייט יש גם hdmi באסוס לא. אני חייב עזרה ממקצוענים. בבקשה אם אפשר עד הבוקר כי אני חושש שהלוח אם שהזמנתי כבר יגיע ואז יעשו לי בעיות. מעבד : i5 DDR : 4gb ddr3 מחיר : 350-400 ש"ח שימושים : מוסיקה ,סרטי full hd אינטרנט וכו' מארז: coolermaster elite 334 black
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5Q DELUXE ושתי קיטים של 4 ג'יגה של OCZ מסדרת TUBE. שמתי לב שבביוס הלוח לא מזהה נכון את תיזמון הזיכרונות במקום 4-4-4-15 יש 5-5-5-15 הרי שילמתי בזמנו הרבה יותר בשביל לקבל CL4 והיום הדבר לא מנוצל. לכן הגדרתי את התיזמונים ידנית וגם את המתח לפי הגדרות יצרן 2.01 מה שקורה זה שהמחשב קופא תוך זמן מסויים הזיכרונות הם DDR2 800MHZ איך אני יכול לגרום ללוח לזהות את הזכרונות כמו שהם ולנצל את הזיכרונות שברשותי כמו שצריך ? תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-