עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם אפשר לשים על הלוח הזה : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרונות מסוג של SDRAM ???

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום רב ושבוע טוב לכולם. כרגע במחשב שלי יש 4 GB של MUSHKIN ENHANCED DDR2 CL 5 -5-5-18 800MHZ ובשולחן שלי שוכבים 2 סטיקים של MHZ ,OCZ PLATINUM DDR2 CL-4-5-4 800. הוצאתי אותם כאשר קניתי 4 GB של MUSHKIN. האם אפשר להוסיף אותם שיעבדו יחד עם MUSHKIN. רוצה את עצה שלכם, כי יש להם CL שונה כפי שאמרתי וגם רשומים מתחים שונים (על OCZ רשום 2.1V, על MUSHKIN 1.8-1.9V). צריך לציין שכאשר קניתי את 4 GB ניסיתי לשלב אותם עם 2 GB OCZ שלי ומחשב אפילו לא עלה. כאשר הוצאתי 2 GB OCZ זה עבד מצוין ועובד כך במשך שנה. פשות חבל לי שיש לי 2 GB טובים שאני לא משתמש. אולי עשיתי משהו לא נכון. אודה מאוד על עזרתכם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  4. הכותרת שואלת הכל, התכנון הוא לעשות SLI בלוח אם הזה, MSI H97 GAMING 3, אבל אני צריך את חריצי ה PCI-E הקטנים (לכרטיס קול), השאלה היא האם כרטיס עבה כמו ה 970 יחסום את ה PCI-E הקטן או לא? לינק לעמוד המוצר באתר MSI - http://www.msi.com/product/mb/H97-GAMING-3.html#hero-overview סופ"ש נעים ותודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  7. בלוח אם שאני קונה יש רק חיבור IDE אחד ואצלי גם הצורב וגם ה HDD מתחברים עם IDE אז זה בסדר אם אני אחבר גם את הצורב וגם את הכונן קשיח דרך אותו הכבל IDE? (יש בו שתי כניסות)

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  8. היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liranman,

אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by prince amir,

קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם ב CORE 2 E6600 הולך עם שניי ליבה?

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by epichorus,

אני יודע שהוא עם כרטיס מסך מובנה עליו אבל הוא מאוד דומה ל 965P שמעולה לOC

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. {השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  16. שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?

17. אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  18. מה דעתכם? https://www.pcworld.com/article/3305360/components-processors/how-the-32-core-ryzen-threadripper-is-suddenly-a-lot-better-at-gaming.html

19. או שבסך הכל מעבד I7 בעל מפרט מסויים הוא אותו מעבד בדיוק גם למחשב רגיל וגם לMAC? אשמח לתשובה, ואם יש סימוכין זה יהיה מצויין.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה שהדגם היקר יותר תומך ב-8GB לעומת הדגם הזול שתומך ב-4GB בלבד. ניראה לי שאם זה כל ההבדל אז הלוח הזול עדיף משמעותית מפני שההבדל הזה הוא חסר כל משמעות. פספסתי משהו ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. נתקלתי בוידאו הבא שטוען שניתן להכפיל ראם, ולי יש וינדוס 7 ,ולא ממש הבנתי את האנגלית עם כל המושגים, אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לתרגם לי אותו?

23. Started by SamurAchzar,

אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by wow,

החלפתי את המעבד שלי לבארטון 2500. בהתחלה הווידוס אמר שהמעבד שונה והוא לא זיהה אותו אז העלתי את הבאס ל-166,האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.