עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב ישן שמחובר למערכת קולנוע ביתית ומשמש רק לסרטים. כבר הרבה זמן שהוא עושה בעיות. היום עשיתי לו memtest והיו אלפי שגיאות. אז אני רוצה להחליף את הזכרון ורק רוצה לוודא שאני אקנה זכרון נכון מאותו סוג במקום. לוח האם שלי הוא Asus a7m 266 Chipset AMD 761 וכשהמחשב עולה כתוב שיש לי DDR200 הוצאתי את הכרטיס זכרון המקולקל ועליו כתוב Kingston KVR266X64C25/256 האם כרטיס כזה נניח יעבוד על המחשב שלי http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=305667 המון תודה !

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  2. מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by Spootnik,

מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Director,

מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by lokation,

שלום לכולם, 1.אם מצליחים להמהיר אותו ל4GHZ זה דומה ל4GHZ בE8400? 2.בלוח P35-DS4 עד כמה משוערת הגבלת הFSB, ז"א עד כמה אני יכול להמהיר אותו? תודה.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by YoTaMi,

יש לי לוח אם intel 865PE/848p chipset איזה מעבד הכי חזק אני יכול לשים עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/09/01/first_look___abit_aw9d_max/1.html הצליחו להגיע איתו ל 460 באס, כנראה אפשר יותר. מה דעתכם? רק מעניין מה יהיה מחירו

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה

16. הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by flava,

שלום, יש לי מעבד i5 3570, והלוח אם עושה לי בעיות עם היציאת HDMI והDVI. חשבתי שבמקום להחליף את כל המערכת אסתפק בהחלפת לוח אם, הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא מאיפה לקנות... למישהו יש מושג אם מוכרים כאלו עדיין ואיפה? לדוגמא GA-H77-DS3, תודה!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  19. היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום, יש לי לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-7DPXDW-P כרגע הוא תומך ב-ONBOARD ב-USB 1 האם יש דרך לעדכן ל-USB 2 ? דרך אתר החברה אין אפשרות והוא מפנה אותי לאתר של מייקרוסופט ששם הלכתי לאיבוד... יש מישהו עם אותו לוח אם שעחדכן את הדרייברים שלו או מישהו שיודע איפה אני משיג דרייברים ל-USB 2 ? תודה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  21. אני צריך להוסיף לי זיכרון אחרי שאני משתמש בהרבה ישומים המחשב שלי לא פועל כבר כמו שהוא צריך לפעול וזה בגלל שהזכרון שלי הוא קטן.. אז ככה יש לי מחשב עם OC amd 2500+ @ amd 3200+ . זיכרון של סמסונג 256MB pc3200 400mhz תזמונים של 3,3,3,8 Nf7-SL עם SLK 947U שזה משהו חזק! עם SF2 על המעבד. עכשיו השאלה שלי איזה זיכרון אתם ממליצים לי כי חבל שהזמנתי את הסמסונג בהתחלה.. אז מה כדי לי לעשות מה מומלץ? והזיכרון חוסם אותי לOC יותר גבוהה כי המעבד עוד על 39 מעלות במאמץ כרגע הוא לא חוסם כי אני רק על 3200+ ברגע שאני מעלה את הfsb ל216 הוא לא נותן יותר אז מה כדי לעשות איזה זיכרון יהיה טוב?

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by חן מ,

היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zaaza,

רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ATk,

האםה ‏DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by erashel,

שלום, יש לי מחשב שאמנם כבר בן 5.5 אבל הוא חזק ומהיר ולא צריך יותר מזה לצערי הלוח אם כנראה הלך, המחשב לא מגיע לבוט בכלל, יש מספר שגיאה 99 בצד ימין למטה וממה שראיתי בגוגל זה אומר שהלוח מת וצריך להחליף עכשיו הבעיה שלי היא שלא רק שצריך לקנות לוח חדש עכשיו, אלא שבגלל שזה סוקט ישן אז אצטרך במינימום לקנות גם מעבד חדש וראם שהוא DDR4 שזה כבר אומר שאולי עדיף מחשב חדש לגמרי כי יש לי HD ואולי הגיע הזמן על הדרך לקנות SSD, ואני לא יודע להרכיב לבד מאפס ממש אז שוקל אולי לקנות הכל חדש כי גם הספק ישן כבר ואז נשאר בערך מארז.. הבעיה שאני לא רוצה להוציא הרבה, ואני לא משחק כמעט (רק פיפא). אין לי גם מושג מה קורה היום בשוק, מבחינת איזה מעבד כדאי (אם AMD אולי רלוונטי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.