מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש, (המפרט למטה). הבעיה שלי היא שהזכרונות שלי הם 1066 ובכל התוכנות שבדקתי זה מראה לי מהירות נמוכה מהמהירות שקניתי. התוכנות מאמתות שהדגם שנמצא הוא אכן הדגם שקניתי אבל אני לא מבין למה המהירות שונה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את הבעיה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 לוח אם: Asus P5QC זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066 Mhz כרטיס מסך: Asus HD4870 512MB ספק כח: VX 550W Active PFC 12cm Fan - Corsair
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די מיושן... פנטיום 4 עם כל החיבורים הישנים ללא יוצא מן הכלל... AGP, DDR1, SATA I, SOCKET 478... בקיצור, חיבורים ישנים בכל דבר שקיים. השאלה שלי היא כזו מאחר ואין לי כרגע כסף להשקיע במחשב חדש, חשבתי אולי לקנות חלק-חלק. אם אקנה לוח אם חדיש, האם הוא ייתמוך במעבד, בזכרונות, בכ.מסך וכו', אך כשאחליף את שאר הרכיבים לחדשים יותר, יתמוך גם בהם?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אז ככה המפרט זה GA-G33M-DS2R עם כל מה שרשום מטה. דיסק של WD500AAKS מחובר בSATA ועוד דיסק של סגייט 250 7200.10 מחובר בeSATA. עכשיו אני רוצה לעשות את הסגייט הנייד שיעבוד עם פונקצית הHOT PLUG...אבל אני לא מצליח.. ניסיתי בביוס לשנות את הSATA RAID/AHCI Mode לAHCI וזה לא עובד...מה אני עושה לא נכון?? ואולי בכלל אי אפשר...? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום לכולם השאלה שלי לחברי הפורום היא עם מישהו יודע למה מחירי המעבדים (e8500 ,q9550) עלו בדקתי באתר של skypc ובאתר של tms (המחירים עלו בסביבות ה100 עד 300 שקל)?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש משהו אחר עדיף על ה- ASUS P5Q Pro בסביבות אותו מחיר (700 ש"ח). 2xPCIex16 חובה.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20081119PD209.html
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2 כרטיסי זיכרון של 1 גיגה. אבל אני לא יודע באיזה מהירויות ובאיזה סוגי זיכרון הלוח אם שלי תומך, יש לי גם מעבד של AMD64 ואני יודע שצריכה גם להיות תאימות כלשהי עם המעבד. חבר שלי שפתח את המחשב המליץ לי לשים 2 כרטיסים: Kingston KVR667D2N5/1G 1024MB DDR2 667MHZ PC5300 CL5 להלן מצורף המפרט של המחשב לפי CPU-Z. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=448888 תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הלוח אם של אסוס p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 ויש לי 2 זכרונות של 256 מגה של קינגסטון סה"כ 512 מגה שהם עובדים על 400 מגה הרץ http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716976 אני רוצה לשדרג את המחשב , ולהוסיף עוד זכרונות, עוד 512 מגה או 1 ג'יגה... 1. האם אני יכול לשים ddr2 במחשב שלי, הddr2 יכנס לתוך הלוח אם? 2. האם יש יעילות בזה שאני ישים את הddr2 במידה ויכנס ללוח אם? 3. על איזה זיכרון אתם ממליצים? אם אפשר לינק.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי זכרונות של Kingbox פשוטים 2x2GB במהירות של 800Mhz ואני חושב להחליף אותם לזכרונות של OCZ Platinum 4GB של 1066Mhz שעולים כ-455ש"ח.. (לי הם יעלו פחות כי אני יקבל זיכוי על הישנים) אפשר לקבל את חוות דעתכם על השאלה בכותרת? יהיה שיפור במשחקים בעיקר? אגב, המפרט שלי בצד כמובן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
עם הכניסה של CI7 ובקרי זיכרון משולשים, החליטו בקורסאיר לבדוק אם כיום גיימר זקוק ל 3 גיגה זיכרון או שיש צורך אפילו ב 6 גיגה: http://www.corsair.com/_appnotes/AN811_Gaming_Performance%20Analysis_6GB_vs_3GB.PDF
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-