מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בגלל שאני קיבלתי את הלוח אם החדש שלי NF7-SL ולפני זה היה לי NF& ואני חושה שהוא הוציא את הביוס שחלי מהישן ושם לי בחדש ! אז איך אני יכול לבדוק שאני ילך לחנות וישרוף לו אותה ?כאילו איך אני יכול לדעת ב 100 אחוז ? איך גיליתי את זה מה שעשיתי זה ככה בלוח הרגיל שהיה לי NF7 עשיתי עדכון לביוס ל 22 ובחדש שקבלתי היה גם עדכון ל 22 וזה לא יכול להיות מה עשה עדכון לביוס ?אז זה בטוח שלי אבל איך אפשר לדעת במדוייק ? תודה לכול מי שעזר ועוזר לי בפורום הענק הזה !!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם אפשר להוריד משחה תרמית עם מיקרופייבר? האם זה לא מוליך חשמל סטטי?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם (socket A) שמבוסס על VIA KT400 chipset . קניתי לוח אם אחר במקום, שמבובב על nForce2 Ultra400 chipset. אני יודע שאם אני פשוט אחליף לוח אצטרך כנראה לפרמט מחדש את ההארד דיסק. האם יש דרכים לעשות זאת ללא פירמוט?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף למחשב HP הנייח שלי את המארז המקורי שלו במארז אחר מאוורר יותר אבל הבנתי שאי אפשר כיוון שחברת HP עושה את המחשבים שלהם עם לוח אם מובנה שמורכז על המארז השאלה האם למישהו יש מידע כמה זה נכון ? ומעבר לזה אם זה באמת נכון האם אני יכול פשוט לקנות לוח אם ולהעביר את כל יתר הרכיבים מאבד , כרטיס מסך וכו' שעל המחשב איליו ולחבר למארז חדש ? לצערי אין לי מידע רב בנושאי לוחות אם ומעבדים לכן אני שואל פה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core i5-2320, 3100 MHz לוח אם: Motherboard Name: Foxconn 2ABF Motherboard Chipset: Intel Cougar Point H61, Intel Sandy Bridge כרטיס מסך נוכחי: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז: HP PAVILION p6 series ספק כוח: seasonic ss-5…
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל סלרון 1700 הוא רוצה להביא ממישהו מעבד אינטל פנטיום 2400......הוא יכול לשים בלוח את המעבד פנטיום? בינתיים אני לא יודע איזה לוח יש לו...אבל אם זה נחוץ אני יברר...
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב את המעבד e6300 בלוח האם שתומך רק ב- FSB800 , כלומר בלוח האם הזה: P5VDC-MX - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU - Dual-Core CPU - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - DDR2 & DDR Combo - Integrated Graphics - PCI Express x 1 - Serial ATA 3Gb/s (RAID 0, 1, 0+1, 5 & JBOD) *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor Add To Compare List Print
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום באתר של אינטל בדף של הלוח אם תחת הכותרת תאימות למערכות הפעלה כתוב תמיכה לדרייברים בלבד http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-008326.htm מה זה אומר ? האם אפשר להתקין ווינדוס 7 64/32 על לוח אם DG33BU של אינטל ? המחשב עם מעבד Q6600 ומחשב מיועד למשחקים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני איזה שנה-חצי שנה מחשב. הוא סיפר לי שכתוב על הליבה: intel 1971041 spt 10-99-94 1/2 0126005 אתם יכולים לזהות איזה מעבד זה? אם כן, אז איך? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר, תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי זכרונות של 1G DDR2 במהירות של 533MHZ האם אני יכול לשים אותם בלוח אם שבו התמיכה היא לזכרונות DDR2 במהירות 667/800MHZ ? לדוגמא לוח אם ASUS P5QPL-AM ? שימו לב שהמצב שאני שואל הפוך ! אני יודע שניתן להשתמש בזכרונות בעלי מהירות גבוהה על לוח אם שתומך במהירות נמוכה. אך כאן אני שואל ההיפך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-