עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  2. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, כל הזמן שמדברים על מכוניות, כולנו בקיאים ומכירים היטב כל סוג של אוטו האם הוא יפני , גרמני, אמריקאי וכו'... ויש לזה חשיבות. והנה יש לי שאלה מעניינת שלמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה עליה... אולי כאן ידידיי היקרים תוכלו לתרום מהידע הנרחב והמכובד שיש בידכם ? השאלה: ASUS , MSI, ABIT, GIGABYTE, DFI, ALBATRON, וכמובן INTEL. (אם תרצו להוסיף לרשימה הרי זה משובח ) מהי החברה, ואיפה תכל'ס מיוצר הלוח...? אנא אם תוכלו, השתדלו לענות כך שנבין: לדוגמא הרכב טויוטה קורולה היא חברה יפנית אבל מיוצר בטורקיה. ולבסוף אחרי שתרמתם כמה שיכולתם(ותבורכו על כך), אנא אימרו את דעתכם על הדילמה הבאה: האם יש לכך חשיבות עבור לוחות אם? כמו במכוניות? תודה לכל המשיבים ותבורכו על הידע ה…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. האם לוח אם כגון הDFI LANPARTY NF4 ULTRA D זקוק לספק עם 24?או שאפשר להסתפק עם ספק של 20 פינים?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  5. http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116004835424340-untitled.jpg מה זה כל מה שרשום פה ? יש לי על הלוח מסך כזה שרשום עליו מספרים לפעמים רשום לי 4.8 משהו כזה מה זה אומר בכלל המסך הזה ומה אומר לי כל מספר ? ??? עכשיו היה לי כמה תוכנות כמו ADIA שראיתי את המעלות שלי שם עכשיו הוא לא מראה לי למה ??????? ובכלל מה יש לי עוד על הלוח שאני צריך לדעת ?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by ilanb0,

לפי תכנת EVEREST, אלו נתוני המעבד: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+. אז זה 1533 או 1800? וכן, מהו CPU ALIAS ? (במקרה שלי זה palomino).

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by eliranl,

אני לא מוצא לוח אם למעבד של אינטל עם SLI לא אמרו אז שNVIDIA תעבוד עכשיו עם אינטל וגם להם יהיה SLI?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  8. בכמה DDR3 1333 יותר מהיר בתאכלס בביצועים מDDR2 מהירות 667 ?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by justblack,

שלום איזה לוח אם מסוג MICRO ATX יתאים למארז Antec NSK2400 ? אני מעוניין במעבד Q6600 2 ללוח הזה. חשוב שללוח תהיה יציאה אופטית ואם אפשר כמה שיותר USB 2, FIREWIRE אולי אפילו HDMI אם יש.... ;D אם יש עם כרטיס מסך מובנה שטוב ל HD אני בכלל אהיה מאושר!! תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  10. אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by NuXeR,

שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by sabosal,

אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  13. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  14. האם עדיף להגדיל רק לארבע או שאם כבר אז לשש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dorviper,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=408039 האם שווה לקנות את זה זה מחיר ממש זול אבל השאלה אם זה איכותי

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by Esparco,

למישהו יש את הלוח הזה?? ואם כן עם איזה ספק הוא הפעיל אותו??

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  17. האם בלוח אם (לא משנה כרגע היצרן) המוגדר כתומך FSB 1066/800/533 זכרונות מסוג DDR2 667 יעבדו במהירות מקסימלית של 667 או רק 533.

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  18. GeIL Golden Dragon Dual DDR 512M(2x256MB) 433MHz Model GD3500-512DC Retail

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by מכבי חיפה,

איך אני יכול לדעת מה לוח האם שיש לי ?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  20. רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by satlan1,

בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!

• 8 תגובות
    • 456 צפיות
  22. אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....

23. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, עם לוח האם הזה - GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. השאלה - האם בנוסף לPCI-EXPRESS הוא גם מאפשר חיבור של כרטיסים של PCI? זה חשוב כי יש לי כרטיס קול מקצועי שלא היה בשימוש הרבה זמן, וברוב טימטומי לא בדקתי תאימות לפני הקניה. הכרטיס קול הוא PCI. האם אכלתי אותה? עריכה ==> מצאתי - הלוח שלי מכיל סלוט לPCI. שאלה נוספת - על מנת לדעת אם כרטיס מסויים הוא PCI או AGP (אין עליו יותר מידע באתר היצרן) - האם כרטיס AGP היה פיזית מתאים לסלוט של PCI? :s05:

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Irena Dubkova,

היי, הלך לנו הלוח אם ואנחנו רוצים לרכוש לוח אם אחר במקום זה שהלך מבלי לשדאג את המחשב מצורפת תמונה עם הפרמטרים אשמח איזה לוח אם מתאים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.