מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חיפש ביוס חדש ללוח a8n-sli שלי ונתקלתי בזה http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Premium&Type=Latest
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נאמר לי שמעבד AMD athlon 3000 כבר לא נמכר ויש מעכשיו מינימום 3200. זה נכון? (מצטער אם זאת שאלה שחוזרת על עצמה, הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בווינדווס רגיל (לא 64 ביט) אם לא, אז אפשר להגיע עם ה3200 XP באוברקלוק למהירות של ה64 ביט? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אשר עושה שימוש בזיכרונות SDRAM, כזכור...
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי: Intel Q9400 @ 3.6 Gigabyte EP45-ds3r Kingston 3x2gb ddr2 800mHZ Sapphire HD6950 2Gb Seasonic x-760W gold 3XDell ips 2312hm המטרה לחבר 6950 נוסף למערכת מכיוון שאני עובד ברזולוציה של 5760X1080 עם 3 מסכים, שאלתי האם המעבד הזה יוכל להחזיק את המערך למטרת משחקים בעיקר. כגון BF3 Skyrim וכו' ולא יגביל ניצול מלא של שני הכרטיסים הגרפיים.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם ה-256MB DDR PC3200 CAS2.5 של Corsair יהיו זקוקים לקירור מיוחד? ;D
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התוכנה מראה לי שהזכרונות עובדים על frequency של 333mhz ב dual למרות שהם במהירות של 667, האם זה תקין? למה זה רשום כך? קיים מפרט, תודה,
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי E6300 גרסת BOX והוא הגיע ללא משחה תרמית (אפילו רשום בחוברת שלא נדרשים אמצעים נוספים לקירור מעבר למה שמגיע אם החבילה). האם זה נורמלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של CRUCIAL האם הם חברה טובה ? אני רוצה לקנות Crucial 512 MB PC2700 333 MHz DDR RAM האם זה שווה 50$? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב שלי לא תומך DDR II אבל אני צריך לשדרג זיכרון ואני מראש במחשבה לעתיד האם אני יכול לקנות DDR II שיפעל? או שאני חייב DDR?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה, בעיקבות תגובה של xtract על מפרט ששאלתי עליו פה. לפי הבדיקה, אפילו במעבדים הכי חזקים של אינטל, ללא OC, אין טעם להשתמש בזיכרון מעל DDR2 667. האם זה נכון? זה קצת מוזר לי - כי בהמלצות של ASUS לגבי יצרני זיכרון המאושרים ללוח האם P5Q Deluxe שלהם, הם אכן מתחילים ב-DDR2 667 אבל עוצרים רק ב-DDR2 1200. האם כל הזכרונות מעל 667 טובים רק ל-OC? ומה זה אומר, ש-OC מצליח להכפיל את המהירות?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, עיינתי בפורום ויש משהו שאני לא מבין. בשאלות הנפוצות שלכם רשום שאין שום יתרון ל DDR3 על פני השני, אך בויקיפדיה רשום כי הוא מהיר פי 2. יכול להיות שפשוט לא הבנתי את הכוונה שלהם. http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM DDR3 SDRAM is an improvement over its predecessor, DDR2 SDRAM, and the two are not compatible. The primary benefit of DDR3 is the ability to transfer at twice the data rate of DDR2 (I/O at 8× the data rate of the memory cells it contains), thus enabling higher bus rates and higher peak rates than earlier memory technologies. In addition, the DDR3 standard allows for chip capacities of 512 megabits to 8 gigabits, effectively enabling a maximum memory modu…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הסיבה לשאלה: אני קונה מחשב שלא דורש ביצועים, כלומר יהיה בו 2GB. כמו כן הוא ללא אופק שידרוש ולכן הלוח בו עם תושבת זיכרון DDR2. אולם לעת עתה (מספר חודשים) אני הוא זה שישתמש במחשב ולכן אני צריך שם 4GB. לאחר מספר חודשים המחשב הנוכחי מתוכנן לעבור דירה לראשון להיות המחשב של ההורים ולעצמי אני רוכש מחשב פיתוח / משחקים חזק. לכן חשבתי לקנות את המחשב הזה עם שני סטים של 2 GB בתושבת DDR3 ולאחר מספר חודשים לשים את הזיכרון הזה במחשב החדש. השאלה היא האם ניתן לשים DDR3 בלוח שתוכנן לעבוד עם DDR2 ? תודה, מקסים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-