עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. רכשתי לא מזמן מחשב באייבורי... מעבד Q6600.. נתנו לי לוח אם של MSI עם 4 חריצי זיכרון.. יחד עם זאת קיבלתי זיכרון פנימי של GEIL ללא צלעות קירור על שתי סלוטים כלומר 1 ג'יגה על סלוט אחד ועוד אחד אותו דבר על סלוט אחר... לאחר שבועיים שלחתי חבר עם אותו מפרט כמו שלי... הוא קיבל את אותו מחשב עם אותו לוח אם... זיכרון של GEIL של 2 ג'יגה על סלוט אחד כאשר יש עליו צלעות קירור... רציתי לדעת מה יותר טוב לדעתכם... כמו כן רואי לציין כי המחשב הוא ליבה מרובעת.. אז מה עדיף אחד חזק או שתיים על אותו משקל בלי צלעות קירור מחולקים לשתי סלוטים....??? תודה... מאיר

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  5. שלום יש ברשותי לוח אם ASROCK 775I65GV אני מעוניין לשדרג זיכרון ל mushkin ddr400 1024mb cl3-3-3-3-8 sp ומעבד INTEL DUAL CORE E2200 האם הם יתאימו ללוח אם הזה ולא יעשו לי בעיות בתודה ויום טוב לכם

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by danielzy,

שלום, יש לי 2GB זכרונות של G.Skill 800MHz CL4 PK יהיה בעייתי להוסיף עליהם עוד 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6690&perur=1&t=8 פשוט יש לי זיכוי שם

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by guy_intel,

האם ישנה עדיפות בין שני סוגי הזכרונות הנ"ל: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כלומר, 900Mhz ב-CL4 לעומת 1066Mhz ב-CL5 ? עבור מערכת Q9550, Asus P5Q PRo ועם OC.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by aviram20,

היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, ברשותי מעבד 6420 2G זיכרון 800MHZ והכרטיס מסך 512 8800GT המטרה להפעיל את GTA IV לא מושלם, אבל חלק ועל HIGH במצב של עכשיו כשאני מפעיל את המשחק ה FPS מתחיל להיות נמוך טיפה, באופן מפריע אבל לא גדול מדי האם שדרוג ל 4G יעזור? או שהבעיה לא שם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. טוב חברה הגיע הזמן להחליף את המעבד שלי במעבד חדש כדיי לקבל יותר ביצועים באפליקציות כאלה ואחרות החל ממשחקים תומכים QUAD כמו GTAIV וUT3 ועד אפליקציות של רינדור אנימציות ואפקטים התקציב שלי הוא כאמור עד1500 שקלים ויורכב במחשב שלי <<< המעבד שיש לי בראש הוא Q9550, נותן ביצועים טובים ולא עולה הון. חשבתי בהתחלה לעבור לI7 אבל אני ממש לא ארשה לעצמי לבזבז כמות כסף אסטרונומית כזאת. מאשרים? הצעות אחרות? דרך אגב על המעבד יורכב כנראה TRUE BLACK ויעבור OC סביר.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני בונה לחבר מחשב. בנתיים שמתי את המעבד Q9550. המחשב יעבור OC. רציתי לדעת. מבחינת מחיר PER ביצועים בOC... איזה מעבד הכי כדאי מהשלושה? או שיש בכלל מעבד אחר שפספסתי. הלוח כניראה יהיה Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 [שמשום מה אני לא מוצא את הDS3R] תודה

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, לפני כמה זמן כבר נשרף במחשב ישן (7 שנים יש לו..) הלוח אם מכיוון שהייתי דפוק ושמתי לו זכרונות של DDR2 אז השאלה שלי היא איך אני יודע אם הזכרונות נהרסו גם או לא? (אם הם לא נהרסו אני יכול להשתמש בהם במחשב שלי אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם שום נזק למחשב כי הוא יותר חשוב מהמחשב של הלפני 7 שנים חח) איזה עוד חלקים יכלו לההרס חוץ מהלוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by leebanami,

שלום אני צריך לוח אם טוב ל OC המפרט שלי עכשיו הוא.. אני מודע לצוואר בקבוק הענק שניגרם בגלל המעבד לכן אני קונה לוח אם בישביל לעשות OC ובחופש הגדול אני יקנה מחשב חדש.. תודה לעוזרים...! ד"א זה המחשב שאני קונה בחופש.. מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Asus P6T Deluxe ¤1674 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31300 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD642JJ זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤1063 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-6GBNQ מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D A…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by eliil1,

התקנתי משחק אחד, ואז בחלון של הדרישות מינימום כשהוא כותב אם המפרט שלי עבר את הדרישות כתוב שיש לי 2 GB, אז בדקתי ב EVEREST וכתוב שTOTAL יש לי 2 GB . למה??? כול להיות ששמו לי רק 2 GB?? תודה. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  19. שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. כותרת אני צריכה לשים לב לאיזה מאפיין של הזיכרון? DDR2 זה מה שקונים היום נכון?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by alia,

בוקר טוב יש לי מחשב מאייבורי(ונא לא לצחוק): לוח אםhttp://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1564&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2 מעבד אינטל e-4600 ram :2x1024mbgeill וזהוא-הלוח בברירת מחדל כנראה לא מסתדר עם 2.1 מתח של הזכרון וצריך לשנות ל2.1 או אוטומטי ואינני מוצא את האפשרות בביוס בינתיים הפעלתי אתהמחשב עם זכרון אחר שברשותי עם 1.8 ואין שום בעיה תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by ShayN,

איזה לוח אם אפשר להתאים למעבד i7? עד 800 ש"ח... אפשר לחרוג בכמה שקלים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  25. היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים