מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit אני צריך לדעת אם זה יספיק להריץ את ויסטה ואת המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות בלי בעיה.... אני לא רוצה לקנות ואחר כך להצטער... דיי דחוף אני רוצה להזמין מחר...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ושהם יעבדו בדואל? כי זה לא נראה לי הגיוני זה חייב להיות בזוגות..... כי פה בתמונה יש בחשב 3 ג'יגה שזה בטוח 3 סטיקים...אז איך זה עובד בדואל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?
-
- 20 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי במדריך למשתמש של לוח DFI Lanparty UT CFX3200-DR (עמוד 28) ורשום שם שברגע שמשתמשים ב4 סטיקים של זכרון התדר יורד ל333 ואם הבנתי נכון הם אומרים שזו מגבלה של המעבד... רציתי לשאול: א. האם זה כולל את כל מעבדי AMD 939 כולל Opteron? ב. האם ניתן להכריח את המעבד לעבוד ב400 במקרה זה ( או יותר) על ידי אוברקלוק ועד כמה זה מסוכן? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חבר טוב שלי שידרג את המחשב שברשותו וכעת המפרט הוא: מעבד: i3 2100 כרטיס מסך: msi gtx 660 (oc) לוח אם: asus p8h77-v זיכרון ראם: g.skill 2x2gb ספק כוח: seasinic 520w השאלה היא האם 4gb ראם יספיקו להרצת המשחק על 1080p או שכדאי כמו שכתוב במפרט המומלץ למשחק לשדרג ל-8 gb? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות 512MB DDR או רק 256MB. למה צריכים זיכרון פנימי כה גדול? האם קיימים ישומים שבאמת דורשים זיכרון בגודל 512MB? איפה אני באמת ירגיש את ההבדל בעבודה? נ.ב המטרות של המחשב החדש יהיו למשחקים, אינטרנט, סרטים. תודה, וסופשבוע נעים לכולם :saint:
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאוררים נ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך הוא יהיה בעבודה שוטפת בווינדוס,במשחקים? ואני רוצה לעשות אוברקלוק קל למעבד (ככה עד באס 310,320) יספיק?
-
- 12 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שפועל על ATA33.... לפי האתר של גיגה: 4 x UDMA ATA133/100/66 Bus Master IDE ports מה??? ההרד דיסק שלי לא יעבוד בלוח אם הזה??? זה ההרד דיסק היחיד שלי...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח-אם של חברת MSI ואני שוקל לקנות 8800GT. קראתי review על לוח האם וראיתי שם כמה תמונות מטרידות - http://www.reghardware.co.uk/2006/09/20/review_msi_p965_neo-f/page3.html לפי מה שכתוב שם ATI 1900XTX נכנס בקושי בגלל מחבר ה-IDE. אני יודע שה-8800GT יותר גדול (באורך ובקירור), אבל אני לא בטוח ב-100% האם הוא נכנס או לא. השאלה היא האם הכרטיס יכול להיכנס ללא בעיות? האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס גדול אחר (8800GTS למשל) והלוח הזה? כיום יש לי צורב DVD שמתחבר ב-IDE, האם אני אוכל לחבר גם אותו וגם את הכרטיס בו-זמנית? למה, למה MSI תקעו שם את ה-IDE
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם שויסטה לא עובד טוב עם 965 ,איזהשהוא טכנאי אמר לי , חיפשתי כתבות /מאמרים בנושא ולא מצאתי , מישהו יודע אם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש ב AMD עם לוח אם של ASUS (DDR 400) אני עורך הרבה על המחשב (וידאו וסאונד) ורוצה לשדרג את הזכרון כרגע יש לי סמסונג 512 ואני רוצה לקנות 2 יחידות של A DATA של 512 החברה הזאת היא בסדר ? האם יש משהו שאני צריך לדעת ואתם יכולים לחדש לי ?
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נאמר לי היום ש-abit פשטה רגל , ושהיבואן הראשי בארץ - gyro מתחיל לייבא לוחות albatron במקום . האם ידוע לכם משהו לגביי זה , או שזה סתם השמצה פרועה או עוד שמועה חסרת בסיס ? היות ואני צריך להחליף לוח אם לא תקין בדקתי באתרי האינטרנט של חנויות המחשבים בארץ וראיתי את הלוח nf7-sl v-2 אולם באתר היצרנית אין שום לוח בשם הזה קישורים http://www.abit-usa.com/products/mb/amd-sempron462.php http://www.abit-usa.com/products/mb/socketA.php האם זה סתם פלצנות של היבואן בארץ , שנותן שמות מהדימיון הפרוע שלו ללוחות האם שהוא מביא (בדומה לשמות סירטי הקולנוע שמוקרנים בארץ ,ושאין שום קשר בין שמם האנגלי לבין השם הבומבסטי העיברי שנתן לו המפיץ המקומי ) או שבאמת…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-