עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vadkom,

אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by naor,

יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by hck,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לטווח ארוך (הנוכחי בן 8) ולכן להשקיע בלוח ומעבד. קראתי קצת ביקורות, ואני רואה שהדיעות חלוקות ביעילות של הדור החדש ושהוא לא באמת מראה שיפור בביצועים (אולי קצת ביעילות). עריכה:שימוש עיקרי עריכת תמונות וAI, אבל להמשך הכל פתוח. השאלה היא אם ללכת “על בטוח” על הI9CORE, או “להתקדם” למערכת השבבים החדשה שלא מבשרת משהו מעניין אבל היא בעצם “הדור הבא”.. ? אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם.

4. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Snufkin,

אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Menuval,

שלום, יש ברשותי מחשב עם לוח אם p7p55-m יש בו כרגע שני סטיקים של 2GB, הייתי רוצה לשדרג את הזיכרון ל8 או אפילו ל16. זה המפרט של הזיכרון בלוח: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2200(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by adis50,

יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי LAN‎ ‎ Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology‎ LAN‎ ‎ 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit)‎ ‎ 2. Support for Teaming‎ ‎ 3. Support for Smart Dual LAN ‎ ‎ iTE IT8720 chip‎ ‎ 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive‎ IEEE 1394‎ ‎ 1. T.I. TSB43AB23 chip‎ ‎ 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) ‎ ‎ I/O Controller‎ ‎ 1. iTE IT8720 chip‎ eSATA והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ? אם…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ? 2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ? 3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dog,

המצב הקיים - לוח גיגה בייט h55m- usb3 ,מעבד i3 530 2.93 GHz . זיכרונות 2x2gb g.skill ddr3 1600 MHz cl-7. מעוניין להרחיב בעוד 2x4 gb . בלוח 4 סלוטים, שניים כרגע תפוסים. הלוח תומך עד 16 גיגה. מספר שאלות. 1. עניין התיזמון . היום יש לי cl 7, האם יש טעם לרכוש שוב תיזמון זה ? (קצת יקר יותר). מבחינת משחקים היישומים שלנו כרגע זה משחק סימס 3 ומשחקי רשת שונים, אבל עשוי להתרחב בהמשך. 2. מהירות. כאמור הזכרונות המורכבים היום הם 1600 mhz . אם אני זוכר נכון, בשעתו נאמר לי שהדיפולד של הלוח הוא 1333 ואני לא זוכר אם שינינו את זה ל- 1600. או נשאמר לי שעל מנת להגיע עם המעבד הזה ל- 1600 יש צורך ב- o.c ? הרצתי תוכנת cpu-z על מנת לבדוק באיזו מהירות זה עובד כיום אבל אני לא ממש יודע א…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אורח gonzila

מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shay33,

השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by אורי מ.,

מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Grave Digger,

מה זה RAID ומה זה עוזר לי אם יש לי את זה על הלוח?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי) יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MagimiX,

אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם ! הוא עובד על X8 ! לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 ! הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) ! והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) ! אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) ! אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך ! אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ? כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך ! אז ? ...... ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by danatg,

היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/carrizo-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Oranili,

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by David_K,

אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים