עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kakolokia,

תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שתי יצרניות לוחות האם הגדולות מציגות לראווה את המוצרים המתקדמים ביותר שהן יצרו מעולם. Gigabyte בוחרת שלא להשאר סולידית עם כמות שיא של אורות צבעונייפ ואסוס בוחרת בלבן על שחור לכתבה

4. Started by SweeT_EviL,

היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by XxomriXx,

שלום רציתי לשאול אם יש הבדל בין המעבדים I5 3550 לבין I5 3570K חוץ מזה שלאחד אפשר לעשות OC יש הבדל אחר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי מחשב מלפני 3 שנים אם 2 כרטיסי זיכרון של 256MB DDR אני חושב שהם 400MHZ אני רוצה לשדרג אותם ... אני יכול לDDR2 ? או שאני צריך להחליף לוח אם בשביל זה יש לי לוח אם של MSI NEO-V 2 משהו כזה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by xzibit,

בSISOFTSANDRA כתוב שיש לי זיכרון DDR-SDRAM מה זאת אומרת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל??? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0 ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש משהו לעשות או ש"כל הזין"

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Aviad6,

האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי את הלוח הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=NF4&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 לוח רגיל וסבבה יעלה לי 450 שקל שום דבר מיוחד NF4 ו5.1 כ.קול. ויש את הלוח הזה- שהוא קצת יותר זול ממנו - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RS482&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 אבל יש לו גם כ.מסך X300 מובנהוגם כרטיס קול של 8 ערוצים, אבל צ'יפסט שונה. רציתי לדעת איזה מהם כדאי לי לקחת,אני מחליף בעיקר כי יש לי זכרונות שצורכים 2.7 וולט ובלוח אם הנוכחי שלי הם לא עובדים לי בדיואל למה כשאני מחבר אותם הם עושים לי מסך כחול וריסטרט כי הלוח לא תומך. [ הזכרונות הם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 ] עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by talevi,

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by guylederer0,

שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rikimaru,

השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

האם לדעתכם מעבדים אלו יתפשו את מקומם של מעבדים ה 32 ביט גם בשוק הביתי? ומה היתרונות של מעבדי ה 64BIT על ה 32BIT? והאם מעבד64 ביט 1GHZ שווה למעבד 32 ביט במהירות 2GHZ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי) יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Prophecy,

אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…

25. שלום, נתקלתי בתופעה מעניינת במיוחד ,רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בזה ומה עושים ? יש ברשותי לוח-אם מדגם ASUS P8Z77-V עם מעבד intel i5 3570k עם קירור מעבד Scythe Grand Kama Cross Rev.B מארז Corsair 400R הטמפרטורות לפני העידכון גירסא היו בממוצע 30-45 מעלות לכל היותר ללא אוברקלוק בעומס עשיתי עידכון גירסא אחרון שהוא גירסא : 1805 שיצא בסוף דצמבר 2012 אחרי העידכון גירסא אני מעביר את ההגדרות של הביוס לבררות מחדל לא משחק עם אוברקלוק כלל. אני מקבל הודעות ללא סוף מה AIasus ( התוכנה שמגיע ביחד עם הלוח ) ומ-RealTemp ובביוס עצמו שהטמפ' של המעבד מגיעות ל 70-80 מעלות במנוחה גם אחרי שניקיתי בייסודיות את כל המחשב מאבק, מהפילטרים, מהמאווררים של המארז והמעבד כמו שצרי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים