מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מי מבין הלוחות הנ''ל בלבד יותר מתאים למערכת גיימינג ללא OC למעבד כרטיס המסך שיוכלל במערכת הוא HD4870 אני שואל כחלק מויכוח ולא מתכוון לקנות שום לוח חדש... תודה לעונים... הפרש המחיר בין שניהם הוא 10 שקלים ככה שייתרון במחיר אין פה לא לאף אחד
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם ! הוא עובד על X8 ! לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 ! הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) ! והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) ! אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) ! אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך ! אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ? כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך ! אז ? ...... ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, בעקבות רצון להחלפת כרטיס מסך ל- GTX 770 אני מעוניין לברר עלויות של שדרוג מעבד ולוח אם, כך שלא יווצר צוואר בקבוק. אני ככל הנראה לא מתכוון לבצע OC, אבל זה לא סגור. המערכת הנוכחית שלי מבוססת על AMD Phenom II X4 965.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים. Asus P5N32-SLI Premium http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש דעות?
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ את הלוחות מה סידרה BIG BANG
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)
-
- 19 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברה! יש לי לוח אם asus p5kc. ללוח יש 6 סלוטים של זיכרון: 2 תומכים ddr3 1333 GHZ, ו-4 תומכים בddr2 1066 GHZ... מה אתם אומרים מה יותר כדאי? 8GB DDR2 או 4GB DDR3? תודה לעוזרים!!!!!
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
השימוש בתוכנה System Information SIW מוצא שלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם 7VMM כרגע יש לי זיכרון 256 ואמרו לי בזמנו שאפשר להוסיף עוד 256 התוכנה מזהה שיש 256 ואומרת שניתן לשים 2* 512 עוד נתונים על הזיכרון SDRAM , DIMM1, RAS 3 0 איזה זיכרון לשים וכמה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מקור: http://www.tomshardware.com/business/20050419/index.html פלטת 130 ננו מטר מול פלטת 90 ננו מטר (200 מילימטר). המהירות בה תהליכי הייצור השונים הגיעו לבגרות עקב השימוש בתוכנת ניהול ייצור ש AMD עושה בה שימוש, ניתן לראות את השיפור. בסוף הכתבה ראיון קצרצר עם מנהל תכנון הייצור במפעל AMD ש: מדוע המעבר ל 90 ננו מטר ארך יותר מהמתוכנן? ת: הוא לא, אנחנו עומדים בלוח הזמנים, בנוסף המעבר ל 90 ננו מטר כולל שימוש בחומרים חדשים בהשוואה ל 130 ננו מטר. ש: בא נדבר על עלות, כמה AMD חסכה במעבר ל 90 ננו מטר? ת: בכל מקרה, מכל פרוסה אנחנו מפיקים יותר מעבדים, כך שהתנובה (yield) תגדל. עד כמה? קשה לומר ברגע זה. ש: מתי יגיעו מעבדי 65 ננ מטר? ת: כרגע בתחילת ייצור דגמי מבחן של 9…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI ללוח יש תמיכה בSMART RESPONE וVIRTU MVP?
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 שנים אם 2 כרטיסי זיכרון של 256MB DDR אני חושב שהם 400MHZ אני רוצה לשדרג אותם ... אני יכול לDDR2 ? או שאני צריך להחליף לוח אם בשביל זה יש לי לוח אם של MSI NEO-V 2 משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי להוסיף זכרון למחשב שלי. הפרטים המלאים של המחשב שלי: -------------------------------------- Summary -------------------------------------- Computer Brand Name: GIGABYTE P55A-UD4P Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 Service Pack: Service Pack 1 Processor: Intel Core i5-750 (2666.7 MHz) Motherboard: GIGABYTE P55A-UD4P (Intel P55 (IbexPeak)) Memory: 4 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST2000DM001-9YN164 (1,907,725 MBytes (2000 GB)) Optical Drive: …
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-