מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ! קודם כל ברצוני לעדכן לגבי בעיה שהייתה לי עם זכרנות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 , אולי למי שמבצע OC זה לא ברור ולא מורגש, לוחות אם של אסוס וגם אביט לא יעבדו ליפני שתבצעו עידכון ביוס, דבר שני לאחר שאני שלא ממש מבין בזה החזרתי את הזכרנות ל FOXPC בראש"צ (שרות נהדר רונן ) נאמר לי שצריך גם לעדכן תיזמונים בביוס . אבל מרוב שנמאס לי מ OCZ אז החלפתי ל G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 ואז המערכת שלי עובדת טוב . רציתי לשאול האם רצוי בכל זאת לבצע תיזמונים והגדרת וולטג' לזכרנות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 . ואים כן מבצעים בביוס לזכרונת הנ"ל לפי הסדר של CL-TRCD-TRP-TRAS זה אומר שה…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לברר האם הלוח הזה המתקדם ביותר שנמצא היום בשוק? איך הוא ביחס ל-NEO2 של MSI ? מה ההפרשי מחירים והאם זה שווה ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
לדעת במחיר סביר כאילו זה לא שאני עומד לקנות או משהו פשוט לדעת
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
או שצריך לעשות לו עדכון ביוס בשביל זה? (האם העדכון אכן נותן לו את התמיכה בכלל?)
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
בעיקרון אני רוצה 2 אבל הבנתי של NF2 קשה להתמודד עם הכמות הזאת בOC אז חשבתי אני יקנה איזה כרטיס טוב של OCZ או COSSAIR עם תזמונים 2-3-3-6 או משהו בסגנון ואז עוד שנה - שנה וחצי כשאני יחליף את כל המחשב אז אני יקנה עוד כרטיס 1 אותו דבר בדיוק ואז הם יפעלו בDUAL CHANNEL על המחשב החדש עכשיו השאלה האם המחשב יוכל לעבוד כמו שצריך על הכל עד עוד שנה וחצי רק עם גיגה זכרון? (אני מתכנן OC) וכשאני אומר כמו צריך זה מינימום כל הכל על מדיום עם רזולוציה 1024*700ומשהו עריכה אה וחשבתי בכלל לקנות זכרונות לא3200 איזה 3500/3700 מה אתה אומרים איך יפעל על המערכת?
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב לעריכה אודיו הוא משתמש בקיובייס והוא רוצה לדעת האם הוא יוסיף עוד 2X512 יעזרו לו בפעולה של המחשב....בתוכנה... מפרט שלו: P4 2.8GHZ 487 Nortwood ASUS P4P800-DLX 512X2 KINGSTON VALUE CAS3 עכשיו האם עדיף למכור את ה2 של ה512 ולקנות 1024X2?? האם זה יהיה יעיל יותר... המחשב לא בOC והוא מתוכנן לOC עם ביגטייפון/פרייזר4 למשהו באיזור ה3.2 ולא מחייב לעבוד ביחס של 1:1...
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
באתר החברה מופיע שישנם שתי כניסות בלבד 1. CPU fan header .2 system fan header האם יש דרך אחרת לחבר מאווררים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-