מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב E8500 ASUSP5QL-E גרפי CUBE3D-ATI R HD4870 512M OC EDITION הזכרון שרציתי MUSHKIN 4G 800MHZ לא במלאי שעון 444-12 לקחתי במקום 555-15PQ עם 1000MHZ GSKILL אני עושה OC 30-40% רציתי לדעת מה המשמעות? האם ה 1000MHZ עדיף על 800MHZ או שעדיף להשאיר 800MHZ ולהעדיף את ה CL 44412 של חברה אחרת בהנחה שהמחיר דומה השימושים שלי משחקים בעיקר-GTA החדש לדוגמה. אולי קצת גרפיקה ADOBE PREMIERE תודה תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרונות בלוח העתיק והמשובח - NF7, של ABIT (ז"ל). כרגע יש עליו שני זכרונות 256, 400Mhz ,DDR, היושבים על שני הסלוטים הראשונים (מתוך שלושה, כזכור..). נראה לי ש-1G יספיק לי. (על הלוח יושב Athlon XP 2600, של AMD, אם זה משנה.) עכשיו - אם הבנתי נכון מהספר של לוח-האם - כל האופציות פתוחות בפני: - החלפה של שני הזכרונות בשניים של חצי ג'יגה - בערך 200 ש"ח - החלפה של שני הזכרונות בזכרון אחד של 1 ג'יגה על אחד הסלוטים - 160 ש"ח - הוספה של זכרון נוסף, של חצי ג'יגה, על סלוט 3 - 90-100 ש"ח בשני המקרים הראשונים אני יכול להישאר על מהירות 400. במקרה השלישי אני מוגבל ל-333, אבל ממה שהבנתי מעיון פה בפורום - זה לא ממש קריטי. האם פספסתי משהו? האם ישנן אופציות נוספות? …
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
?? הבנתי שהוא סוקט 775 64 ביט.. הוא יותר טוב מפנטיום 4 3.0 ? (ה-506 הזה הוא 2.66)
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
למה רק 64 BIT עם 6 GB ?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי שבדיונים קודמים היו שצידדו בזה והיו שצידדו בזה לא כל כך הבנתי... בכל אופן אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים כבדים. איך ה- Q8200 עולה יותר אם הוא פחות טוב?
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה MA790GP-DS4H AM2+ אני יוכל לעשים את המעבדים החדשים ( Phenom II)??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח לOC בשביל לשלב במפרט. אני מתלבט בין הלוחות הבאים asus p5q gigabyte ep45 ds3 אם יש לכם לוח אחר להציע אז התקציב ללוח הוא 700. המעבד שיהיה על הלוח הוא E5200. הינה שאר המפרט: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זכרונות של ג'יגה כל אחד(ceon 800MHz DDR2 1GB CL5) אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ KIT http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7796 האם הכרטיס יעשה לי בעיות כאשר אני יחבר אותו? ד"א יש לי לוח אם GA-P35-S3L תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, הגיע לידי מפרט עם מעבד AMD ATHLON X2 5200. אצלכם כל המפרטים רק עם 5000. מה ההבדל? לוח האם הוא אסוס M3A78EMH. גם כן שונה ממה שאתם ממליצים, גם ברמות המחיר הגבוהות וגם בנמוכות.מה המשמעות? תןדה קומפ13
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מעבד חדש, אבל אני כמעט בטוח שהלוח אם שלי לא תואם את המעבדים החדישים יותר המפרט שלי כרגע AMD Athlon 64 X2 5200+ 3GB DD2 800 MHZ 9800GT 512DDR2 והלוח אם- MSI K9N Neo-F V3 Socket (MS-7369) לינק - http://www.directron.com/k9nneofv3.html שני שאלות: האם הלוח האם תואם את מעבדי אינטל, ואם כן איזה מעבדים? האם אני יכול לקנות בלב שקט את הAMD Phenom Quad-core 9550
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שמשמש לצרכי מוסיקה\סרטים\אינטרנט\קצת משחקים אם לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים, התקציב שלי הוא 1500 שקל. אין לי צורך ב Raid , כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, תמיכה ב SLI , Crossfire או שום דבר כזה. אני צריך רק שהרכיבים יהיו אמינים ויחזיקו הרבה זמן. אין לי בעיה לעשות OC קל-בינוני אבל לא יותר מזה. המארז שלי הוא Antec Sonata I שמגיע עם ספק של 300v, אם זה כבר לא מספיק אז צריך להוסיף מארז לתקציב. אתם יכולים להמליץ לי על משהו נחמד שיכנס לתקציב? רצוי שיהיה מ KSP כי הם ממש ליד הבית שלי. תודה, אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לקנות זיכרונות המפרט למטה כמו שאתם רואים רציתי לשאול שאלה הלוח תומך 667MHZ 800MHZ 1066MHZ נכון.. עכשיו אם אני קונה זיכרונות של 900MHZ או של 1000MHZ זה לא יגרום לאי יציבות או לאי תאימות או משהו דומה ? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הם ה-Phenom II X4 920 במהירות של 2.8 ג'יגה-הרץ, וה- Phenom II X4 940 Black Edition במהירות של 3.0 ג'יגה-הרץ. מתי הם היו בישראל ??? וכמה כסף הם יעלו ??
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ASUS או Gigabyte איזה חברה יותר טובה ??? ואיך אני בוחר לוח אם טוב כי כל מה שרשום שם בפרטים ניראה לי כמו קישקושים לא חשובים שיתאים גם לכרטיס מסך 4870... ולמעבד Q6600
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בחוטים של הפרונט פאנל של הכפתורי הדלקה והריסט אם מחליפים את הפלוס והמינוס יכול לקרות משהו ללוח או שזה פשוט לא יעבוד? ומסומן על כל כבל אם הוא פלוס או מינוס?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-