מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות אחד עכשיו למפרט שבניתי ואני לא חזק בזכרונות. אם אתם יכולים להמליץ לי על זכרון DDR3 2G בתקציב 280 בשתי חנויות - SKYPC,KSP בגלל שאני עדיין לא סגור מאיפה אני קונה את המפרט. ובעניין אחר יש לי שאלה קטנה אם אני קונה זכרון אחד בוא נגיד kingstone 1333 mhz ddr3 2g cl8 ואז אני מוסיף אחד מחברה אחרת עם תזמונים אחרים האם זה יצור התנגשות בנהם או שהם לא יפעלו במהירות שהם צריכים לפעול? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כן כן, אינטל חושפת באנצים רשמיים על המעבדים העתידיים שלה Penryn+ Yorkfield מהפורום IDF הבאנצים: מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2972&p=3 תמונה אחת שווה אלף מילים
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
(זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מעבד Q6600 עם 4G זיכרון DDR2 האם יורגש הבדל גדול והאם כדאי להחליף למעבד I3 עם 4G זיכרון DDR3 כמובן שיוחלף גם לוח אם-מבקש המלצה ללוח ":גיגהבייט" עם USB3 וSATA3 עם כרטיס מסך נמובנה ביציאות DVI וHDMI
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט: מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754 זיכרון : 256MB DDR 400MHZ כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו (האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו' אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון? (אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב) 2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX ושל MSI K8MM-V - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך ON BOARD. דבר שיפגע בב…
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת , האם זה כדאי, ולא יהיה לי צואר בקבוק גדול. רוני
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מחליטה לחשוף עוד קצת מספרים אודות דור המעבדים השולחניים הבא מתוצרתה אשר מיועד להשקה בתחילת השנה הבאה - עם ארכיטקטורה חדשה לגמרי עבור ליבות העיבוד הראשיות וגם עבור הליבות הגראפיות המובנותלכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
תקציב -עד 2000 שקל צרכים -מישחקים וכו מארז -אפולו (מארז גדול ) ספק -450 וולט איכותי מעבר לזה יש לי 2 ארדיסקים כל אחד של טרה כרטיס מסך 550TI של הנווידה OC-אין צורך בזה לא צריך אופציה לשני כרטיסים גרפים כן צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי תקן N וכרטיס רשת בלוטוט ,רוצה גם 8 גיגה זיכרון ככה שבכללי מעבד ,זיכרון,לוח אם תודה לעוזרים מראש ,ולמי שמעונין אני מוכר 6600 4 ליבות סטפין GO (קצת יותר טוב מהמקורי ) לוח אם בעיתי (עושה בעיות בבוט -אבל פועל אחרי כמה ניסיונות ) ו 5 גיגה של זיכרון DDR2 שמחולקים לשלוש יחידות של אחד גיגה ועוד אחד של 2 גיגה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות לוח של גיגהבייט ga-81k1100 rev2 תומך סאטה 5.1 ציפסט 875פ usb 2 hyper-t וכל מה שבא מה אתם אומרים ????? (אבקש התיחסות ספציפ- ;Dסט)
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הלוחות GA-P55-US3L לבין GA-P55-USB3 ??? של גיגבטייט.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום מהרגע שאיפסתי את הביוס נתקלתי בתקלה מנורת ה״חשיבה״ של המחשב ( האדומה) נשארת דלוקה רצוף כל הזמן והמחשב עולה רגיל הכל בסדר
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יודע שזאת הפעם המליון שאני שואל פה אבל אני בודק כל פריט בצורה יסודית... אני מכין מפרט לחבר שלי שכולל Q9450 ASUS P5E3 Premium WiFi X48 ואמור לעבור OC קל, ואני צריך לבחור זכרונות DDR3 (חבל על הזמן לא הצלחתי להוריד אותו מזה). וראתי שהכי נפוץ וענייני מבחינתי זה זכרונות של OCZ... השאלה הכי חשובה היא מה עדיף ..תזמונים או תדר. ועוד שאלה שנשאלת היא אם עדיף את סדרת ה PLATINUM או REAPER שתי הסדרות מקבילות כמעט במחיר והאפשרויות הם : Reaper - 2x2048 1333Mhz CL6 -1350 Platinum/Reaper - 2x2048 1600Mhz CL7 -1400 ReaperX - 2x2048 1333Mhz CL6 -1550 Platinum/Reaper - 2x2048 1800Mhz CL8 -1600\1750 Platinum- 2x2048 2000Mhz CL9 -1850 אני ממש מתבלבל וכבר לא מצליח להבין מה ה…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השימוש הוא לHTPC, הדרישות הן DDR1 וAGP. לא צריך כרטיס מסך און בורד. כרטיס קול גם לא חובה, אבל אם יש אז שיהיה עם יציאה דגיטלית. התקציב כאמור, יכול להתגמש כלפי מעלה.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות עכשיו מחשב? אני לא יודע מה לקנות, האם להתחשב באופציה לשידרוג (k8l) ? האם לחכות ל-am2 65nm, אולי לקחת C2D עם 680i ולסגור סיפור (בהוצאה כספית מופרזת ), האם לוחות עם 3 חריצי PCI-E (שלישי לפיזיקה) אמורים לתמוך ב-AMD בקרוב? אני בדילמה... אני רוצה את הכי טוב שאפשר במחיר שפוי (בעייה, אני יודע). אבל אני לא רוצה להתבאס שפתאום תוך חודשיים תהיה התפתחות רצינית שאני אפספס. אני לא מבקש מפרט, ועדיין אין לי תקציב סופי (אני מניח שלפחות ל-6-7k ). אם אני הולך על אינטל זה יבוא על חשבון איכותם של חלקים אחרים אני מניח... יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. יש לי P4 2.0GHz, באס 400, סוקט 478, ליבת Northwood. אני רוצה לשדרג לוח אם וזכרונות. כרגע לוח אם של אינטל כלשהו וזכרונות Samsung PC2100 DDR266 256MB. ייתכן שאני ארצה לעשות OC, אבל לא חייב משהו במיוחד לOC. חשבתי לקחת Abit IC7, לגבי הזכרונות אני לא יודע. אשמח להמלצות! תודה
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106639&page=3 ד"א בהתחלה כשהוא רק הופיעה בחנויות הוא עלה 1170$ עכשיו רק 1070$ אז.... רוצו ליקנות !!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני רוצה לשחק במשחקים ממוצעים פלוס מינוס. איזה מבין המעבדים ודור המעבדים של אינטל נותן ביצועי גרפיקה מובנת בצורה הכי טובה? לא משנה לי אם המעבד יהיה I3 I5 או I7
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio האם יש הבדל גדול? אם כן במה
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-