עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barak19876,

יש לי שאלה אני לא יודע איזה לוח אם טוב ומה בכלל ההבדלים בניהם ? epox 8KDA3J S-754 sata, gbl? (?K8NS-Pro (s754? gigabyte תודה :)

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  2. היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Headspin,

שלום. יש לי לוח IS7 G בכל אופן היה לי ADATA 400 512 זכרון על DUAL CHANNEL היה לי שוכב בצד מהלוח הקודם זכרון סטיק אחד של סמסונג 512MB 333 הוספתי את הזכרון ללוח הקיים ולמערכת הקיימת,והמשחקים לא זזים לי ביכלל. עם הזכרון הקודם המשחקים רצים ללא כל בעיה.(512 DUAL CHANNEL) למשל קולים מקריי 2005 מקרטע על הגדרות שהיו רצות לי מאוד מרשים ב ADATA לבד. מדובר עם ראדון 9800PRO מה לדעתכם הבעיה? :

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום לכולם.. יש לי לוח אם 8i945p-pro של gigabyte . קניתי מארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים אך אין מקום לחיבור חשמל של מאוורר אחד מכיוון שהביגטייפון דורש גם חיבור חשמל. השאלה אם יש דבר כזה מתאם 5 פינים ל- 3 פינים? (כי לפי הטכנאי צריך מתאם כזה)

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכולם, התגלגלו לידי 2 כרטיסי זיכרון SDRAM. על הכרטיסים מדבקת זיהוי, האם אתם יודעים מהו הנפח של כל אחד מהכרטיסים? מצ"ב תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by idanyow,

שאלה, Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore למה המחיר של השני גבוה יותר באתר KSP אם לפי הפרטים הטכניים המהירות של הראשון היא 2.6 ושל השני 2.4 אם ככה, האם הראשון בהכרח טוב יותר ?

8. Started by oded6188,

דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאפרמט אותו... P4 1.4Ghz... מה שמוזר פה, זה שהווינדוס מזהה רק 128 מגה ביט זיכרון מסוג RDRAM... פתחתי את המחשב, ומה שהולך שם זה נורא מוזר... יש 4 סטיקים מורכבים!!! אבל 2 מתוכם נראים ריקים... (הם נראים כמו לוחות לבנים, בלי שום רכיבים אלקטרוניים עליהם...) מה זה הסטיקים הריקים האלה? ואיך הגיוני ש 4 סטיקים הם רק 128 מגה בייט? אני לא מאמין שיושבים פה סטיקים של 32 מגה בייט...

9. בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by Tharbad,

מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Omry,

היי אנשים! אני צריך המלצה לקיט של 6GB (שלושה סטיקים של 2GB) במהירות של 1,600MHZ. ישמש כמובן במערכת i7. ראיתי המון קיטים שונים ומשונים מהמון חברות מובילות בתחום הזכרונות ואני מאוד מבולבל. קיבלתי המלצות על סדרת ה-NQ של G.Skill, מכיוון שהיא זולה יחסית ומציגה ביצועים זהים לקיטים יקרים יותר. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Garbil,

שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  13. אהלן אני מחפש לוח תואם AMD AM2 עד 500 ש"ח תחת הדרישות הבאות: 1. כרטיס מסך מובנה, עדיפות ליציאת DVI 2. לפחות IDE אחד 3. כניסת FIREWIRE 4. העדפה ללוחות Asus ו-Gigabyte. אשמח לקבל המלצות תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  14. אז ככה: לוח אם msi k8n neo4 platinium nforce 4 ultra מעבד amd 64bit 3200 venice (יש מצב שאני יקח את ה 3500, תלוי כמה המחיר שלו ירד בחודש הקרוב) זכרונות עדיין לא החלטתי משהו עד 800-900 שח חשבתי על 2*512 של ADATA מ KSP או על 2*512 של SAMSUNG מ KSP אם למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון מה לשפר שיכתוב לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  15. טוב יש לי שאלה: מה קובע הGHZ במעבד? האם הוא משפיע על הביצועים בצורה משמעותית? לפי מה קובעים את ביצועי המעבד? ואיזה מעבד יותר טוב: E6750 או Q6600 והאם זה נכון שהQ6600 מורכב משני E6600?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ilanb0,

עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by LTE,

שלום לכולם !!! יש לי לוח אם מסוג K7N2 של MSI רציתי לדעת אייך אני יודע איזה סוגי זכרונות יכולים להתאים לו כמה מהירות אפשר והאם הנתון שמראה על CL על מה הוא משפיע והם אני יכול לקנות משהו עם CL גבוה וזה לא ישפיע על המחשב בצורה רעה או שאפשר לשים מה שרוצים. נ.ב יש לי מחשב עם מעבד AMD XP 2500 תודה !!!

18. Started by nisi90,

אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים? ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב? האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gurden,

אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  20. אפשר המלצות ללוח אם ומעבד + זכרונות וכ. מסף עד 2500 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bananas to the beat,

שלום ( הודעה ראשונה שלי פה ) 1) אני שוקל לרכוש לוח DFI infinity sli, כאשר אני מודע מראש על בעיות הבאזזז שעושה המאוור הקטן שעל הצ'יפ הנפוץ. מצאתי פה באחד השירשורים ציון של גוף קירור + מאוורר של AKASA שנראה מאד מתאים. הגוף קירור שלו גבוה מדי על מנת לאפשר שימוש עתידי ב SLI, אבל מה יקרה אם ננסה להחליף רק את המאוורר של ה DFI במאוורר של ה AKASA ? האם זה בכלל אפשרי ? בלוחות אחרים של nforce 4 הגוף קירור / מאוורר עגולים, אבל פה הם מרובעים. במידה וזה לא אפשרי אני בלי קשר מוכן לוותר על SLI באותו לוח, אבל אם אפשר לא לוותר, אז עדיף. 2) קראתי כל מיני טענות של משתמשים בחו"ל לגבי בעיות תאימות של לוחות מתוצרת DFI עם זכרונות value. אומרים שהם עובדים ללא בעיות רק עם זכרונות יקרים שמשמשים …

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by yoav9,

אני יודע שבמערכות אלו משתמשים חברות כמו crosair וmushkin בתור הצ'יפים שלהם, אבל אני יודע שהם משתמשים בהם בBH-6 בשביל הראם הגבוהה שלהם (3500 ונראה לי 3200) מה לגבי הBH-5? האם נמכר איפה שהוא בארץ BH-6? יואב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי את הלוח הזה, ולמרות שבבדיקות הכול נראה תקין, אני לא מצליח לסיים התקנת חלונות XP בהצלחה.. המעבד שהתקנתי הוא מעבד Semperon 2800+ הזיכרון הוא של ProMos/Mosel - שני סטיקים של 256 מגה כל אחד - PC2700 דיסק קשיח שכבר עבד במערכת אחרת - מקסטור 40 גיגה צורב של פיליפס, כונן דיסקטים, וזהו בערך. הוידאו הוא אונבורד, כך גם הרשת, כרטיס הקול, והמודם. ניסיתי כבר עדכון ביוס לגרסה האחרונה, החלפתי ספק, ביטלתי את כל התוספות בביוס (רשת, קול, מודם, הכול חוץ מוידאו) ועדיין.. הוא מתחיל את ההתקנה, והכול רץ, עד שהוא בא לעשות את האתחול הראשון, ואז הוא לא מצליח לעלות, אלא פשוט מאתחל אחרי זמן מה. אם מעלים במצב בטוח, הוא מתחיל לעלות, ואחרי זמן קצר (שמגיעים לשולחן עבודה והמערכת כמעט מתייצבת) הוא נו…

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. אפשר לראות את זה ב Everest? הזכרונות הם 2X512MB DDR1 400MHZ של A-DATA והלוח הוא ABIT NF7-S. על הלוח יש 2 סלוטים צמודים ובצד ימין סלוט בודד. כרגע הזכרונות על 2 הסלוטים הצמודים. זה אומר שהדואל מופעל?

25. Started by generalA,

ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה. מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ?? מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'... תודה חברים...

• 8 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.