מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כמו שיש פה במפרטים המומלצים - 10000 ש"ח עם מסך 19". עכשיו אתם לא כתבתם בקשר לקירור למעבד. אז שאלתי היא: האם חייבים קירור נוסף ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד + מארז ENERMAX 350W?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום , לפני כשנה קניתי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון: 2 זכרונות של 512 , DDR 400 של חברת TWINMOS . יש לי במחשב 4 סלוטים זכרון מהם כעת 2 תפוסים. ברצוני לשדרג אילו אופציות קיימות בפניי ? הכוונה האם אני חייב להשאיר את המהירות על 400 ? (ראיתי כעת במאמרים שאין טעם לקנות מהיר יותר - כי המהירות תשאר 400 , במקרה שלי ?) (האם זה חייב להיות סימטרי?) האם מותר לי להוסיף 2 זכרונות בגדלים שונים ? ( הכוונה עוד 2 זכרונות של ג'יגה בהנחה שאני משאיר את את ה- 2 הקיימים ? אולי בכלל מותר לי להוסיף זכרון שלישי של 1 ג'יגה ...(בנוסף על השתיים שיש לי היום) תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם אמין ויציב, הדרישות של המעבד לא רלוונטיות ( כל מעבד מהדור החדש יספק אותי ) המחיר - עד 1000 ש"ח עדיף עם שני כרטיסי רשת ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2256
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v8x/overview.htm תומך ב-SDRAM ?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מביא מחול מעבד. השאלה היא איזה מעבד הייתם ממליצים להביא למשחקים וסרטים באיכות גבוהה אופציה א: i7 950 vs xeon 5640 אופציה ב: i7 930 vs xeon 5420 המעבדים בכל אופציה עולים אותו דבר, אופציה ב זולה ב100 דולר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חשבתי על: E5400 ASUS P5Q 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition המטרה שלי היא להוציא את המירב מהמעבד. הקירור יהיה קירור אוויר טוב (במקרה הכי גרוע ביג טייפון) בעיקרון זה סביבות התקציב שלי ויש לי אפשרות להוסיף. מה שאני לא יודע זה האם אני אצליח להגיע למהירות שעון כמעט זהה עם מערכת יותר זולה כמו E5200 ולוח G31 ובאותה מידה אני לא יודע אם אני אצליח להגיע רחוק יותר משמעותית עם צ'יפסט X48 למשל. אשמח אם תעזרו לי בנושא
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לצד עשרות ליבות העיבוד ב-Skylake-X, אנחנו מקבלים צמד מעבדים שמתיימר לרשת בכבוד את ה-Core i7-7700K וה-Core i5-7600K הפופולריים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מתלבט בין שני מהמעבדים הבאים : INTELCore2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מול AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore שניהם באותו בדר גודל של מחיר מה עדיף יותר מה יותר טוב ולאיזה שימושים יותר טוב כל מעבד תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בלי להיכנס לנסיבות יש לי מחשב עם מעבד Core i5 2400 וזכרונות DDR3 1333, וכרטיס מסך HD 5870 אני מעוניין לרכוש בעבורו לוח אם. דרישות: * עלות מינימלית. * לעולם לא יבוצע OC מכל סוג ומין. * תמיכה ב-USB3 * תמיכה ב-Firewire * לפחות 2 חריצי הרחבה PCI (רגילים לכרטיסי הרחבה שונים) * יציאת SPDIF ל-Audio (זה סטנדרט לדעתי). מקווה שכל המידע כלול. תודה, אמיר.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-