עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by darkman,

בקיצור יש אחד בצבע אדום ואחד ירוק אני לא רוצה שהם ידלקו מה עושים? האם אפשר לשים עלהם איזולירבנד?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by anorex,

בגלל דווקא המלצות וחוסר כסף להשקיע ממש בלוח חזק יותר קניתי את הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm עכשיו עשיתי חיפוש כאן...קראתי המון תגובות חלק אומרים ממש בעייתי חלק אומרים דווקא בסדר ושווה את הכסף ושהביצועים בסדר גמור. אפשר דיעה אחרונה בנושא....כי עוד יומיים אני הולך להפעיל את הלוח הזה..קניתי אותו כבר... מה עושים? חלק מהתגובות היו מפחידות שהלוח ממש חרא.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by shll,

איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Kukishin,

איזה לוח אם כדי לקנות אם יש לי קונרו 6600 8800GTS ו2G זכרון פנימי במהירות 800MHZ. שימושים: בייתי , משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים ובעתיד אורקלוק.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by almightydani,

שלום,רציתי לדעת אם הלוח http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78L_LE/ תומך כמו שאר הלוחות ב FSB 2000mts/5200mts עם דגש על FSB ומה ההבדל בין FSB ל system bus או שהם אותו הדבר כי לא מצאתי מה הFSB של הלוח הינה דוגמא למה שאני מתכוון http://www.tms.co.il/product/7181 באתר שימו לב שרשום מה הFSB שהוא 2000/5200 אבל לא מצאתי ללוח שלי אז אני רוצה לדעת: 1. אם הלוח הזה לא מגביל את המעבד בכל דרך שהיא ושהמעבד עובד במלואו 2. שהלוח תומך ב FSB של 2000/5200 3. באתר של TMS נגיד רשום FSB 2000/5200 ויש מקומות שרשום system bus 2000/5200...מה ההבדל ביניהם ש FSB ו system bus זה אותו הדבר 4. מה ההבדל בין 5200MT/s לבין 5200GT/s 5. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by asifpz,

יש לי במחשב היישן את הלוח אם הזה, ואנחנו קונים לאח שלי כ.מ חדש, במקום הGforce8800 שלו. שמעתי שהלוחותת אם הישנים לא תומכים בכרטיסי מסך החדשים, אז רציתי לדעת אם הכ.מ יעבוד פה?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  7. Started by eldada,

רציתי לברר האם אפשר להשיג לוח אם נורמלי עם כרטיס רשת וכרטיס קול שתומך בagp x8 במחיר נורמלי של לא יותר מ700 שקל, לוח שתומך ב-1066. וגם רציתי לשאול איך השיטה של הזכרונות עובדת במהירות הזאת כי שמעתי שזה בא בזוגות, האם זה נכון ואם כן אז איך זה פועל?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)

9. Started by yotmail,

ברשותי מחשב נייד בנוסף למחשב השולחני. האם קנייה של לוח אם התומך ב WIFI כדוגמאת P5B Deluxe/WiFi-AP תחסוך ממני את הצורך בקניית מרכזייה אלחוטית ע"מ לחבר את הנייד לאינטרנט? (כמובן בהנחה שהמחשב השולחני מחובר...) תודה מראש לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asifpz,

לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?

11. Started by XpHunTeR1,

ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by asifpz,

שמעתי שאי אפשר לעשות איתם OC, זה נכון? טוב זה לא כ"כ משמעותי בשבילי..

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by ^TaLiK^,

רציתי לדעת אם הפאנל שיש מאחורי המארז בא עם הלוח או עם המארז( המתכת הזאת שמותאמת ליציאות של הלוח אם) ועוד שאלה בקשר לפיצרים: באיזה לוח יש פיצרים יותר טובים- epox 8rga או abit nf7-m ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Episode-666,

האם הוא תומך SATA בכלל ? הבנתי שרק IDE ואני רוצה לקנות צורב DVD בדיוק.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

המדריך הזה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים איך לשדרג. עבודה מעולה איש. (דרך אגב, על מה ולמה הכינוי? ואיך זה מתקשר לאסף?) בכל מקרה, רק רציתי להעיר שאפשר להכין דיסקט הפעלה גם בWINXP. פשוט מפרמטים דיסק דרך המחשב שלי, ומסמנים שם V ב"צור דיסקט הפעלה של MSDOS" אחלה מדריך.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. Started by shauli,

שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by OC,

שאלה. עכשיו נגיד יש לי Q6660 המעבד היה מספיק חזק שיצאו מישחקים DX10 למשל עוד שנה. ו היה לו יכולת לנצל מספיק כרטיס מסך עתידי שהיה טוב למישחקים DX10? ואני לא מיתכוון לכרטיסים של היום אלה של עוד שנה נגיד. ודרך הגב אמרו לי ש וE6750ו E6850 נחשבים עכשיו יותר חזקים במישחקים מ Q6600. ואמרו לי שיצאו מישחקים שמנצלים את כול Q6600 הוא היה יותר חזק אבל הוא לא ינצל את עצמו כמו שצריך כי המישחקים היו ממש כבדים.

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  19. Started by BoOoM2008,

HD5770+Q8300 דרוש OC למעבד בכל מחיר??

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by yyy123,

איך המעבד i5 6400? הוא מעבד מאוד חזק?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Rיה,

אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dvirf1,

במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. נכון בכתבה של האתר כתוב "מחשב העל כולל כ-16 אלף מעבדי Opteron של חברת AMD ועוד כ-16 אלף מעבדי Cell של IBM" זה הגרסה של הCELL החדשה או מה ואחרי זה כתוב שיש לא 9 ליבות אפשר הסבר בבקשה?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Warped,

בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  25. Started by domuzy,

חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…

• 4 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.