מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד אני רוצה לקבל תשובה בענין. איזה פלטפורמה עדיפה ולמה? אם יש הבדלים בגלל שימושים שונים, לפרט בענין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה אמורה להעלות את התדר במאמץ, אבל התדר נשאר 1.6GHz במקום 2.4GHz גם במאמץ של למעלה מ-50%.לא משנה מה, התדר מסרב לעלות ל2.4GHz בחזרה.. מה לעשות? הת'רד הזה כבר לא חשוב, אפשר לנעול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה מצאתי את הזיכרונות האלה: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - עכשיו השאלה האם הם טובי לOC ובכללי הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤1019 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤531 קרור למעבד: OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER - זמין במלאי ¤233 ק…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הלוח אם Asus P5KPL-CM יתאים עם מעבד e2180 ? וזה משנה איזה ספק כוח יהיה איתם? ואם כן איזה אתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E7400 ל - Phenom Quad-Core 9550? המחירים דומים. אך לאחד 4 ליבות 2.2X4=8.8GH בתאוריה לעומת 2.8X2=5.6GH אני יודע שיש עוד מרכיבים ושזה לא מה שמכריע אם זה מעבד טוב או לא... אבל בגלל שאני לא מבין בתחום אז אנילא מבין במרכיבים המשניים. אז איזה מבין המעבדים עדיף למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
עמדתי לקנות קיט של זוג מותאם דואל צ'אנל, פעמיים גיגה, זיכרונות ocz , ddr 400 cl2. פלטיניום (עם צלעות קירור כאלו ). המוכר בחנות הציע לי לבדוק אם הם תואמים ללוח שלי, כי הם עובדים 2.8 v. (רשום v1.x-2.6 ,v2.x- 2.8 ). הלוח שלי הוא אביט as8. חיפשתי במפרט שלו ולא ידעתי לזהות אם יש נתון זה. מצרף קובץ צילום של משהו שאולי קשור. רשום שם גבול תחתון 2.1 וולט וגבול עליון 3.1 וולט, האם אלו התחומים שהלוח יכול לעבוד אתם? כיום יש לי פעמיים 512 קורסייר ddr400 cl2. קראתי באיזה מקום שהם עובדים ב 2.5 וולט ובמקום אחר שזה 2.7, לא בטוח. ומה קורה אם הקורסייר וה ocz עובדים במתחים שונים? הסיבות שאני רוצה את הocz הזה , כי זה זוג בדוק מראש לדואל צ'אנל, מתאים לסי אל שיש לי, קראתי עליו דברים מצוינים ויכ…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מהסוג : (Asus P5LD2-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN והשאלה שלי היא כזאת : האם יש מצב שחלק מהסלוטים של הזיכרון תומכים בזיכרון מסוג מסויים ומהירות מסויימת ואליו האחרים לא ? חשוב לציין שיש לי 4 סלוטים להכנסת רכיבי זיכרון. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקציב של המחשב בכללי הוא כ 2300 חלק מהרכיבים (כנראה): 9600GT E7400 4GB 500GB HDD אז מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום ההיתי רוצה לשפר את המחשב אחרי שנתיים החלקים שאני הולך לחבר אליהם : 9600GT 1GBX2 KINGSTON 800 ספק HEC 500 המטרה לשחק GTA IV ומשחקים ברמות האלה בעתיד... למרות שאני יודע שבחיים הGTA לא יעבוד חלק בתקציב הזה. תודה לעזרים.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (AMD Athlon 2800) שעד היום שירת אותי נאמנה. הזכרון שיש לי במחשב לפי CPU-Z הוא 512MB DDR במהירות 166MHZ (סטיק אחד). השימושים העיקריים שלי איתו הם עבודה עם MATLAB ועם VISUAL STUDIO 2005. עכשיו, עד היום הוא איכשהו הריץ אותם להפתעתי בצורה סבירה, אבל הוא מראה סימני עייפות בעיקר עם תוכניות עמוסות ב-VS. מסיבות תקציביות נראה לי שאני אוכל לקנות מחשב חדש רק עוד כחצי שנה, ולכן אני רוצה לנסות לשדרג אותו בינתיים. בלוחות אם אני לא מבין, מה שיש לי, שוב לפי התוכנה, זה K7 Motherboard שך ECS דגם M825G צ'יפסט KM400. בהוראות שלו כתוב שיש לו שני סלוטים לזכרון, סה"כ מוגבל עד 2GB ול-DDR במהירויות 266/333 (שזה לא תואם את מהירות הזכרון שיש לי ???). חשבתי על שתי אפשרויות…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב.. עכשיו יש לי אפשרות של שתי ליבות - E8400 או 4 ליבות- Q9550 עכשיו אני יודע שE8400 כרגע יותר טוב.. אבל גם זה לא משמעותית.. וכשמשחקים יעבדו על 4 אז הQ יהיה הרבה יותר טוב.. עוד כמה זמן נראה לכם שזה יהיה ? אני יודע שיש עכשיו רק את IV ואולי עוד כמה עוד שאלה איך הQ9550 לOC ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני עובד על מפרט למחשב, לא מיועד למשחקים אבל כן מחשב עבודה חזק. אני בד"כ עובד עם הרבה חלונות פתוחים + מוסיקה ברקע ואימיול לפעמים מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה יהיה לי מעבד e5200 ואני ארצה לעשות לו OC האם זה נכון שלא ניתן לבצע OC בלוחות עם כרטיס מובנה? אם לא - על איזה לוח הייתם ממליצים? לגבי תקציב, מוכן להשקיע עד 500 ש"ח אבל יכול להוסיף יותר אם לדעתכם זה יתאים לשימושים שלי תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן חברים, תהיתי אולי מי מכם יוכל לעזור לי להחליט בין שני הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L שנמכר ב-470 ש"ח ו- http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro+XE&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=IP35%20Pro%20XE שנמכר ב-490 ש"ח כשהמטרה היא: לוח יציב, מהיר, תמיכה טובה (BIOS, דרייברים). אני הולך להשתמש בלוח עם E8400, כ.מסך 4850 512MB, ו-4GB זיכרון 800MHz אני *לא* מתכוון בשום שלב להשתמש ב-CROSSFIRE. ואני *לא* מתכוון לעשות OC כלל וכלל. ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא למעשה ש-P43 תומך ב-PCI-E 2.0…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-