עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בתשובה לשאלה האם לוח האם שלי 8rda3+ Rev. 1.x תומך בזכרונות OCZ והאם OC שמבוצע לזיכרונות האלה לא גורם לקריסות במערכת, שימו לב לתשובה של Michael מהנציגות האירופית של החברה: "OCZ is nice memory but not so well for overclocking and using on nForce boards" "OCZ is not working so well on nForce chipsets; we had already instability issues with OCZ when we did over clock 5 Mhz" תשובה נוספת שלו בקשר לזכרונות TwinMos: "the same can be said for TwinMos, unless you have twin mos memory with Winbond chips" אני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. ובקשר לזכרונות Twinmos עם צ'יפים של Winbond שהוא דיבר עליהם, האם אלה אותם זכרונות שנמכרים בPCH?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iveco,

יש לי מעבד חלש G2010 הבעיה היא כזאת : יש לי 4X2 = 8 גיגה זיכרון DDR3 1333 וכל הזמן הזיכרון מתמלא בקלות יש לי בדרך כלל 20+ דפדפנים פתוחים קבצי וידאו / קול ברקע - VLC / MPC קבצי WORD EXCEL וכו' - מדי פעם WOT - וכו' אני מגיע בקלות ל 4.5GB מתוך 8 ואחרי שעה / שעתיים זה מגיע ל 7-8GB . הגדלתי את ה PAGE FILE אבל אתם יודעים למה שווה ה PAGE FILE ? " זיכרון " איטי ביותר / ממילא הכונן הקשיח שלי על הפנים. חשבתי להגדיל את הזיכרון ל 16GB ככה תומך הלוח שלי לפי היצרן , ביצועים זה לא ישפר המעבד על הפנים אבל לפחות אני לא אצטרך להשתמש ב PAGE FILE הביצועים יהיו טובים יותר אני אגדיל את " שולחן העבודה " של המחשב , רק חבל שמי שעובד על …

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. בבקשה תענו לי

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by dog,

מקווה שהפרורום המתאים. שוקל לקנות טאבלט לנובו miix 700. מתלבט בין שתי הוורסיות של המעבדים הנ"ל. קראתי את הרשום בקישור הראשון בהמשך , שם מציינים גם יתרונות מסוימים ל m5 על פני ה m7 רק לא ברור לי מה זה בדיוק מה שרשום שם- Better overclocked clock speed (Air) 2.52 GHz vs 1.2 GHz More than 2x better overclocked clock speed (Air) Better CompuBench 1.5 bitcoin mining score 9.24 mHash/s vs 1.68 mHash/s Around 5.5x better CompuBench 1.5 bitcoin mining score ביתרונות של ה m 5 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-M7-6Y75-vs-Intel-Core-M5-6Y54 יש גם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

יש לי לוח אם של HP VECTRA VL 420 בין הלוחות הראשונים של הפנטיום 4 ולכן יש לי , לצערי הרב dimm bank של 133SDRAM יש לי שני כרטיסים של 128 (3 בנקים סה"כ) ואני רוצה להכפיל אני חייב כרטיס זהה נכון? מה אני עושה? מי בכלל מוכר כרטיסים כאלה היום האם למישהו עם לוח HP קרה אותו מקרה אני אמור ללכת לסוכנות שלהם ולהזמין במיוחד יעלה הון תועפות...

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  6. תןדה רבה לעןןזרים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. שלום, בשבוע-שבועיים הקרובים אני הולך לרכוש לי מחשב [כניראה מ FOXPC ]. המחשב מתוכנן ל CrossFire עתידי של 4870. אני רוצה 2 יציאות PCI-E 2.0 x16 עכשיו הגעתי ללוח Gigabye X38 DS4 ו DS5, רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם כמו כן אני לא יודע איזה מעבד עדיף לי, Q6600 או Q9300. אני רוצה QUAD ! ברור לי שכרגע הוא לא מנוצל על ידי כל המשחקים אבל אני לא הולך לקנות מחשב בשלוש שנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה עתידית. היתי רוצה שיסבירו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים ואיזה יותר כדאי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה ההבדל בניהם? ומה הפרש המחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by ClubCaliber,

אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by פייכלה,

מה אתם ממליצים DFI NF4 SLI INFINITY או MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by mrbig,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by avi112211,

מזה מעבדי 45 nm מתי הם יוצאים ומה יהיו מחיריהם?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by Palsar,

מתי הוא יוצא ? ובכמה הוא אמור להיות מתומחר בארה"ב?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה עדיף ASUS P5Q או GIGABYTE P35 DS3 L ? למעבד 6300

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. האם הרכבים הבאים טובים להרכבת מחשב: מעבד i5-7500 Kaby Lake לוח אם Gigabyte GA-H270-HD3 זיכרון Kingston 8GB DDR4 2133Mhz

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  19. רציתי לשדרג את המעבד והלוח אם שלי בשני מחשבים, ואשמח לקבל המלצות. אני מחפש משהו זול וטוב (מסדרת CORE 2 DUO)... סביבות ה1000 ש"ח.. מחשב אחד פשוט, רק לצרכי עבודה עובד בעיקר עם OUTLOOK וכאלה, 2 GB RAM, בקיצור סטנדרט.. מחשב שני: 2 TB של כוננים קשיחים (מעביר די הרבה מידע), GEFORCE 9600 GT, יש לו 3 GB RAM,לזה יש תקציב קצת יותר גבוה 1300 ש"ח בערך. לשני המחשבים כיום פנטיום 4, 3 GHZ, ולוחות אם של INTEL D945PSN . *אני לא אעשה המהרה תודה שי

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by NuXeR,

היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם ההבדל היחידי בין ה8400 ל8300 הוא המהירויות שעון ? ואם אני יעשה OC קטן ל8300 ל3GHZ אז בעצם יהיה לי 8400 ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.