מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ללוח הזה יש תאימות עם זכרונות חדשים כמו לדוגמה: APACER Desktop Memory - DDR2 DIMM PC6400 @ 800MHz, 2GB רציתי לשדרג את הRAM וניסיתי למצוא את דגמי ה- PC3200 אבל כנראה שכבר אין כאלה וחוץ מזה המחירים כיום דיי ראליים וחשבתי לקנות משהו נורמאלי, כמו הדגם הנ"ל שנתתי הלוח - Gigabyte GA-K8NS סוקט 754 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p5b deluxe פרטים על הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 מעבד e6400 כ.מ. : sapphire 1950gt 256mb אני כבר לא זוכר ממש, אבל זה לא כזה משנה הזיכרון שיש לי עכשיו הוא 1 ג'יגה מהירות 677 אני רוצה 4 ג'יגה לא משנה לי איזה חברה.. לא יקר מידי, ולא יהיה OC. אני קונה אותו בשביל שמשחקים ירוצו טוב יותר, וגם סתם בשביל עבודה שוטפת מהירה יותר ונוחה יותר. הזיכרונות הישנים יעברו לאחותי... כך שלא תיהיה הגבלה בגללם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מעבד שלי לוח חדש ראיתי שסדרת ה790FX יכולה לפתוח את מעבדי הפנום X3 למעבדי X4 המעבד שלי הוא פנום 8550 X3 סטפינג B3,בעיקרון אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק עד כמה שיוכל לתת לי. ראיתי את הלוחות הללו בפנדה רק שיש בעיה קטנה,באתר של GB יש רק לוח אחד GA-MA790FX-DS5 ובאתר של פנדה יש שתי לוחות GA-MA790FX-DS5 בתמחור שונה. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=c5535510&keywords=790&x=0&y=0 מה נסגר? במידה ולא ניתן לפתוח את המעבד לX4 האם לוח 780G יספיק לאוברקלוק? שמתי לב שקיים בלוחות ה780G פיצ'ר בשם הייבריד אשר מדמה קרוספייר בין הכרטיס המובנה בלוח לבין הכרטיס החיצוני,עד כמה הוא יעיל?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כותרת Asus P5KPL-CM Gigabyte GA-31 לא זוכר את השם המלא MSI ? יש G31 עם 4 סלוטים לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב לי שזה יהיה בקר רייד אמין, יופעל עליו רייד1 (מירור) ככה שכל המטרה זה אמינות ולאו דווקא ביצועים. חשוב שידע לסנכרן את 2 הדיסקים גם לדיסק ריק (ולא שיתחיל את פעולת העתקה רק מדטא חדש שיכתב מאותו הרגע) , הכוונה שגם בהרכבה יותקן לו הרדיסק אחד מלא ואחד ריק, וגם בעתיד אם אצטרך להחליף דיסק, שהוא ידע להעתיק את כל התוכן בעצמו לדיסק החדש. אני לא יודע אם זה תפקיד של רייד, אבל אם יש סיכוי שהוא ידע לדווח כשדיסק אחד לא תקין, זה יהיה מעולה, אם לא אז כנראה שאני אצטרך להסתמך על S.M.A.R.T ... חשוב מאוד שיהיו לפחות 4 חיבורי SATA פנימי על הלוח, לא כולל ESATA וכו' (גם במצב כזה אני אצטרך לוותר על סידירום, אבל אפשר לחיות עם זה). אני חשבתי על ה-ASUS P5QL-E שעולה 580 שקל, אבל אני לא ממש מבין בב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת את כל ההבדלים בין לוח GA-EP43-DS3 ל GA-EP43-DS3L הבנתי שבגיל יש FIREWIRE ויותר פאזות.. מה שאמור להיות יותר טוב ל OC.. אבל יכול להיות שהוא גם תומך בCF.. אומנם זה לא רשום בשום מקום, אבל זה מופיע בתמונת חתך של הלוח... http://www.giga-byte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep43-ds3_big.jpg החריץ הכתום... מה שכן רשום זה שיש בו אופציה של PCI-E X4... שמה זה אמוור להגיד לי.. שיש בו 4 יציאות PCI מסוג E?? או שיש בו יציאה נוספת של כרטיס מסל PCI-E במהירות X4..?? ואם כן.. CF או לא.. ואם לא.. אז למה עשו את זה שאפשר לחבר 2 כרטיסים ללא CF...
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2037 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מאוד התלהבתי מהלוח אם הזה GIGABYTE GA-73PVM-S2H אבל יש בו כ.מסך מובנה, ואני מוסיף כ.מסך למערכת. אישית, אני חושב שאין רע שיש כ.מסך על לוח האם,…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום , אני צריך הסבר קטן על DIMM ? ועוד שאלה יש לי כרגע זיכרון 512 ,667MHZ ואני רוצה להוסיף 2G 800 MHZ האם כדאי להוסיף את ה512 או שעדיף בלי ואם כן אז איך אני יודע באיזה סלוט לשים את הזכרונות? כי הבנתי שזה משנה בגלל DUAL CANNNEL או משהו כזה תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מעבדים חדשים,הכל חדש זכרונות ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה מעבדים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את הe8400 של intel.מה היום ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-