מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד P4 Williamette 1.5 PGA-423 שלי לפי CPU-z שימו לב למתח ולפי סנדרה עריכה 1: תוקנה התמונה הראשונה עריכה 2: התמונה של סנדרה שמראה את המתח בפועל
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני צריך לוח אם + מעבד חזקים מאוד בשביל מישחקים גרפיקה, בקיצור מכונה שתעבוד הרבה זמן חשבתי על מעבד AMD OPTERON 170 X2 רציתי לקבל עליו קצת יותר אינפורמציה והשוואות והשוואת בגרפיקה כי הציעו לי גם 3800 X2 ואני לא יודע מה לקחת ומה מהם טוב לביצועים שלי ולדברים שאני צריך שזה בעיקר גרפיקה ותוכנות. אני חושב שאני צריך NFORCE 4 כי זה טוב לגרפיקה או שזה לא משנה? אגב רציתי לדעת אם יש הפרש גדול בין 3500 ,לאופטרון, ו 3800X2 תודה רבה.. מחכה לתשובה בקשר לאופטרון אני מדבר על : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3879
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה יש לי מגירה נישלפת לHD יש אפשרות להוציא אותו כאשר המחשבב עובד כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה יש לי לוח של ג'יגביית 7VRXP תצילו אותי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... בימים אלו אני קונה מחשב לבית שישמש לשלל דברים החל ממשחקים קלים, דרך תוכנות CAD למיניהם, אינטרנט וכו'. התקציב עומד על כ- 4700 ש"ח ללא מסך. המפרט הנוכחי עומד על מעבד קונרו E6300, זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כפול 2 סטיקים (סה"כ 2 ג'יגה זיכרון), כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GS TDH Ext-256MB, דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS וכמו כן מארז HEC 6A19B-400 400W. מה שנשאר לי הוא הלוח אם והבחירה קשה. אוברקלוקינג לא באמת עומד על הפרק בעיקר בגלל הזיכרון (מה לעשות יש תקציב מוגבל) אז אני לא רואה טעם לקחת לוחות אם עם צ'יפסט 965. נשארים לוחות ה- 945 למינהם והשאלה שלי היא איזה מהם כדאי. מצאתי 2 דגמים: ABIT IL9 Pro במחיר של 480 ש"ח. קישור למוצר: http://www.skypc.c…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקיניתי על המחשב שלי הלכתי על משהו בסגנון "מקסימום ביצועים מנימום מחיר" ולכן לקחתי לוח אם זול מאוד (MSI H61 E23), ועכשיו אני מאוד מצטער על כך שלו הוספתי את ה150~200 שקלים ללוח H67 עם USB3 ו SATA 3 . אז בעקרון יש כרטיסי הרחבה או משהו בסגנון שיאפשרו לי חיבור USB 3.0 וחיבור SATA 3 לכונן SSD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים החלטתי שאני כנראה אקנה מחשב חדש בפסח.. (הכוונה היא רק ללוח ,מעבד וזכרון - את השאר יש לי) לוח כמעט סגור שיהיה GIGABYTE 965 S3 . מעבד ככל הנראה יהיה E6300 . ועכשיו נשאר לי זכרון, שכאן חשוב לי שיהיה DDR800 מכיוון שאני הולך לעשות OC למערת ל FSB של 400 ורוצה להפעיל את הזכרון ביחס של 1:1 ל FSB.. עכשיו אני צריך זכרונות שיעשו את זה . חשבתי על G.SKILL - יש להם כמה דגמים נחמדים , עם הבדלים של כמה עשרות ומאות שקלים בינהם - תלוי בתזמונים אני משער.. יש את SUPER TALENT גם.. אבל אז ראיתי את הזכרונות של PQI , חברה שאני לא ממש מכיר לטוב או לרע.. שמעתי את השם הרבה פעמים אבל אין לי מושג מה האיכות של החומרה.. והמחיר שלהם ממש ממש נמוך ביחס לשוק.. בקיצור, מומחי הרכיב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש המלצה ללוח מתאים כשאני מעוניין שיהיה מתחת לתקציב ואם יש משהו באוזר ה-350 מה טוב. אני לא מתכנן אוברקלוק וגם אם יהיה אחד בעתיד הוא יהיה באמת קטנטן ככה שממש לא צריכים לוח שטוב בזה. אני לא מחפש כ.קול איכותי במיוחד או שום דבר כזה. אני הולך לעבוד עם 2X1GB במהירות 800 של Geil ועם מעבד Q9450 כאמור. אני סה"כ מחפש משהו טוב,אמין ויציב שמומלץ. חשבתי על P31-DS3L שעולה כ-340 אבל לא רוצה לסגור עניין לפני המלצות מכם. כעיקרון אני מתחיל ליטות לכיוון P35-DS3L שהבנתי שאין לו בעיות במידה וכל הסלוטים יהיו תפוסים וכו'.. אני רוצה המלצה ללוח מתאים,אם יש משהו זול יותר בשמחה. אם ה-P31 באמת מתאים לי אז מעולה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על P35 שעולה כ-425 ש"ח אוקי אבל אני מבקש פירו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 אפשרויות: הראשונה לקנות זכרונות של קינגסטו עם CL שונה לזה שיש לי במחשב השניה: לקנות זכרונות עם CL זהה של חברה לא מוכרת לי בשם Mushkin אם אקח זיכרון עם CL שונה האם צפויים לי בעיות ומסכים כחולים אם אשתמש בזכרונות שאינם זהים לחלוטין ? שניהם DDR2 800 הישן שיש לי במחשב הוא CL5 והחדש CL6 וגם Mushkin איך הם כחברת זכרונות ? מה הייתם מעדיפים ? זיכרון של קינגסטון עם CL שונה או זיכרון של Mushkin ? עם CL זהה ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9440 מישהו מכיר ? שמע עליהם ? איך המוצרים שלהם ? מי היבואן בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-