עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ehd,

אני דיי בטוח שקיימים כמה כמה וכמה אשכולות עם התלבטויות דומות לשלי אך ברשותכם הייתי מעוניין לקבל חו"ד עדכנית. Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box - 1049 NIS Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 - 630 NIS OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1600MHZ PC3-12800 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1600LV4GK Model OCZ3434K - 665 NIS המחירים מפנדה. אשמח לקבל את דעתכם על המצרים עצמם ועל המחירים. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iyehuda,

למעבד XP-2000 עם DDR מבחינת ביצועים אבל לא פחות חשוב האמינות אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by golani,

לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by XOR,

אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by johnyG,

אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אני מוגבל מבחינה תקציבית, כרטיס מסך כבר יש: 9500GT שאמור לספק אותי, הכרטיס קול שלי גם יעבור למחשב החדש. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד כפול ליבה E6300 מהירות 2.8 לעומת מעבד מרובע ליבה Q6700. אני יודע שאין מה להשוות והמרובע ליבה חזק יותר ברוב התחומים אך בשנים האחרונות השימוש שלי הוא יחסית מועט: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD ומשחקים קטנים פה ושם, קידוד וידאו פעם ב.... מה עדיף? בסופו של דבר אני לא משדרג מחשב כל שנה אלא מחזיק אותו ליותר מ-3 שנים. בלי להתייחס לעלות של המחשב לשימושים שלי הבסיסיים מה המלצתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cyron,

מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

יש לי רק 3 המחשב איך אני יכול להוסיף בדרך עקיפין רדך מחשב אחר מעבד או זיכרונות... אם למישהו יש פיתרון תרשמו לי בבקשה ל-160885414 תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by udi2181,

ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by asafmanor,

נתתי לחבר שלי להתקין xp pro. לאחר כחודש או יותר לאחר ההתקנה לוח האם שלו נשרף והמעבד נדפק (כנראה). הוא אמר לי שאבא שלו חושב שזה בגלל שהxp הכביד על המחשב שלו p3 750mhz לוח אם לא ידוע משהו גנרי של אליטה או משהו לא לצפות לגדולות. זכרון 128mb sdr sdram. האם התופעה הזאת קרתה באמת בגלל הxp? האם המחשב לא היה אמור להיכבות לפני שהוא נשרף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iakovl,

חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pavelr,

האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים