מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד על המלצה בין Q8400 ל- E8400, מה כדאי לעבודה משרדית ומשולבת. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם אני מתלבט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות אפשר לקבל את חוות דעתכם איזה יותר טוב, למשחקים בעיקר. ואיזה מהם יותר מהיר שיתמוך בזכרונות יותר מהירים ובכלל איזה אתם הייתם מעדיפים מבחינת נוחות וקלות יש לי מעבד Core Duo E8600 ומה ההבדל בינהם ב-Chipset (נראה לי אותו דבר) תודה רבה נשמות טוב אז הראשון - ASUS P5P43TD/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5P43TDUSB3/#specifications והשני - Gigabyte GA-EP43T-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3316#sp תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהרבה מודעות וחנויות מחשבים ברשת, כשאני מחפש מעבד אני רואה שכותבים, נניח, ATHLON XP 2400 + TRAY . מה זה בעצם ה TRAY הזה ? באנגלית זה מגש, אבל למה הם מתכוונים במודעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש המלצה ללוח מתאים כשאני מעוניין שיהיה מתחת לתקציב ואם יש משהו באוזר ה-350 מה טוב. אני לא מתכנן אוברקלוק וגם אם יהיה אחד בעתיד הוא יהיה באמת קטנטן ככה שממש לא צריכים לוח שטוב בזה. אני לא מחפש כ.קול איכותי במיוחד או שום דבר כזה. אני הולך לעבוד עם 2X1GB במהירות 800 של Geil ועם מעבד Q9450 כאמור. אני סה"כ מחפש משהו טוב,אמין ויציב שמומלץ. חשבתי על P31-DS3L שעולה כ-340 אבל לא רוצה לסגור עניין לפני המלצות מכם. כעיקרון אני מתחיל ליטות לכיוון P35-DS3L שהבנתי שאין לו בעיות במידה וכל הסלוטים יהיו תפוסים וכו'.. אני רוצה המלצה ללוח מתאים,אם יש משהו זול יותר בשמחה. אם ה-P31 באמת מתאים לי אז מעולה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על P35 שעולה כ-425 ש"ח אוקי אבל אני מבקש פירו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מחשב i5 760, לוח אם p55, וזיכרון 4GB של transcencd, בשני סטיקים של 2GB 1333 דואל צ'אנל.. לפני כמה ימים התקנתי SSD ואני חושב על לשדרג את ה - RAM, כדי לאפשר לו לעשות יותר חישובים כדי להקל על ה - SSD... איזה שדרוג כדאי/מומלץ? או שמא אולי בכלל אין צורך.. חשבתי על אולי להוסיף 8GB, ואז שיהיה במערכת 12GB, אבל אני תוהה אם יש התנגשות בנושא של דואל/טריפל צ'אנל וכו.. בכל מקרה, אשמח לעצה לגבי מה השדרוג הכי כדאי/משתלם שאני יכול לעשות.. המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי במספר מקומות ועדיין לא הבנתי מה כל התזמונים אומרים , ולמה מציינים רק את ה CL בד"כ. אולי אפשר לקבל איזה הסבר קצר ומהיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיסי pci-e X 1 - asus hdav1.3 deluxe compro e900f בלוח אם החד ששאקנה , יש רק pci-e X 1 אבל יהיו 3 pci-e X 16 האם הכרטיסים הנ"ל יעבדו עליהם ? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! ההתלבטות שלי זה האם לקחת את הQ6700 ובין הE8400.(למשחקים) אני יודע שהיום הE8400 יקח בביצועים(לא בהמון) אבל לעתיד, לא שווה להשקיע בQ6700? ומי מביא ביצועים יותר טובים בGTA4?(עכשיו תגידו משחק אחד לא אמת מידה, אבל זה חשוב) ובמידה ואני אקח אותו... אז שאר המפרט יתאים לו?(ספק, קירור) ***אם אפשר מבחני ביצועים שלהם*** תודה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1(שנוי במחלוקת כרגע) ¤890.00 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤220.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe, יחידות 1 ¤1,099.00 Western Digital …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-