עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xtract1,

אהלן חברים. אני מחפש המלצה ללוח מתאים כשאני מעוניין שיהיה מתחת לתקציב ואם יש משהו באוזר ה-350 מה טוב. אני לא מתכנן אוברקלוק וגם אם יהיה אחד בעתיד הוא יהיה באמת קטנטן ככה שממש לא צריכים לוח שטוב בזה. אני לא מחפש כ.קול איכותי במיוחד או שום דבר כזה. אני הולך לעבוד עם 2X1GB במהירות 800 של Geil ועם מעבד Q9450 כאמור. אני סה"כ מחפש משהו טוב,אמין ויציב שמומלץ. חשבתי על P31-DS3L שעולה כ-340 אבל לא רוצה לסגור עניין לפני המלצות מכם. כעיקרון אני מתחיל ליטות לכיוון P35-DS3L שהבנתי שאין לו בעיות במידה וכל הסלוטים יהיו תפוסים וכו'.. אני רוצה המלצה ללוח מתאים,אם יש משהו זול יותר בשמחה. אם ה-P31 באמת מתאים לי אז מעולה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על P35 שעולה כ-425 ש"ח אוקי אבל אני מבקש פירו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אנו קרבים להשקת דור רענן של מעבדים לתושבת LGA1700 של אינטל אשר יחליף את Alder Lake - וכמה מבחני ביצועים מהימים האחרונים מציגים פוטנציאל לשיפור ביצועים נאה במסגרת המהלךלכתבה

4. אני קראתי במספר מקומות ועדיין לא הבנתי מה כל התזמונים אומרים , ולמה מציינים רק את ה CL בד"כ. אולי אפשר לקבל איזה הסבר קצר ומהיר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אלה התוצאות שקיבלתי : איך יכול להיות ש I5 11400F מקבל יותר ניקוד מ 5600X ? למרות שזה בקושי אחוז 0.6% אבל עדיין וה 12400F חזק מ 11400F רק ב 4%

7. http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DarkFire,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7543 תהנו...[br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 15:44:17 לא לשכוח שהלוח של GA-X38-DQ6 יתמוך גם CF וגן SLI תקראו בכתבה : Gigabyte Does the X38 Like many manufacturers, Gigabyte showcased their upcoming Intel X38 based motherboards during last month's Computex 2007 trade show in Taipei. Today, we've managed to get a closer look at the board based on the first Intel chipset to replace the 975X Express in the enthusiast desktop segment. You may think that the P965 and P35 chipsets are hot, but they are really just Intel's mainstream offerings; The X38 is supposed to outclass them by a fair bit. Think PCI Express 2.0, dual PCIe x16 g…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stas12,

כמה ימים לפני הרכישה אני מתלבט איזה שילוש מבין השני אלו כדאי לקחת. אופציה 1: * מעבד E6300 * לוח אוס P5WDH/P5B DELUXE * זכרון TWINMOS 1GB*2 667MHZ אופציה 2: * מעבד E6400 * לוח DFI 975X/G * זכרון 2GB - או 667מה"צ עם ביצועים משופרים או 800מה"צ VALUE. עם המחשב אני לא מתכנן OC, לפחות לא בזמן הקרוב. הוא ישמש למשחקים, וידאו, והכנת/עריכת סרטים (PREMIERE). אשמח אם מישהו ייעץ מה מבין שני אלו כדאי לקחת. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 שקל ואני לא יודע כמה להשקיע במעבד ולוח אם. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים ולפי מה שראיתי ה i5 או i7 זה הכי טוב אבל רציתי לדעת אם זה תומך בסוג מסויים של כרטיסי מסך בלבד, ואם כן אז כדי לי להשתמש במעבד אחר שיותר מתאים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין Sempron 2800+ לבין Sempron2600+ בתושבת 754 ???? אני צריך לבחור בין השניים אז מה עדיף ולמה .. (תסבירו בבקשה...) תודה לעוזרים וחג שמח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

היי לאח שלי יש מחשב ממש ישן (10 שנים בערך), שלא עובד. אני רציתי לתקן לו אותו, והוצאתי את כל החלקים החוצה מהמארז וחיברתי מבחוץ (לאימון ). עכשיו, חיברתי הכל חוץ מהכפתור הדלקה, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לאיזה חור לחבר אותו הלוח: http://www.ixbt.com/mainboard/msi/msi-p4n-diamond-nforce4ie/board.jpg אני יודע שזה אמור להיות בחלק הימני התחתון של התמונה, אבל אני לא יודע לאיזה שני פינים הוא מתחבר (כנ"ל גם לגבי הנורה והכפתור ריסט. תודה לעוזרים נ.ב- אני מתחיל, אז האם יש משהו ששכחתי לחבר כדי שלפחות המאווררים ירוצו? חיברתי ספק כוח אל- לוח אם בשני החיבורים, מאווררים, וחיברתי כרטיס מסך ללוח אם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hezi508,

היי לאיזה מעבד שולחני המעבד SU7300 מקביל האם הוא CORE 2 DUO או פנטיום תודה חזי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ההשקה של דור ליבות העיבוד הבא מבית מפתחת השבבים מתקרבת לאיטה, ואנחנו זוכים לעוד כמה פרטי מידע מסקרנים אנחנו מגיעים עוד רגע לאמצע שנת 2016, ומכאן כבר ניתן לראות את שנת 2017 אי שם מעבר לאופק – חלון הזמנים המשוער בו אנחנו אמורים לראות סוף כל סוף את המעבדים הצרכניים הראשונים של AMD שיבוססו על אקכיטקטורת ה-Zen החדשה, וינסו לגרום לנו לשכוח שש שנות Bulldozer מאכזבות. תמונה חדשה מתוך מצגת של מפתחת השבבים אשר מצאה את דרכה אל הרשת מאשררת את ההבטחה שלה לשיפור "נטו" של 40 אחוזים (במונחי IPC – מספר פעולות שמבוצעות בכל דופק שעון) בביצועי ליבות ה-Zen לעומת ליבות ה-Excavator מדור ה-Bulldozer הסופי – בתוספת למה שנראה כמו הכפלה של הביצועים עבור מעבדי ה-Summit Ridge העתידיים (שיגי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בשיבה לא כל כך טובה, נשרף לי הלוח אם, אני מתכוון לקנות מחליף בTMS וכרגע למעבד שלי, E8400, יש להם רק את אינטל DG41RQ, האם זה לוח אם סביר או שעדיף לחכות עד לאחר החג ולקנות אחר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dready,

יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yotam.m,

האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

בוקר טוב לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים, לוח אם ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066, כרטיס מסך Nvidia 8800GT ZOTAC. חשבתי לקחת את המעבד E7200, אולם נאמר לי ע"י חבר כי הE6750 יתן ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ250 שקל (כמעט 40 אחוז). האם שווה להשקיע ב"שדרוג" הזה? תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZ אני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3 עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ? תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שח תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sickp,

יש לי כרגע C2D E7200, והוא כבר לא מספק את צרכיי. ניסיתי לעשות לו OC (ויש לי ניסיון) אבל המעבד הזה אוהב הרבה מתח, ואין לי ממש לאן להתקדם איתו. הגעתי איתו ל3.3GHZ על 1.36V ! וזה ממש דפוק! לפי מה שהבנתי סדרת הפנטיום החדשים E5XXX מאוד טובים לאוברקלוקינג, בנוסף לזה שיש להם מכפלה גבוהה וFSB נמוך! וראיתי כאלה שסגרו 4GHZ עם מתח שלא עולה על המומלץ של אינטל, ולרוב אפילו פחות מ1.3V אז האם כדאי לי לקנות אחד כזה? והאם למישהו פה מהפורום יש מעבד מהסדרה שיכול לחזק את הטענה שהם אוברקלוקאבליים? (דאמ! איזה מילה ארוכה ומסובכת)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במחשב די ישן (עם לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 ) יש לי שני סטיקים של 512MB (קיט OCZ של דואל-צ'אנל), DDR 400, תזמונים 2-2-2-5. יש לי קיט נוסף מקולקל, של GSkill (תזמונים 2.5-4-4-8, עבדו לא רע ביחד עד שהתחילו הקריסות הגדולות שבעקבותיהן הרצתי memtest וראיתי את התקלה). בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים זיכרונות כמו שלי ולכן הם לא יכולים לתת לי קיט זהה (או לפחות מאוד מאוד לא מובטח שיתנו לי קיט זהה, גם מהחברה בחו"ל אם אני אמתין חודש). הציעו לי לקחת סטיק אחד של 1GB, אם אני זוכר נכון מלמלו משהו על Kingston. מן הסתם עם תזמונים אחרים משל מה שיש לי כרגע. לדעתכם המחשב שלי יאכל את הזכרונות האלה ביחד? זה אפילו פותח אפשרות ל"שדרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orrm,

לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או באוברקלוקינג, מנהלים תרגישו חופשי להעביר אם צריך. שלום כולם, עכשיו שיצאו הזכרונות החדשים של DDR500 היה מעניין אותי לדעת אם הם היו עדיפים לOC. לקחתי כדוגמאות את הזכרון של XtremeDDR PC3700 שאצלם הוא דווקא מסומן כ500+ אבל רץ כברירת מחדל על 477 ולעומתו את הOCZ DDR500 שראיתי שעובד בCL2.5 למרות שכל האחרים עובדים בשלוש (תקנו אותי אם אני טועה.) הנה המידע הטכני: מה אני יכול ללמוד ממנו? איך אני יודע איזה יעבוד בOC טוב יותר? XtremeDDR PC3700 3-6-3 2T Timings CL 2.0 OCZ PC4000 CL2.5-4-4-7 צריך עוד איזשהו נתון? תודה מראש, orrm.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by combinacc,

שלום, אני רוכש מחשב ובוחר חלקים כרגע, ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרונות (1GB) התומכים ב-PCI EXPRESS ובמעבד AMD64 939 3200/3500. אני רואה שמבחר הלוחות הקיים בחנויות דיי מצומצם. מה כדאי ?? תודה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים