עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal426,

שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SmurFin,

הוספתי עוד 2 ג'יגה למחשב שלי בDOS אני רואה 4 ג'יגה בWINXP אני רואה 3 ג'יגה בדקתי את זה עם אוורסט ומראה 4 ג'יגה אני אשמח להסבר ומה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  5. יש לי לוח אם ישן של אסוס P4XP-X ובמקור היה עליו פנטיום 4 1.8GHZ. עכשיו הגיע אלי מחשב בערך מאותם שנים (2003 בערך) גם לוח אסוס שונה מעט אבל עם מעבד 2.4GHZ. מסיבות שאני צריך ספציפים את הלוח המקורים (אסוס) אני העברתי את המעבד 2.4GHZ אליו ואני מדליק הביוס עולה ומבקש ממני לקבוע מכפלה וזה יצא משהוא כמו 18*133. עכשיו אני עושה Save and exit המחשב עושה ריסט ולא עולה. שאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לביוס. קרא איזה 2-3 פעמים שהwin7 הצליח לעלות ופעם אחת נתקע אחרי הlog in למערכת. אגב הwindows זיהה את המעבד החדש ושהחזרתי את המעבד המקורים (1.8GHZ) הוא פעם מצויין וניסיתי איפוס ביוס ע"י הוצאת סוללה. בלוח אם שאני רוצה לשים לו את המעבד הנחות יותר (1.8GHZ) יש לו מין דיפ לא יודע איך קוראים לזה ב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BlackTalon,

ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by morangal555,

לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  8. Started by leahd3,

שלום שידרגתי היום לוח ומעבד i7 4790k asus z97-a אני שם לב שלמרות שהמערכת שלי על idle 1-5% ניצצול המעבד עדדיו רץ על 4400 איך אני יכול לשנות את זה? אני מניחו שזה בביוס אך לצערי אני לא ממש מכיר את הביוס של אסוס אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה! נ.ב. אני מתכוון לקנות 2 צ'י…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by Lupos,

שלום! אני קונה עכשיו מחשב ומעוניין להזמין איתו 8GB זיכרון ע"מ להריץ Vista 64bit. השאלה היא האם יכולה להיות ללוח האם בעיה להתמודד עם 8GB למרות שהוא תומך בזה... (לוח האם שלי: GIGABYTE GA-X48-DQ6) קראתי בכמה ביקורות שלפעמים יש ללוחות בעיה להתמודד עם כמויות זיכרון גדולות. תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  11. אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, יש לי לוח אם של אינטל ויש לי 128 RDRAM שמחולק ל 64 ו 64 (ככה גם רשום בביוס) עכשיו, כשאני פתחתי את המארז, ראיתי שב2 סלוטים הפנויים שהיו אמורים ליהיות לי, מחוברים זכרונות שונים מה 2 RDRAM ניסיתי לנתק אותם ופתאום לא ראיתי כלום במסך! המחשב הפעיל את עצמו והכל אבל לא ראו כלום.... ורק כשהחזרתי אותם זה היה בסדר... למישהו יש מושג מה זה שתי הכרטיסים האלה?!?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש : I7 4970K MUGEN 4 16GB RAM Z97X-GAMING 3 SSD 240GB SEAGATE 1TB SEASONIC 750W WIN 8.1 64BIT ויש לי בעיה מאוד מוזרה עם הזיכרון פנימי, אחרי X זמן ( יכול לקרות אחרי שעה או אחרי 12 שעות ) השימוש בזכרון קופץ לאחוזים מאוד גבוהים ( 90%+ ). ברגע שזה קורה המחשב הופך להיות איטי בטרוף עד שאי אפשר להשתמש בו. חשוב לציין שהטמפרטורות של המחשב תקינות. אין לי מושג מה הבעיה ואשמח מאוד לעזרה ( בתמונה האחרונה המחשב עבר הפעלה מחדש ) תודה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אתמול קיבלתי את החלקים למחשב החדש שהזמנתי. אני, Stinger ו Holy J התחלנו להרכיב את המחשב שחלק מהמפרט שלו: AMD 3000+ 939 DFI LanParty Ultra-D Antec True Power 430W ThermalRight SP90 ללוח מתחברים 4 כבלי חשמל: 20 פינים, 4 פינים, מולקס וחיבורחשמל לפלופי. אחרי ההרכבה באים לנסות אם המחשב עולה(כאשר 4 הכבלים הנ"ל מחוברים) מדליקים את המחשב והופ הוא נדלק לשנייה ונכבה... מנסים להדליק אותו בלי הכבל 4 פינים ופתאום הלוח נדלק. כיבינו את הלוח ושמתי את הX800XL כדי לראות אם המסך נדלק, אבל לצערי הוא לא... ניסינו איזה 3 שעות בערך להדליק את המחשב (בכל מיני קומבינציות חיבורים חשמל שונות) אבל חוץ מהדלקת הלוח נראה שהמעבד פשוט לא עובד(לא מתחמם, הלוח לא מזהה אותו...) אני חושב שהלוח או המעבד פשוט דפ…

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by rann,

פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by comablack,

אתמול קניתי אינטל 8400 והיום שבאתי להרכיב אותו ראיתי שיש מדבקה של ברקוד באמצע המעבד בדיוק איפה שאני צריך לשים את המשחה הטרמית נראה לי שהברקוד זה אחריות אני לא רוצה להסתכן ולהוריד אותו מה אני אמור לעשות ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by vsync,

זוכרים שלפני שבועיים אמרתי פה שנשרף לי המעבד והלוח אם ? אז קיבלתי חדש מקודם, ועדיין המחשב נתקע כאשר הוא פועל במהירות הרגילה שלו ב FBS 133MHz. נתקע, כלומר עוד לפני שהוא מעלה את ה windows או דקה אחרי.. זה מאוד חשוד, כי גם הלוח וגם המעבד חדשים. אני חושב שהזיכרון DDR 2100 שלי עושה בעיות כאשר הוא עובד ב 266 כאשר ה FBS ב 133. בבקשה תחוו את דעתם כאן, אני ישמח מאוד.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by nadav99,

שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  20. Started by Omerole,

למה הוא רושם לי שאני משתמש בסוקט 754...יש לי בכלל AMD64 3500+ שמבוסס על וינצסטר ולכן זה לא הגיוני.... יש למישהו הסבר? לוח אם GA-K8NNP-9 נ.ב אני חושב שזה קשור לכאן כי זה משהו בקשר למעבד

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. אהלן! שידרגתי היום את הלוח והמעבד ל GIGABYTE 965P-DS3 ולE6420... משום מה בCPU-Z הוא מזהה את המעבד אבל הוא רושם במהירות עבודה שלו 1600MHZ... ממש מוזר... יש למשהו השגות...? משהו לא בסדר אצלי? צירפתי את התמונה... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by enter,

שלום, לפני איזה חודש קניתי 512Mb 400MHz AData /VT? והוספתי לאותו זיכרון ואותו חברה שהיה לי (512MB) ועכשיו הנה הבעיה: למה הMHZ של הזיכרון 167.5? ולא 200 כמו שצריך להיות ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by zoriza,

יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  25. לפעמים, בעצם כל פעם שניה בערך שאני מפעיל את המחשב כתוב שהמהירות של המחעבד היא 1150 ואז הוא כותב לי שמשהו קרה או אוברקלוק פייל או בעיה בהגדרות של הביוס אני נכנס לביוס ואין מה לשנות, אז אני מפעיל את המחשב מחדש בערך 6 פעמים עד שזה מסתדר וכותב מה המהירות האמיתית 2600 amd barton, מה זה יכל להיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.