מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הזמנתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו אני יכול לשנות תזכרונות כי לא הייתי בטוח לגביהם אז הנה: אני הזמנתי את ה-Corsair 400mhz 3200XLPT 2-2-2-5 ואני רוצה לשנות ל-OCZ 1gbx2 Platinium 2-3-2-5 והם עולים עוד 900 שקל משהו כזה עכשיו אני לא מדבר פה על הכסף פשוט אם אני רוצה להזמין אותם הם יגיעו רק עוד שבועיים אז מה אתם אומרים כדאי לחכות? והמערכת שלי היא כזאת וזה בעיקר למשחקים: amd 3700 san diego Leadtek 7800GTX Extreme edition ocz powerstream 520w OCZ 1gbx2 PLATINIUM 2-3-2-5/OCZ 512x2 platinium rev2 2-2-2-5/Corsair 3200XLPT 512x2 2-2-2-5 wd 160gb sata2 antec p160 nec 3540A DFI Lanparty ultra-D מה אתם אומרים כדאי זה יתן הרבה יותר ביצועים לא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד, כאמור 4 * 512 סה"כ יש לי 2 ג'יגה.. האם כדאי לי לקנות 2 סטיקים חדשים של 2 ג'יגה כל אחד ולעבור ל4 ג'יגה? יורגש הבדל? אם כן איזה סוג זכרונות כדאי לקחת? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את כל הדרייברים ההכי חדשים אבל עדיין אני לא מוצא איפה הכניסה או איפה זה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע C2D E7200, והוא כבר לא מספק את צרכיי. ניסיתי לעשות לו OC (ויש לי ניסיון) אבל המעבד הזה אוהב הרבה מתח, ואין לי ממש לאן להתקדם איתו. הגעתי איתו ל3.3GHZ על 1.36V ! וזה ממש דפוק! לפי מה שהבנתי סדרת הפנטיום החדשים E5XXX מאוד טובים לאוברקלוקינג, בנוסף לזה שיש להם מכפלה גבוהה וFSB נמוך! וראיתי כאלה שסגרו 4GHZ עם מתח שלא עולה על המומלץ של אינטל, ולרוב אפילו פחות מ1.3V אז האם כדאי לי לקנות אחד כזה? והאם למישהו פה מהפורום יש מעבד מהסדרה שיכול לחזק את הטענה שהם אוברקלוקאבליים? (דאמ! איזה מילה ארוכה ומסובכת)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משרד קטן שאני נותן לו שירות המשרד מריץ את תוכנת SAP להנהלת חשבונות ברשת וגם שומר שם מסמכי אופיס (וורד ואקסל) יש שם בכללי שרת + 6 עמדות שמחוברות ומריצות SAP מהשרת בשרת הנוכחי יש להם 8 גיגה זיכרון ומעבד Xeon E5506 ראיתי שיש עוד תושבת של מעבד פנויה + עוד סלוטים של זיכרון . יש לי מעבד Xeon E5504 + 3 רכיבי זיכרון משרת ML150 G6 שהושבת . 1. איזה שיפור ביצועיים הם יכולים לראות במידה ואני מתקין להם את המעבד הנוסף והזיכרונות - בהנחה שהם מתאימים ? 2. האם אני יכול להכניס 2 מעבדים שונים לאותו לוח ? 3. האם בשימושים שהם עושים בשרת 2 מעבדים וזיכרון של 14 גיגות יתן משהו ? 4. באופן כללי , לאיזה שימושים צריך שרת עם 2 מעבדים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי 3570 I5 במקום Q6600 זכרון DDR3 16GB במקום DDR2 4GB לוח אמ DH-H77D3H במקום P35 .. השאלה האם אני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה לאחר ההחלפה (אני משתמש בWIN 7 64 BIT) :s05: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או באוברקלוקינג, מנהלים תרגישו חופשי להעביר אם צריך. שלום כולם, עכשיו שיצאו הזכרונות החדשים של DDR500 היה מעניין אותי לדעת אם הם היו עדיפים לOC. לקחתי כדוגמאות את הזכרון של XtremeDDR PC3700 שאצלם הוא דווקא מסומן כ500+ אבל רץ כברירת מחדל על 477 ולעומתו את הOCZ DDR500 שראיתי שעובד בCL2.5 למרות שכל האחרים עובדים בשלוש (תקנו אותי אם אני טועה.) הנה המידע הטכני: מה אני יכול ללמוד ממנו? איך אני יודע איזה יעבוד בOC טוב יותר? XtremeDDR PC3700 3-6-3 2T Timings CL 2.0 OCZ PC4000 CL2.5-4-4-7 צריך עוד איזשהו נתון? תודה מראש, orrm.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אישית חושב שזו GIGABYTE. כל החברות האחרות מספקות את אותן ביצועים ומפרט במחיר גבוה לפעמים ב-50%... אין כמו GIGABYTE.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-