מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעדכנתי במצב לוחות האם אז יש לי כמה שאלות שאני אהיה ממש שמח אם תעני לי עליהם 1. אני צריך הסבר ממש קצרצר ומתמצת מה ההבדל בין P33 ל P35 ל X38י?? 2. א. מתי יוצא סידרה (לאינטל) מעל הX38 ב. יש לה כבר שם (יותר נכון מספר) ? ג. ידוע אם יהיה לה 1600MHZ FSB י? 3. בקשר ללוחות Gigabyte יש לי שאלה על סידרת הP35 י: *אני יודע שהD מכיל קבלים יותר אייכותיים (כמו שהיה בP965) כך שאין צורך להסביר ולומר שדילגתי עליהם מה ההבדל בין הסוגים: S3L P35-S3 P35C-S3 DS3R (יש גם DS3 בלי Rי) P35C-DS3R DS3p (יש גם DS3 בלי Pי) DS4 P35T-DQ6 P35-DQ6 (סידרתי אותם לפי מחיר) תודה רבה לעונים (וסליחה אם חפרתי יותר מידי)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם זיכרונות, נושא שתמיד איכשהו בילבל אותי עם כל המספרים : כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כ"א, במהירות של 200Mhz (pc3200) . הבעיה היא שהיום כבר 512MB זה לא ממש מספיק לרוב המשחקים. עם הזמן הצטברו אצלי כל מני סטיקים שהוצאתי ממחשבים שפגשתי בסוף חייהם, ורציתי לדעת אם ישתלם לי אולי להוסיף אחד מהם.. מכיוון שהם לא באו באריזה או משהו אני יכול לדעת פרטים עליהם רק מהמדבקה שיש על הסטיק עצמו.. הראשון: pc2100 256MB השני: 256MB 133mhz שלישי: 512MB DOR400 כמו שאמרתי רוב המספרים לא אומרים לי הרבה.. אני רק יודע שעם הסטיק של ה-256 במהירות 133 אין לי מה לעשות, כי הוא סתם יוריד לי את המהירות של שאר הזיכרונות.. השאלה אם אולי ה-512 שווה אבל אז אני אאבד את הדואל צ'אנל, או ש…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בלוח האם שלי יש שני סלוטים לDDR1 ושני סלוטים לDDR2. מצאתי 512 מגה DDR1 [זוג סטיקים של 256] במחיר מעולה, ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש בהם ובזיכרון הנוכחי שלי בו זמנית. תודה, un|que
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יעבדו עם i5-750, 4GB-1600, 240GT. לא עושה OC ולא מתכנן שידרוג. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1591 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1507 בנתיים בחרתי בראשון (היקר יותר). האם שווה לי להחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS סקירת לוח P45 ASUS P5Q3 Deluxe . גרסת ה-DDR2 של הלוח Asus P5Q Deluxe P45 Eaglelake MSI MSI מציעה הכנה לקירור מים MSI P45 Diamond עוד תמונות Gigabyte Gigabyte P45 DQ6 לוח ל-DDR2 י Gigabyte EP45-DS4 Foxconn סקירה מקדימה Foxconn ערכת ה-P45 תעשה חיים קשים לערכות ה-X38/X48 שההצדקה הכמעט יחידה לרכישתם היא התמיכה ב-PCI Express 2.0 בשני סלוטים X16. ערכת ה-P45 תאפשר PCI Express 2.0 בשני סלוטים X8 מה שיספק את הרוב המוחלט של השימושים ל CrossFire. גם היא תאפשר תמיכה ב-FSB 1600MHz. השקה צפויה לקראת סוף המחצית הראשונה של השנה - כלומר בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דליפה של מבחני Geekbench 4 , מעבד רייזן צבר מעל 61 אלף נקודות, בעוד שמעבד אינטל שעולה כפול, צבר רק קרוב ל - 47 אלף נקודות במבחן כל הליבות. מעניין יהיה לראות מה המצב בעולם האמיתי על תוכנות יצירת תוכן למיניהן. בינתיים, בהחלט יש למה לצפות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת לוח אם ב 400 ¤ לPCI-E P-4 Prescot 3.0 DDR 400Mhz 2*512 SATA תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=278 מה עדיף למשחקים? אם יש לכם הצעות משלכם ... חופשי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב ואני מתלבט בקשר למעבד והזכרונות. מה מ-2 השילובים הבאים יפיק יותר ביצועים: axp 2000 +512 ddr (3000) -corsair axp+2400+256mb (3000) -corsair אני מתלבט אם להשקיע במעבד יותר או בזכרון יותר0 המחשב יהיה מיועד למשחקים בעיקר ! אני אישית נוטה יותר לכיוון של ה- axp200 וה-512 זכרון בעקבות דרישת הזכרון הגדולה של משחקים ! אבל בכל זאת נשמע מה אתם אומרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד לשדרוג מחשב קיים. חלק מהרכיבים נשארים מהמחשב הקודם (מסך, צורב, מקלדת, רמקולים). השימושים העקריים יהיו גראפיקה (פוטושופ ופריהנד) ואינטרנט. אין שום כוונה לבצע OC או לשחק במשחקים, בוודאי שלא משחקים תלת מימדיים. דואל-VGA הוא יתרון, אבל לא חובה. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2)[ ¤ 667.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory[ ¤ 277.25 ] 2 CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD[ ¤ 90 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 495.17 ] 1 Floppy…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<בכותרת>
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-