מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X מפרט קיים: ספק: sonic 600W כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה. מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G לוח: GA965P-DS3 rev 3.3 זכרון: 1000M G.SKIL תקציב: 3000 שח הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, טוב אז את ההבדלים אני יודע, GA-Z68AP-D3 - ללא 1394Firmware ועם חיבור ATX 12V בעל 4 פינים. GA-Z68X-UD3P-B3 עם 1394Firmware ועם חיבור ATC 12V בעל 8 פינים. אגב, אם יש עוד הבדלים - עדכנו אותי השאלה שלי היא מה היתרון בלוח השני? כלומר, מה ההבדל בין 4 ל- 8 פינים, ומה הצורך ב- 1394? מה זה בכלל 1394 חחח? יש הבדל של כ- 180 ש"ח בין שניהם ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מרגיש שביצועי הגיימינג שלי מוגבלים ע"י המעבד שלי,אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הקיימים . המפרט בצד. חשבתי על Gigabyte GA-H87-HD3 + I5 4590 מה אתם אומרים? והאם יש צורך לפרמט את המחשב לאחר ההחלפה(מעדיף שלא לפרמט אלא אם אין ברירה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איזה לוח אם מומלץ עבור Socket 775 LGA? מדובר על מעבד q6600. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מהם השימושים המיועדים במערכת?:משחקים ,תוכנות הנדסיות(MATLAB VISUAL STUDIO) 2. מה התקציב לרכישת מעבד + לוח-אם (+זכרוןׂ:עד 1000 שקלים (לחסוך אם אפשר) 3.חשוב לי שהלוח יאפשר OC ,שימוש במעבד הגרפי המובנה ויאפשר הוספת כרטיס מסך חיצוני בהמשך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 GIGA של DDR2 שפועלים על 667 MHZ . ההבדל בין בין שני המעבדים הוא 200 מגהרץ כשה-E2200 פועל על 2.2 ג'יגה וה-E2220 פועל על 2.4 ג'יגה . ההבדל במחיר הוא כ-50 שקל לטובת הגבוה יותר . מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של גיגה ביט למעבדי AMD הראשון GA-790XT-USB3 השני GA-MA78LMT-US2H מה שמושך אותי בראשון זה בתמיכה שלו בUSB3 והתמיכה שלו ב-CrossFireX פחות שימושית לי כי אני לא קונה כרטיס מסך של ATI וגם אני מאמין שאם אני ישדרג אני יעדיף להחליף לכרטיס חדש יותר ולא לעוד כרטיס שיעבוד במקביל מה לפי דעתכם עדיף? ההבדל בין USB2 לUSB3 הוא מורגש שכדי לשלם עוד בשביל לקבל אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה קישור הוא תומך בקונרו וב SATA 2? http://hardcoreware.shopping.com/xPF-Asrock_MB_ASRK_ConRoeXFire_eSATA2_945P_775
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט עכשווי: CPU: intel celeron northwood 2400@3288 MOBO: asus p4s533x based on sis chipset MEM: infineon 512mb 333mhz VGA: fic ati radeon 9600 CPU Cooling: Thermalright slk947u + Tt sf II מקסימום כסף לשדרוג: 1350 השדרוג שאני מתכנן (וכבר דיברתי עליו שבוע-שבועיים כמעט..) barton 2500+ abit nf7-sl ב1100-1000 שקל לא זוכר במדוייק... ולא היה לי מה לעשות ב350 האחרים אז כנראה אני סתם יקנה כבלים עגולים וכל מיני שטויות השאלה היא אם אפשר ב350 האלה לקחת רכיב טוב יותר או משהו בקיצור מה הייתם עושים במקומי עם חומרה כזאת ומחיר כזה.. דרך אגב אין אפשרות להשאיר את המעבד+הלוח הזה, כי הוא ימכר.. (המעבד כבר מצא בית חם הלוח בדרך) תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-