מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מעונין לקנות מחשב חדש, ואני לא מצליח להבין את ההבדלים בסוגי לוחות האם והמעבדים, לא ברור לי מה טוב יותר ומה טוב פחות, חוץ מהמחיר. האם ללכת על INTEL P-D805 2.6 DUAL-CURE 533MHZ/2X1M BOX או אולי עדיף איזשהוא athlon amd? מה ההבדלים? במה זה בא לידי ביטוי? בהנחה שהתקציב ללוח והמעבד הינם בסביבות 1000 ש"ח...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני מתלבט בין amd phenom ii x4 925 לAMD Athlon II X4 640 מה עדיף מבחינת עלות/תמורה ודבר שני זה בין 2 לוחות אם הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-770T-D3L ראיתי שGigabyte GA-MA78LMT-US2H מומלץ פה בפורום אבל כשראיתי את התכונות שלו שמתי לב שהוא כולל כרטיס מסך מובנה וכמה שאני מבין כאשר יש בלוח אם דברים מובנים זה מוריד מהביצועים שלו וגם הוא MICRO ATX הדבר לא יגביל אותי בעתיד אם אני ירצה לשים גוף קירור מסיבי למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעדכנתי במצב לוחות האם אז יש לי כמה שאלות שאני אהיה ממש שמח אם תעני לי עליהם 1. אני צריך הסבר ממש קצרצר ומתמצת מה ההבדל בין P33 ל P35 ל X38י?? 2. א. מתי יוצא סידרה (לאינטל) מעל הX38 ב. יש לה כבר שם (יותר נכון מספר) ? ג. ידוע אם יהיה לה 1600MHZ FSB י? 3. בקשר ללוחות Gigabyte יש לי שאלה על סידרת הP35 י: *אני יודע שהD מכיל קבלים יותר אייכותיים (כמו שהיה בP965) כך שאין צורך להסביר ולומר שדילגתי עליהם מה ההבדל בין הסוגים: S3L P35-S3 P35C-S3 DS3R (יש גם DS3 בלי Rי) P35C-DS3R DS3p (יש גם DS3 בלי Pי) DS4 P35T-DQ6 P35-DQ6 (סידרתי אותם לפי מחיר) תודה רבה לעונים (וסליחה אם חפרתי יותר מידי)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית זכרון למחשב מהחנות KSP עד 330 שקל אנא תנו לי את ההצעה עם יחס המחיר ביצועים הטוב ביותר. הזכרון שאני מעוניין לקנות הוא DDR 512MB 400 MHZ
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כשבוחרים לוח אם הוא יכול להגביל את ה-hz של מסך? לדוגמה ברכישה של הלוח הבא, האם יש טעם ברכישת מסך עם יותר מ-60 hz? 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz * The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version and HDCP 2.3 * When the D-Sub port and DisplayPort are connected at the same time, images will output from the DisplayPort only. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, השאלה בכותרת + תוספת:אם הלוח אם תומך בDDR3,שהוא יותר מתקדם מDDR2 - אז מבחינה הגיונית,הוא יכול לתמוך גם בחיבור זיכרון פחות מתקדם,כמו DDR2 - לא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח הכי מתאים לו? האם ה- GA-8I915P-G של Giagbyte,תומך 64bit ן- HT?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות זיכרונות למחשב חדש שאני בונה, המחשב הוא כמובן לצורכי גרפיקה כבדה, סרטי hd בין היתר גם כן.. השאלה הנתבקשת היא האם לקחת סטיקים של 4 בשביל כמובן 16gb או לקחת 2 סטיקים של 8gb ? מבחינת כסף אני מבין שה4x4 יותר זול? וזה כדאי או שזה לא בהכרח נכון? או שעדיף לקחת בכלל 32gb כי 16 לא יספיק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מודע לזה שאני NEWBE לחלוטין - ולכן כל עזרה תיענה בברכה. ניסיתי (ללא הצלחה מרובה) לעקוב אחרי כל הת'רדים ולמרות שהם נורא מעניינים הרבה חומר פה הוא ממש בסינית. יש אתר כלשהו שמסביר את כל המושגים? (הבדל בין סוגי זכרון, מה ההבדל בין 2.0 ל 2.0A, סוגי ציפסטים וכו')? תודה מראש - רשאים לפרוץ בצחוק.
-
-
שלום לכולם, לא הצלחתי למצוא מבחני השוואה לביצועי 2 המעבדים לניידים. יש איזה עדיפות לאחד מהם ? השימוש הוא ביתי סטנדרטי - אינטרנט,מוסיקה, סרטים. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לזיכרונות טובים לא למטרת OC (או OC קטן מאוד) עד 700 שקל בערך, 4 gb המעבד שאני קונה הוא core i5 750 וככל הנראה לוקח של gigabyte עם P55 chipset אשמח לקבל המלצות לזכרונות טובים, ספציפית ב-ksp זה יהיה טוב. האם אני צריך זיכרונות מעל 1600mhz או שמספיק אפילו פחות ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-