מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?
-
לא, אני לא הולך לקנות את הזכרונות האלה. כבר יש לי אותם ואני רוצה להוציא מהם את המיטב. אז ככה: כמו שאמרתי, מדובר בזכרונות ג'נריים של קינגסטון, במהירות 400mhz ובתזמונים 3-3-3-8 (סטוק). מישהו יודע מה המתח המקסימלי שנחשב בטוח בשבילם? ועל איזה באס?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי.... עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש. לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז.... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR2-PC2-8500-1066MHZ-DIMM-2-GB-Go-240PIN-HS_W0QQitemZ110509135614QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19badb96fe צריך חוו"ד מכם, שווה עוגיה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח של אינטל ויש לו רק AGP 4 ואני חיב להחליף לו את הכרטיס כי הוא פשוט חלש מה אני עושה ומה האופציות שלי לכרטיס טוב עד 1300 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש לקנות 2 כרטיסי זיכרון לנייד ( Asus Zenbook UX303LB ) של 2x8gb . DDR 3 , 1600Mhz (PC3-12800) אני מחכה למבצעים של בלק פריידיי . אשמח לקבל המלצות לכרטיסים טובים (ולא יקרים מדי) מעלה תמונה בכדי להיות בטוח בדרישות:
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו מוכן לפרט טיפה על המעבדים החדשים שמגיעים ביולי ועל לוחות האם מבוססי bearlake? הכוונה לא לטבלאות של כל המעבדים אלא להבדלים ביניהם לסדרת xx20 בנוסף למהירות שעון, ליתרונות של הצ'יפסט החדש, כדאיות של החדש מול הישן ותאימות. ובכלל, לא אמורים להיות עדכוני מחיר לסדרת ה-xx20, ומחירם יהיה תואם למחירי מעבדים חדשים יותר, האם זה אומר שמפסיקים למכור את הסדרה הנ"ל בקרוב כמו את המעבדים 6300 ו-6400? לינק למעבדים הישנים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=714230&starttime=0&endtime=0. לינק למעבדים החדשים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0. תודה
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני הולך היום עם חבר שלי לקנות בשבילו מחשב עם מעבד פנטיום 4 (בלבד - AMD לא בא בחשבון) ההתלבטות היא האם לקחת מעבד פרסקוט (2800, 800 1M HT ) או 2800 רגיל (800, HT ) ההבדל במחירים לא משמעותי, המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה עבודה ב אופיס ואולי קצת למשחקים. איזה מעבד כדאי לקנות? והביצועים של מי יהיו יותר טובים כשהדגש בעיקר על עריכת מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן וצריך קצת הדרכה ברכישת מעבד ללוח אם 915P MSI או ידוע כ- (7058 combo) מיד שנייה. לצערי המעבד הנוכחי כנראה בסוף חייו (מתחמם מהר מאד ומכבה את המחשב לאחר 10 שניות). כנראה המשחה התייבשה וגם אחד הקליפסים של גוף הקירור (775 אינטל העגול) לא ישב טוב... המעבד הנוכחי הוא 3.00GHZ/1M/800. הצלחתי להיכנס ל-PC Health ב-BIOS ולראות שהטמפ' מתחילה ב-75 ואף מגיעה ל-90 מעלות! ~ בספר של הלוח כתוב שהוא תומך במעבדי Prescott : Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package. Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX & 7XX sequence processor or higher speed. Supports Intel Hyper-Threading Technology. לינק PDF: http://premioinc.com/pc/manuals/mb/915P/915P.pdf על …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ddr ורציתי את עצה שלכים איזה לקנות מי החברות שאני ישים איזה יותר טוב הוא יותר יצים יותר מהיר הוא כול דבר ישמח לשמוע ncp 1024MB 400MHZ CL2.5 Mushkin 1024MB 400MHZ CL2.5 Super Talent 1024MB 400MHZ CL2.5 G.SKILL 1024MB 400MHZ CL2.5
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש לוחות אם שיספקו אותי לעוד מספר שנים,ואם ארצה לשדרג את המחשב בעתיד, הם יתמכו בכל הטכנולוגיות החדישות. נגיד עכשיו אני קונה CORE 2 DUO ואם בעתיד ארצה לשדרג ל QUAD אז שהלוח אם יתמוך. אותו דבר בנוגע לחלקים האחרים... אני חושב שאני לא צריך כרטיסי קול או מסך מובנים, כי אני קונה בנפרד כרטיס מסך וכרטיס קול יש לי. אשמח אם תתנו לי מספר לוחות מומלצות . ותגידו לי מה עדיף ולמה... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon XP +2500 לוח אם : Epox EP-8RDAE nvidia nforce2 Ultra 400 + MCP2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR 200Mhz PC3200 האם הרכיבים שלי עובדים כולם ב 200Mhz ? כלומר, האם מהירות מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה, מתבצע ב 200Mhz ? (האם בכלל נכון לתאר זאת כך : "מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה") ?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב הamd 2500 barton או הamd 3000? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חשבתי לעצמי יום אחד 1 למה לא עושים ציפסט שיריץ זכרוונת בארבע ערוצים, הרי ברוב הלוחות יש ארבע סלוטים, אז למה רק דואל? 2 למה אין בדיסק קשיח בקר רייד שיריץ רייד בין הפלטות עצמם? אמנם יש לכולם מנוע משותף, אבל אפשר לכתוב סיבית אחת על ידי כל ראש קריאה על כל פלטה בו זמנית, ובכל עצירה לכתיבה או קריאה יפעלו כל הארבע ראשים ביחד כך שיתקבלו ארבע ביטים בכל פעם, כך שHD עם ארבע פלטות יהיה מהיר פי ארבע מאחד בעל פלטה אחת, אמנם זה מחייב דיוק טכני מאוד גדול שלאורך זמן תמיד יהיו כל הראשים ממוקמים בדיוק אחד מעל השני, אבל אפשר לפתח מנגנון תיקון, שיזיז את הראש סיב אחד או שנים ימינה או שמאלה... תחשבו על זה, זה יכול לפתור את צוואר הבקבוק הזה. 3 למערכת ההפעלה XP יש אפשרות ליצור רייד תוכנה לד…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4) 4. Support for S/PDIF In 5. Support for S/PDIF Out 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע ארבעת הסלוטים שלי מלאים כך: 2 Geil 256Mb DDR 333MHZ CL2.5 2 Corsair 512Mb DDR 400MHZ CL2.5 אני שוקל להעיף את ה-GEIL, ולקנות עוד 2 סטיקים של 512. האם זה כדאי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-