עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם עשיתי בדיקה ב SISOFT SANDRA 2003 וקיבלתי 2522MB/s INT 2371MB/s FLOAT האם זה נורמלי או שזה נמוך ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה תודה מראש לעוזרים

2. Started by ITSIK86,

מה הכי כדאי ומשתלם מבין כל הלוחות הללו? ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E של חברת אסרוק AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסרוק M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) של גיגה בייט M55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-E של גיגה בייט KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E של אביט כולם בערך אותו מחיר רק האביט יקר קצת :\

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by eli_a2006,

שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי עוד אופציות לאובר קלוק עכשיו הורדתי את התוכנה שבאתר ומשום מה היא עושה לי שגיאה מה אני עושה תודה

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  4. בהמשך לחדשה שפרסמתי זה עתה. מה דעתכם על הלוח הזה מבחינת הביצועים שבביקורת? האם יש מקום ללוח אם כזה בארצנו הקטנטונת? האם תמליצו למישהו שהולך רק על אינטל על הלוח אם הזה על מנת לחסוך לו בשדרוג? גם חברות אחרות מציעות פתרון דומה. ל-ASUS יש את ה-P5P800, ל-ABIT יש את ה-AS8 ול-GIGABYTE יש את ה-GA-8IP775 (שלושה דגמים) מה שאומר שיש כבר ארבע חברות שחשבו על לקוחות של אינטל שרוצים מעבד מהיר יותר (ולא אכפת להם שהם חמים מאוד ) אך לא מוכנים לשלם הון תועפות על זה. הערות והארות - זה המקום כמובן.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by TaVoR,

Pentium 4 670 3.8GHZ 570J ASUS P5WD2 1GB DDR533 או משהו כזה DDR-II בקיצור. דוד שלי השיג לי את זה בזול מאוד. איך המחשב הזה? ואני קונה גם PX7800GT של לידטק. אגב למישהו יש אולי באנצ'ים של המעבד?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by Charlie17,

כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  8. איזה זיכרון כדאי ? של איזה איזה חברה כדאי ליקנות את הזיכרון? OCZ ? קורסייר? או משהו אחר... אני רוצה 512MB DDR 1 התקציב הוא עד 750 גגג

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  9. אז ככה אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש אבל שמעתי שהולכים לצאת המרובעי ליבה בקרוב וגם הכרטיסים היותר זולים של ה DX10 אז בקשר למרובעי ליבה מישו אולי יודע מה תאריך ההשקה שלהם ? וגם מישו יודע מה יהיה מחיר ההשקה שלהם ?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by avigdo,

אשמח על קבלת עזרה בהתלבטות בין 2 לוחות אם: SR7-8X ובין BG7 שניהם של ABIT. ??? הדילר שלי ממליץ על ABIT, כך שנראה לי שעלי לבחור בין שניהם. השימוש במחשב יהיה לצורך לימוד עריכת וידאו (מניח שאגיע לרמת חובבן) ומשחקים (לא מתקדמים). ההבדל בין שניהם הוא 32$. ה BG7 שהוא לכאורה יותר מתקדם, עובד בטכנולוגיה של 100 ATA, השני 133 ATA. הראשון מבוסס על אינטל 845G והשני על 648SIS. לראשון יש CONVERAGE PCI ולשני כנראה אין. (מזה?האם זה חשוב?) הראשון יש לו כרטיס קול עם יותר ערוצים אבל עבורי זה לא משמעותי. האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין השניים (לפחות לגבי המאפיינים שתיארתי), ואפילו להרהיב עוז ולהמליץ לי על לוח אם? אינני רוצה לשלם 32$ נוספים עבור משהו שלא אזדקק לו. (עדיף להשקיע בעכבר מש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shirNoshe,

האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by kalimero1234,

מה אומרת הכניסת USB הכתומה ובמה היא שונה מהכניסה השחורה הרגילה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Sh_Dor_Lq,

חבר קנה לוח אם חדש ויש בו 2 חיבורים של USB בצבע צהוב. מישהו יודע למה הUSB הצהוב משמש?

14. היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz

15. Started by dzbeda,

איזה מעבד עדיף את ה P4 3G H-T 512 או P4 3G H-T 1M PRESCOTT

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by NaorYfrach,

יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by OMRI2010,

איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by slider,

אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by esilver,

יש לידידי מחשב ישן עם לוח אם של MSI kt4v. דגם המעבד: athlon xp 1500 שאלתי היא האם שדרוג למעבד מסוג xp 3000+ ישפר במדה משמעותית את הביצועים (32 דולר ב- ebay) ואם כן, אז המלצה לקירור טוב. בתודה- אלי

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  22. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

23. Started by Frequency,

איזה מעבד עדיף לקנות? QUAD CORE או Core 2 Duo אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות ואם אפשר גם את הדגם המשתלם תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Liran3331,

סליחה אם זה לא קשור לפה אבל לא רציתי לפתוח את זה סתם בפורום אחר S: לחבר שלי יש מעבד intel pentium D 2.8 ghz ואני מתכוון לקנות intel dual core e6300 1.8 יש הבדל?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.