מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE 965P DS3 הגעתי לחלק שצריך לחבר את החוטים של הRESET והPOWER ובחוברת זה לא מוסבר כל כך טוב. יש למשל את החוט הכחול-לבן של הריסט ובחוברת רשום + ו- ועל החוט עצמו לא רשום. איך אפשר לדעת? על אחד החוטים רשום G,זה אומר משהו?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
קניתי סטיק sdram של 256mb, אבל המחשב מזהה אותו כ-128 בלבד. ניסיתי להעביר את הסטיק לסלוטים אחרים, וגם שם הוא זוהה רק כ-128. חשוב לציין כי ניסיתי להפעיל אותו על שני מחשבים שמפעילים בערך אותה חומרה (פנטיום 2 350/333, לוח אם מבוסס i440bx) ובשניהם הייתה אותה בעיה. אני יודע ששני הלוחות אמורים לתמוך בכמות זיכרון כזו בסלוט אחד. הסטיק שקניתי עובד במהירות 133, אבל אני יודע שזכרונות 133 עובדים אצלי במהירויות של 100 ו-66, אז זאת כנראה לא הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון מסוג: Kingston 4GB KVR16N11S8/4. הרכבתי את הכרטיס, אבל יש צפצופים מהמחשב. נסיתי להוציא את הכרטיס הישן ולהרכיב רק את החדש, אבל המחשב מגיע לשלב שהוא קוראים את הזיכרון ומפעיל את עצמו מחדש. האם הכרטיס זיכרון לא מתאים או שהרכבתי אותו לא נכון? זה המפרט של המחשב שלי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת HTPC אם הלוח של SAPPHIR דגם AM2RS690MHD קישור לאתר יצרן http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=178&grp=6 עכשיו הכול עובד סבבה חוץ מבעיה שהביוס השתגע כלומר הטמפרטורה קפוא על 30 מעלות וכול מיני דברים כאלה אני מקבל את הודע הבאה שהמחשב עולה VERIFYING DMI POOL DATA K8 NPT DATA CHANGE... UPDATE NEW DATA TO DMI עכשיו המחשב נכנס לווינדוס והכול עובד בסדר אין בעיות אבל ההודע הזאות משגעת אותי ואני לא מצליח למצאו עידכון לביוס שיכול להיות פתרון לבעיה השמח לשמוע אם למשהיו יש ראיון לפתרון או מושג מהיכן אני יכול לעדכן את הביוס של הלוח תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי q6600 gygabyte EP35-DS3L fsp 450w אני מחבר את הזכרונות המצוינים מעלה וכל פעם שאני מאמץ טיפה את המחשב הוא קורס. מה שלא קורה עם הזיכרון 1gb kingston 667 שאני משתמש בו בד"כ. האם הזכרונות פגומים או שפשוט קיימת אי התאמה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה, על הלוח היו מותקנים 3X2gb של זיכרון. קניתי עוד 3X2gb זיכרון של אותה חברה\יצרן\מספר מוצר ומשום מה המחשב מזהה רק 8gb (בביוס ובווינדוס) הזיכרון של kingston (khx1600c9ad3b1/2g) ddr3 cl9 ולוח האם ASUS SABERTOOTH X58 המעבד שלי intel core i7 960 3.2GHZ אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-