עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  4. איזה מעבד כדי

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by GZA3,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב ITX (תמיד אוהבים את היותר קטן מבינהם אבל אצלי זה לא משנה) המטרה שלו היא שימוש 24/7 לניטור. תותקן מערכת הפעלה לינוקס. שימוש קבוע בכמה חלונות של עורכי טקסט, דפדפנים, חלונות חיבור VNC SSH SFTP ודברים כאלו פשוטים ברמת העיקרון. התקציב לא הכי משנה כי במלא המוצר לא יקנה מהארץ (אין מבחר וגם כשיש המחירים מוגזמים) אני צריך או קופסא קטנה שלמה שתכלול מחשב שלם (מעבד לוח זיכרון הרד דיסק וצורב דיוידי [במידה ויש בזה, אם לא אז כל דיסק דרייב שהולך]) או לוח אם עם מעבד טוב שמגיע ביחד שאפשר לבנות עליו מחשב נחמד שלא יעשה בעיות לעבודה הרצופה. מעבר לזה, אשמח לקבל גם המלצות או דעות או ביקורות לגבי משך עבודה רצוף עם מחשבי ITX (התחממות, עמידות, יציבות וכ'ו) תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by jbgood,

שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  9. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המרפט שלי הוא : intel cire 2 dou E6750 2.66ghz , 2gb ram, 8800gts superclocked 320 mb , 160gb , gigabayte P35-DS3L/ אני רוצה להוסיף כרטיס מסך , האם כדי\שווה? ואם כן איזה כרטיס מסך כדי?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  11. הדגמים הפשוטים, SAMSUNG\KINGSTON.. לא מתכנן OC. שימושיים ביתיים ורגילים, אינטרנט, תוכנות, משחקים מידי פעם. פשוט כבר יש לי 512X2 667 במחשב, אז חשבתי להוסיף עוד 1GBX2 וביחד זה 3GB של 667. או באותו מחיר כבר להוציא את ה-667, אבל להיות עם 2GB של 800.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  12. שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אז ככה, לוח אם ישן, פנטיום 3... אבל שוכב. קיצר, אני די סגור על זה שיש אפשרות אצלו לאפשר מתח ליציאות הUSB גם כשהמחשב מכובה... אבל אין לי מושג איזו מן האופציות היא המתאימה... תראו מה יש: standart CMOS SETUP BIOS Features Setup Chipset Features setup Power managment setup PNP/PCI configuration Integrated peripherals בתוך power management יש מלא דברים, יש מלא IRQ עם מספרים IRQ3, IRQ4... ועוד... ויש Ac back function. קיצר, יש כיוון? לכתוב לכם את כל מה שיש בpower management?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by croetro,

שלום, לצורך הרכבת גוף קירור חדש הייתי צריך לנתק את כל הכבלים מהלוח-אם. לאחר שסיימתי חיברתי הכל בחזרה אבל כשלוחצים על כפתור ההדלקה שבמארז הוא לא מגיב. כשאני מדליק את המחשב עם הלחצן שיש על הלוח אם הוא נדלק. ואם אני אלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה שבמארז כאשר המחשב דלוק כבר אז הוא מתכבה.. החיבור של הכפתור טוב כי הוא מכבה את המחשב אבל לא מדליק אותו. מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  15. עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by balagan777,

אהלן, קניתי לוח חדשת בסופו של דבר, ep43-ds3, רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה דברים מיוחדים בהתקנה של הלוח אם הזה שצריך לשים לב אליהם ? בעיות ידועות הגדרות ראשוניות שצריך לדאוג לגביהן ? החומרה שתותקן על הלוח היא: קירור מעבד Zalman 7700 מעבד Q9450 ספק Enermax pro82 525W כ. מסך Asus Geforce8600GT magic (512MB DDR3) silent DVD 3 HDD זכרון (לבינתיים) 1x1024 kingston 667mhz

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by sababchik,

E5200 תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  21. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  22. בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rio_911,

אני משתמש בווינדוס 7 RC 64 ביט יש לי 6 ג'יגה ראם DDR3 1333mhz (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=759) ואחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב הזיכרון כמעט ותפוס לגמריי זה מחשב חדש, וגם העניין של 64ביט עוד חדש לי.. אבל זה לא נראה לי תקין שאני מריץ מסנג'ר, גוגל טוק, תוכנת ניהול הורדות ואנטי וירוס (נוד32) והזיכרון מלא ב5 ג'גה ויותר.. אני רק אציין שהמחשב פועל ברצף יומיים ושמונה שעות, ושיצא לי לנסות משחקים בזמן הזה... אבל עדיין זה לא נראה לי הגיוני, אפילו שזה זיכרון שמתנקה באיתחול, לא נראה לי הגיוני שהוא יהיה כמעט מלא כשקצת תוכנות רצות והן גם לא מעמיסות מידי... תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kolshamen,

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2844&ProductName=GA-EP45-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2898&ProductName=GA-EP45-DS3LR ובכלל מה המשמאות של השמות המוזרים האלו?? ASUS יותר הגיוניים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי לוח אם P5Q DELUXE וזכרונות של OCZ DDR2 800MHZ CL4 השעונים שלי הם 4-4-4-15. כרגע העלתי תמונה כאשר השעונים מוגדרים ידנית בביוס אבל ברגע שאני על AUTO והלוח צריך לזהות את התיזמונים הוא נותן לי 5-5-5-18 עם מתח של 1.08V בעוד הזיכרונות צריכים לעבוד על 2.01. כמו שכבר אמרתי הזיכרונות כרגע מוגדרים ידנית וגם המתח אבל כמו שאפשר לראות ב CPUZ היחס הוא 5:6 מה זה אומר ולמה ? והמתח הוא 2.00 רק בחריץ הראשון ובכל השאר 1.08 וגם השעונים הם 4-4-4-15 רק בחריץ הראשון איפה הבעיה בדיוק ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.