מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הסתכלתי הרגע על הנתונים של ה I7 920 ומאד הופתעתי מעבד 4 ליבות שכל ליבה היא רק 256K ,ותדר של 2.66GHZ בלבד , אז איך זה יוצא שהוא יותר טוב מהאחרים ,איפו הטריק ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי" לכתבה: http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם המעבד intel core 2 duo e8400. נכנסתי ל cpu-z ובלשונית הראשית רשום לי ב multiplier * 6.0 , וב bus speed רשום לי 333.3. איך הדבר יתכן? הרי המהירות אמורה להיות 3000. תמונה: http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg חיפשתי באינטרנט ומצאתי תמונה מ cpu-z של אותו המעבד, שימו לב הנתונים שונים ב multiplier וב bus speed, איך הדבר יתכן? http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/images/cpuz3g107v.jpg
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX האם זה מעבד שווה? כלומר הוא דיי זול ונראה לי הוא לא כזה גרוע. האם הוא כדאי לקנייה היום ? לעומת מעבדים בטווח המחירים שלו...איך הוא בOC ? עריכה : סליחה ושחכתי. מה זה בעצם הBLACK EDITION ? מה זה אומר בעצם מה שונה בו מהמעבדים הרגילים של הדואלקור של AMD ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים. אז ככה, יש לי מחשב ישן: P4 2.8GHZ HT Asus P4P800 256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2 הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים. ולעניין: 1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ? 2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ? ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
-
לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב ITX (תמיד אוהבים את היותר קטן מבינהם אבל אצלי זה לא משנה) המטרה שלו היא שימוש 24/7 לניטור. תותקן מערכת הפעלה לינוקס. שימוש קבוע בכמה חלונות של עורכי טקסט, דפדפנים, חלונות חיבור VNC SSH SFTP ודברים כאלו פשוטים ברמת העיקרון. התקציב לא הכי משנה כי במלא המוצר לא יקנה מהארץ (אין מבחר וגם כשיש המחירים מוגזמים) אני צריך או קופסא קטנה שלמה שתכלול מחשב שלם (מעבד לוח זיכרון הרד דיסק וצורב דיוידי [במידה ויש בזה, אם לא אז כל דיסק דרייב שהולך]) או לוח אם עם מעבד טוב שמגיע ביחד שאפשר לבנות עליו מחשב נחמד שלא יעשה בעיות לעבודה הרצופה. מעבר לזה, אשמח לקבל גם המלצות או דעות או ביקורות לגבי משך עבודה רצוף עם מחשבי ITX (התחממות, עמידות, יציבות וכ'ו) תודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרפט שלי הוא : intel cire 2 dou E6750 2.66ghz , 2gb ram, 8800gts superclocked 320 mb , 160gb , gigabayte P35-DS3L/ אני רוצה להוסיף כרטיס מסך , האם כדי\שווה? ואם כן איזה כרטיס מסך כדי?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הדגמים הפשוטים, SAMSUNG\KINGSTON.. לא מתכנן OC. שימושיים ביתיים ורגילים, אינטרנט, תוכנות, משחקים מידי פעם. פשוט כבר יש לי 512X2 667 במחשב, אז חשבתי להוסיף עוד 1GBX2 וביחד זה 3GB של 667. או באותו מחיר כבר להוציא את ה-667, אבל להיות עם 2GB של 800.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם ישן, פנטיום 3... אבל שוכב. קיצר, אני די סגור על זה שיש אפשרות אצלו לאפשר מתח ליציאות הUSB גם כשהמחשב מכובה... אבל אין לי מושג איזו מן האופציות היא המתאימה... תראו מה יש: standart CMOS SETUP BIOS Features Setup Chipset Features setup Power managment setup PNP/PCI configuration Integrated peripherals בתוך power management יש מלא דברים, יש מלא IRQ עם מספרים IRQ3, IRQ4... ועוד... ויש Ac back function. קיצר, יש כיוון? לכתוב לכם את כל מה שיש בpower management?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, לצורך הרכבת גוף קירור חדש הייתי צריך לנתק את כל הכבלים מהלוח-אם. לאחר שסיימתי חיברתי הכל בחזרה אבל כשלוחצים על כפתור ההדלקה שבמארז הוא לא מגיב. כשאני מדליק את המחשב עם הלחצן שיש על הלוח אם הוא נדלק. ואם אני אלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה שבמארז כאשר המחשב דלוק כבר אז הוא מתכבה.. החיבור של הכפתור טוב כי הוא מכבה את המחשב אבל לא מדליק אותו. מה צריך לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-