מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
צריך לוח אם טוב לDUOL CORE שישמש אותי בעתיד אני קונה מעבד 2.6 DUOL CORE צריך לוח טוב עד 500 שקל.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי המלצה שקיבלתי פה אני רוצה להוסיף שני כרטיסי זכרון של 512 DDR2 667 כרגע יש לי שניים של AENEON וראיתי שבKSP יש זכרון של חברת קינגסטון ושל סמסונג המחיר לא זהה.האם יש באמת הבדל בין החברות ששווה לשלם עבורו עוד כסף?(אני לא מתכוון לעשות OC)
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מהן החברות המובילות ל mobos של מעבדי amd? תוכלו לעשות לי רשימה של הטובים ביותר? +גם רשימה של החברות המובילות ב RAM. תודה רבה :]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות, הקונרו פשוט קורע ל-FX-60 (שהוא בעצמו באוברקלוק) את הצורה. הבדיקות לא בוצעו אצל Hexus אלא במעבדה של אינטל, אבל Hexus ביצעו את הבדיקות כולל התקנת עותק חדש של Windows המערכת AMD היא FX-60 בתדר 2.8GHz על מנת לדמות FX-62 שיהיה לסוקט AM2, עם זכרונות על 2-2-2 המערכת אינטל היא Conroe על 2.66GHz (קונרו Mid-End ולא High-End), לוח Intel D975XBK Bad Axe, וזכרונות DDR2-667 בתזמונים 4-4-4. משותף להם זה ערכת כרטיסי מסך X1900XT ב-CrossFire יש לשים לב שהקונרו ייצא עם תמיכה בזכרונות DDR2-800MHz מה שצופה שיפור נוסף בביצועים כמו כן הלוח הוא Modified, הוא לא לוח Retail לחלוטין, אבל לוחות שייוצרו החל מעוד כשבועיים יכללו תמיכה בקונרו כפי שאפשר לראות בבנצ'ים הקונרו מנצח בכל בנצ'…
-
- 165 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם חלקים די ישנים(amd 3.2). עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב ולהשאיר רק את המארז ספק ציוד הקפי והכרטיס מסך(x850xt) איזה מעבד לוח אם וזיכרונות אתם ממליצים? התקציב 2000-2500... זה מה שחשבתי בנתיים למרות שאני מעדיף זול יותר.. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5K Pro s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 720ש"ח זכרונות DDR II 1066Mhz 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 390 ש"ח תודה! נ.ב מה אתם אומרים על amd Phenom 9500? עדיף? ואם יש יותר זולים אבל ברמה שלא נופלת מהם בהרבה אז אשמח להצעות..תודה!
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב עם מעבד P4 2.4 Ghz 1MB Cache , זיכרון 512MB DDR 400 ולוח אם ASUS P4P8X המחשב משמש למשחקים כמו BF2, TITAN QUEST (בערך ברמה הזו) ותוכנות כמו פוטושופ וArcGIS. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, האם עדיף להוסיף 512 לדואל או יותר (לא בדואל) ? ואם בדואל, איך אני יכול לוודא שהזיכרון שאקנה יתאים לקיים במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
למה הפרש בינהם כולכך גבוהה??? בין זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 לזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2256
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב...לפני שכולם עושים עליי עליהום אני לא מתכוון לחיבור כרטיס המסך !!!!!!! אני מתכוון לחיבורים המעצבנים שניראים כמו שליש מה PCI הלבן הכל כך שימושי בחברות הכרטיסים המקצועיים שחלקנו צריכים ויצרני הלוחות לא מספקים לנו. אולם מה קורה כאשר יש לנו 3 או ארבע הרחבות כאלה והלוחות החדשים באים עם אחד או במיקרה הטוב עם שניים.אבל את ה PCX הם שמים בכיף והוא ניראה לי כמו קוץ בתחת (סליחה על הביטוי ליאור\נמסיס).עוד לא ראיתי כרטיסים עליו ואם כן הם לא ממש פרקטיים ושווים את הכסף אז למה יצרניי הלוחות כל כך מאמצים אותו בחום??.ה PCI הקלאסי הלבן עדיין בשימוש אצל יצרני הכרטיסים הגדולים לשימושים יעודיים והם לא עברו ל PCX. חשבתי לשדרג לא מזמן לוח ואני מחזיק 3 כרטיסים והשוק לא ממש בא לקראת משתמ…
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קבלו , רשמתי לו בידיוק את הפרטים שכתובים על המעבד שלי , והוא מראה לי את הפרטים המדוייקים עליו , באיזה חודש הוא יוצר מה הוולטג' הרגיל שלו והכל הכל הכל , וגם גולת הכותרת , איזה מעבד הוא אמור להיות ברגיל(2800+ , יש לי מעבד 2800+) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן..... לפי מה שהבנתי אם עושים אוברקלוקינג מתון למעבד d805 הוא משתווה ב"עוצמה" שלו ואפילו יותר לamd 3800 דיול קור.... שאלה ראשונה שלי-האם זה נכון שהוא משתווה לו בעוצמה....? שאלה שנייה-אם זה נכון, ואוברקלוקינג מתון יכול להפוך מעבד כזה למעבד שמשתווה לamd הזה (שלפי מה שהבנתי נחשב מעבד ממש חזק.) למה לא לקנות d805 ולחסוך אלף שקל....איזה חסרונות יש לזה? (-חוץ מידע באוברקלוקינג שאפשר לצבור ולהבין איך מבצעים את האובר קלוקינג המתון) שאלה אחרונה...בהנחה שעשיתי אובר קלוקינג למעבד הזה....באיזה רמה אני חייב לשפר מערכת הקירור ( יהיה נחמד אם תדברו איתי במספרים (לדוג': תצטרך להשקיע משהו כמו 500 שקל על קירור....) תודה לעונים.... :
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף: 2x2GB Kingston Value או 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת, אם יש לוח אם של אסוס P5K לפי מה שהבנתי ברשת מחייב החלפה אם מעוניינים במעבד מסוג הI. האם מעבדים מסוג הQ (כמו למשל Q8400 וסוגיו) יכולים להתאים? אם כן, האם זה שווה? ובכלל האם יש הבדל בין מעבד כמו Q8400 לבין למשל E6750 (או כל סוג שהוא E...) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2748&p=1
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח הזה לפני יומיים ויש לי שאלה קטנה עליו... איך אני יודע שה dual ddr עובד? שאני מפעיל את המחשב יש מתחת לאיפה שרשום את המהירות של המעבד רשום : "DUAL DDR :SINGLE 128 BIT MODE" ובלוח אם ה4 מקומות של הזיכרונות מחולקים לשניים כלומר שניים ואז יש רווח ואז יש עוד מקום לשניים אני חיברתי סטיק זיכרון אחד ב1 מהשניים ובשניים האחרים חיברתי עוד אחד.. אתם מבינים? אז רציתי לדעת אם חיברתי נכון והאם זה עובד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, ברצוני לשדרג את המעבד של המחשב הישן שלי כדי לתת לו איזה "פוש" הדגם הוא lg-f1 והמעבד שלו הוא מדגם t2130 (dual-core) יש מישהו שמוכן למכור לי מעבד יותר טוב - t8300 אבל הוא core 2 due . האם המעבד הזה יתאים למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קשור לחנות בארץ לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9239 קישור לאתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# הערה: מילה טובה ליבואן שמביא לוחות גיגהבייט לארץ מייד כאשר הם מושקים בעולם, או אפילו לפני, כמובן שהכל בהנחה שפנדה כרגיל לא פרסמו באתר שלהם לוח שאין להם.
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר משתלם ביחס ביצועים למחיר- לגיימינג כמובן. עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות בין הE5X00 למיניהם עם המכפלה האסטרונומית, הזולים במיוחד אבל רק עם 2 מגה קאש או את הE7X00 היקרים יותר, מכפלה נמוכה יותר אבל 3 מגה קאש. מה נראה לכם עדיף? בנוסף חשבתי על הלוח EP43 DS3 שהוא לא זול בכלל אבל לפי מה שראיתי הוא מצויין, יש גם את הEP43 DS3L שזול יותר אבל מוגבל באיזור ה419 mhz. בזכורנות אני אלך על 1066mhz כדי שלא יגבילו אותי (גם כך בskypc ההבדל בין ה800 ל1066 מזערי כ"כ). יש אולי לוח אחר שכדי לי לחשוב על? אני רוצה גם לחשוב אופציה לשדרוג עתידי. וקירור פשוט אין לי מושג איזה לקחת אז אשמח להמלצה. וכרטיס מסך אני כבר אתאים לפי התקציב שישאר לי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-