עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by User_Name,

בקרוב אני קונה מעבד AMD וכרטיס מסך Radeon 9700 pro, חיפשתי לוח אם באתר חומרת מחשבים(תרגום ישיר ;D), ואני צריך לוח עם AGPx8. אבל לצערי כל לוח עם AGPx8 מגיע עם SOUND ON BOARD... אולי מישהו יכול למצוא לי לוח אם פשוט אך טוב בלי קול מובנה... דרך אגב, מה זה raid? ואיזה זיכרון יותר טוב- 256 3200 במחיר של כ600 שח או 512 3200 ב900 שח? שניהם של סמסונג

2. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SilentBob,

עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Liad91,

אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הזיכרון הראשון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G הזיכרון השני: Kingston 4GB DDR3 1600MHZ CL11 1.5V KVR16N11S8/4G הזיכרון השני עולה 15 ש"ח יותר מהראשון. למה? אני יודע שהמשמעות של CL זה Clock Cycles אבל מה זה אומר בתכלס? איך זה משפיע?

7. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה

8. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב לכם ושבת שלום, אני עובר הרבה על ביקורות של מארזים שונים ואני נתקל במונחים של לוחות אם שונים כגון ATX, EATX (מה ההבדל -זה חשוב מאוד להבדיל בין סוגים שונים) ואני רוצה להיכנס לעבוד בתחום של מחשבים הזה אבל יש בפורום איפשהו הסבר או בלינק מסוים מאתר הזה המסביר ומפרט היטב כל לוחות האם וסוגים שונים שלהם. אגב, אני מאוד מרוצה מכמות המידע איך שאתר מאוחסן - אגב, יש גם מדריך למיתוך ללוחות אם ואני מסוגל ומעוניין ללמוד (ולזכור) את כל החומר, רק שעל לוחות אם אני לא מצאתי לא במדריכים ואני אנסה שוב לחפש אבל אודה בכ"א אם מישהו יכוון אותי למקום איפה שמסבירים על לוחות אם שונים וגם סקירת לוחות אם שונים. תודה מראש ושבת שלום.

10. Started by 00Amir,

ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NiMo1771,

אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 3liran,

למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון, זה הסוג שיש לי: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 יש לכם את המפרט שלי בצד. עכשיו חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד של קינגסטון, זה הסוג: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 *האם זה בסדר מספיק הזיכרון הזה?...או שמה היום זה כבר לא מספיק DDR2...ובכלל מה ההבדל בין DDR2 ל-DDR3?... לדעתכם זה מספיק טוב למפרט שלי ה-4 גיגה זיכרון 800MHz CL5...? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום... חבר טוב שלי מחפש שדרוג למחשב שיכלול מעבד לוח אם זכרון וספק היית רוצה לשמוע מכם עצות לחלקים הנ"ל כי אתם הכי טובים בזה. מעבד: חובה AMD 64 ביט זכרון: 1024 MB בלבד לוח אם: SATA, תמיכה בבתדר לזכרונות כמה שיותר גבוהה ושיהייה מחברה אמינה. ספק: טוב שיחזיק את המפרט וגם איזה 8 מאוררים כ.מסך חזק וזהו נראה לי. תודה מראש מקווה שתעזרו L.A

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TeaTime,

הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rangerman,

המפרט מיועד לשדרוג מחשב קיים. חלק מהרכיבים נשארים מהמחשב הקודם (מסך, צורב, מקלדת, רמקולים). השימושים העקריים יהיו גראפיקה (פוטושופ ופריהנד) ואינטרנט. אין שום כוונה לבצע OC או לשחק במשחקים, בוודאי שלא משחקים תלת מימדיים. דואל-VGA הוא יתרון, אבל לא חובה. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2)[ ¤ 667.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory[ ¤ 277.25 ] 2 CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD[ ¤ 90 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 495.17 ] 1 Floppy…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.