עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מתכנן בקרוב להשתדרג ל1GBX2 ורציתי לשאול האם הCORSAIR האלו שווים את ה2,500 ש"ח שאני הולך לזרוק עליהם או שאני יכול גם להסתפק במודלים של SAMASUNG בחצי מהמחיר. מתוכנן אוברקלוק אבל לא משהו רציני (240 גג 250 באס) וגם זה רק בחורף השאלה האם שווה ההשקעה של עוד 1,200 ש"ח לזיכרונות שעובדים ב250MHz עם תיזמונים לא רעים בכלל ? תודה לינק שבודק 3 מודלים CORSAIR : http://www.legitreviews.com/article/268/2/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jetway,

שאלה פשוטה. האם העיגולים מעל התושבת ומצדדיה הם מייצבי המתח ? תמונה :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by esh,

נאמר לי שמעבד AMD athlon 3000 כבר לא נמכר ויש מעכשיו מינימום 3200. זה נכון? (מצטער אם זאת שאלה שחוזרת על עצמה, הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אלבר,

http://skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBNQ~15~0.htm# http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 עבור i5-750 ו ולוח DP55WG אני צריך 8 גיגה מי יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sxs,

ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by naimanb,

האם השניים האלה הולכים ביחד כי קיבלתי מחשב חדש ואני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כול פעם המחשב קורס במהלך או בסוף התקנה ואם הם כן הולכים ביחד האם יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by abatiah,

כן, גם אני הייתי מגחך על השאלה, אבל למה TMS מוכרים חדש ב650 ש"ח? http://www.tms.co.il/product/2942

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Infarlock,

היי הייתי מעוניין לדעת אם המעבד E6700 2.66GHz,1066FSB מתאים ללוח אם שלי : asus P5VD2-MX אם כן איפה אני יכול לקנות אותו במחיר סביר? כי ראיתי בכל מיני חנויות שהוא די יקר, 1000ש"ח+ אם הוא לא מתאים אז מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחזיק על הלוח אם הזה (אם אפשר שלא יהיה מעל 1000 ש"ח) כמובן שאני יכול להשקיע יותר כסף אבל בינתיים אני מעדיף להשאר בסביבות האלף תודה על זמכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HeDesXs,

חבר שלי קנה 2GB 800MHZ והוא רוצה להוסיף אחד מהסטיקים הישנים של 512 שעובד על 533MHZ אז כדאי לו לשים או לא? (כי זה יוריד את המהירות של הזכרונות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח אלעד
    Started by אורח אלעד,

היי להלן המחשב שיש לי כרגע המעבד כבר איתי בערך 5-7 שנים כנ"ל הזיכרון להלן המפרט כרגע i5 2320 3ghz זיכרון 8GB DDR3 לוח אם msi z77a gd55 and redeon hd 7900 המחשב הוא לגיימינג בעיקר משחק GW2 משחק שעובד חזק בעיקר על המעבד חשבתי ללכת על I7 7700 ללא OC איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים בהתחשב בזה שהתקציב 2000 - 2200 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אוקיי אז ככה, ברשותי מחשב בעל מעבד AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00GHz ולוח אם מסוג ABIT KN8 Socket 939. זיכרון 1GB DDRII 400Mhz אני עוד לא סגור בנוגע לחברה, אני צריך לבדוק. כרטיס מסך GeForce 6600GT. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, על-מנת שיוכל לעבוד טוב יותר, כמה שניתן. הצרכים שלי הם כאלה; הרצת Vista, אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' .. בנוגע למשחקים אפשר להתפשר, כרגע אני לא משחק. כרגע המחשב מריץ ויסטה, אך עדיין ניתן להרגיש בכבדות על המערכת ותקיעות קלות מדיי פעם. כמה זיכרון אתם ממליצים להוסיף ? מה המקסימום האפשרי ? על איזה זיכרון אתם ממליצים נוכח ההגבלות הקיימות (הזיכרון הישן) ? היכן ניתן לרכוש ובכמה ? תודה רבה מראש, לירן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliko78,

לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omerba,

אני קראתי את הסטיקי אבל לא מצאתי תשובה. מה ההבדל והאם הוא שווה 500-600 שקל?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SpidiMan,

אני צריך המלצה ללוח אם משולב (מעבד + כרטיס מסך) - עדיף בגודל Mini-ITX. חשוב שיהיה לו כמה שיותר חיבורי SATA. אשמח לכמה שיותר קישורים והמלצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by natan805,

היה לי מעבד 2.6 i5 750 על סוקט 1156 והוא נשרף לי וקיבלתי חדש i5 760 2.8 על אותו סוקט. האם קיבלתי מעבד יותר טוב? ומה לגבי צריכת חשמל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D

22. Started by arielb1,

שאלה לי אליכם יש לי 1024 ddr2 667mhz 512X2 האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס אחד של 512 וככה יהיה לי 1500 מהירות או שאני חייב שזה יהיה זוגי??כלומר להוסיף עוד 1024 תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by raul53,

המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4g/1333 micron rendition seagate 1tb ati 6850 אני רוצה להוסיף עוד 4GB לראם. זה יתאים? http://ksp.co.il/?uin=20145 1. מה הבדל בין 1333mhz לבין 1600mhz זה משנה? 2. הספק שלי יעמוד בעוד 4GB? 3. רשום שהלוח אם שלי תומך ב: DDR3 1333(OC)/1066/800, זה אומר ש1600mhz לא מתאים? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים