מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאנו לבדוק את ביצועי ה-Core i9 12900K עם זכרונות דינאמיים מסוג DDR4, על בסיס לוח אם מתקדם של MSIלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם המעבד הזה Athlon 64 3000+ (S-939) הוא עם BOX או בלי ועוד משהו אם הוא בלי BOX אני לא יצתרך להוסיף קירור)במידה ואני לא עושה OC)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות HTPC עם לוח אם של GYGABYTE Z68 עם יציאת DVI + HDMI שיתבסס על כרטיס המסך של המעבד i5. אני לא מתכוון לשים כרטיס מסך נפרד. האם אוכל לחבר בו זמנית מסך מחשב ליציאת ה DVI לקבלת תמונה ומסך LCD ליציאת ה HDMI לקבל תמונה + סאונד? או שחיבור כפול מחייב כרטיס מסך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שיענה על צרכים של בעיקר צפייה בסרטים בhd שיטוט באינטרנט ואולי הרצת משחקים קלים, המארז יהיה mini itx )COOLER MASTER Elite 120 Advanced ויש חשיבות לכך שהחשב יהיה שקט יחסית חשבתי ללכת על מעבד INTEL i3-3225 בגלל ה HD4000 המובנה שיחסוך רעש מעוד מאורר של כרטיס מסך ויחסוך חשמל וחום במארז הקטן השאלות הן : איזה לוח כדאי להתאים למעבד יש לזכור כי יכנס לmini itx עדיף עם תמיכה בUSB ו sata 3 לעתיד והאם כל הלוחות ידעו לנצל את המאיץ הגרפי של המעבד בצורה מקסימלית? לגבי זיכרון חשבי ללכת על 2x4gb השאלה אם יש חשיבות לחברה מסוימת או דגם כי כולם בערך באותו המחיר בברכה עדי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית השבבים הגדולה ביותר בשוק עבור חברות אחרות מציגה נתונים אופטימיים עבור ליטוגרפיית הדור הבא, עם תכנון לייצור בהיקפים מסחריים החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן , שעובד עם פנטיום 3 450 , אני מעוניין להפעיל הרדיסק SSD , כמובן שאין ללוח SSD, רק IDE ולכן קניתי מתאם מאיביי מ SSD לIDE , (קניתי שניים ) באף אחד מהם ההרדיסק לא עולה, כלומר הלוח לא מזהה אותו בכלל, הכל AUTO DETECTION, וגם במצב LAGE ו LBA , לא מזהה בקיצור כלום המתאמים עובדים מצויין, שכן בחיבור IDE ל USB כשהמתאם של ה SSD ל IDE מחובר, הווינדוס מזהה את ההרדיסק כהתקן USB . הבנתי שיש עידכוני ביוס, לא ממש הבנתי אים ואיך כדאי לעשות, ולא מצאתי שום מידע על הלוח מלבד חוברת יצרן ישנה שכמובן אין בה שום איזכור לגבי סוגי הרדיסק כאלו, וגם לא לגבי עדכוני ביוס. ההרדיסק ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 3800 כפול ליבה . S-939 כמובן. ניכנסתי לאוורסט MOTHERBOARD---->CPU למטה מופיע CPU UNTILIZATION ושורה ממתחת CORE 1 ו CORE 2 וליד כל אחת מהליבות מופיעים מספרים באחוזים. מה שמוזר שהשימוש בליבה הראשונה הוא אפסי ( 0%) והשימוש בליבה השנייה משתנה בהתאם לנעשה במחשב. המעבד אמור להשתמש בליבה הראשונה, לא? יכול להגרם מצב בו הליבה הראשונה השתבשה והמעבד מנצל רק את השנייה? אם כן, יש דרך לדעת אם הליבה התקלקה? תודה, haviv
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-