עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP . יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח. חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-: אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Antigo,

אז ככה חשבתי ללכת עם העדר ולעשות OC ל6300 C2D ורציתי לשאול - אם נגיד אני משתמש במאוור סטוק האם אפשר לוותר על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ובמקום ללכת על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  4. ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  5. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

8. Started by dan1111,

שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  9. זה 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 או זה? ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E המון תודה למסייעים/ות.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

שלום לכם, למה אינטל שמו את הבאס של הE7200 על 266, מה היה קורה אם הם היו שמים אותו על 333 אבל אותה מהירות? תודה.

11. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא סגור על הלוח M, הוא שווה 500 ש"ח, אני צריך הצעה ללוח M עד 600 ש"ח של גיגבייט, כמה שיותר משתלם, תומך סטה 3, תומך יו אס בי 3 וכדומה. בגלל שאני לא מבין בדגמים ואני מפציץ את הפורומים בהשוואות לדגמים, החלטתי שהכי קל זה לקבל הצעה ללוח M וזהו, שייגמר הסיפור. אני צריך משהו משתלם למפרט. תנו הצעות. ואם אפשר, גם הסבר נלווה למה דווקא אותם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  13. שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  14. אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \= אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי. אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת תקציב: עד 500 ש"ח עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים. עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO) עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  16. או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  17. אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  18. נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hz707,

?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by nir_o,

רציתי לשאול אם קיים הבדל בין זכרונות במהירות של 667MH לבין ה800MH אם אני לא מתכננן OC ואם יש האם זה מצדיק את הבדלי המחירים? דרך אגב הלוח הוא Dual channel אם זה משנה

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by toniviner,

אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

שמתי לב שיש כמה דגמים דומים של DS3, במחירים שונים: GA-965P-DS3 rev3.3 - מחיר: 665 ש"ח GA-965P-DS3P rev3.3 - מחיר: 876 ש"ח GA-965P-DS3 - מחיר: 733 ש"ח רציתי לדעת מה ההדבל בין הדגמים? איך יכול להיות שה REV3.3 עולה פחות מה DS3 הרגיל?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Flotser,

שלום! אני מחפש לוח זול, אבל טוב ל AMD64 939... החלטתי לקנות את הלוח (ביחד עם עוד כמה דברים) מ comp-il וכרגע אני מתלבט בין: 1. Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X /PCIX 16 socket-939 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm 2. /Abit "AN8" nForce4 w/Socket 939/PCI-E http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=259 הג'יגההבייט יותר זול ב90 שקל .... אבל לabit יש את שני המאוורים האלה מאחורה וגם על הצ'יפסט נראה לי יש מאוורר ולא חתיכת מתכת ואני מחליף מחשב בעיקר מהסיבה ששלי התחמם יותר מדי והיה נתקע וקופא ונכבה מלא ........ אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי כמה הודעות שאמרו שאיזה גרסה ספציפית של an8 היא לא מוצלחת .. ונרא…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by andrey12341,

אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by HellBoY,

מתי מגיעה הסוקט החדשה של AMD s939 לישראל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.