מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי, של חבר) פנטיום 4, מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי פלאש. בפעם האחרונה שהייתי אצל חבר שלי ראיתי שלמחשב יש 500 מגה זיכרון, דבר שלדעתי מגביל מאד את המחשב. כרגע יש שני סטיקים של 256 לדעתי. צירפתי תמונות מאוורסט. אני רוצה לעזור לו לקנות זיכרון חדש אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. איזה זיכרון/זכרונות יהיו הכי מתאימים ויתנו תמורה לכסף? תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לבנות מחשב מחלקים בחנויות שונות ץ יש לי מס' שאלות לגבי השילוב של מעבד+זיכרון כאשר הלוח שאני עומד לרכוש הוא : ?M2NPV-VM AM2, 6150 ASUS . זיכרונות (איזה עדיף ) : האם ההבדל בין 553 ל-667 גדול שיצדיק את ההפרש של כ-100 ש"ח (בהנחה שלא עושה OC .. כי לא ניתן על הלוח הזה) 1) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7551 2) זכרונות ?DDR II 667? - ?1GB TwinMOS? מ-KSP מחיר : 570 (לא מצליח להדביק את הקישור...לא ידוע לי מה התזמונים) 3) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 מעבד (איזה עדיף) : האם יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000 ? 1) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8806 2) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.a…
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מעבד amd 3200 vin מה עדיף לOC האי 6 או 3?
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם גיגהבייט ׁ( eg41mf-s2h (fsb800mhz זכרונות 4G ddr2 800mhz של ocz מעבד e5200 האם ניתן לשדרג את המעבד ל- [h=1]Intel Core 2 Duo E8400 Tray[/h]בהתייחס למחיר שלו שהוא יחסית זול - 350 ש"ח . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534 האם ההגבלה של מהירות לוח האם 800MHZ מהווה בעיה ? האם כדאי לשדרג למעבד אחר שנמצא ברשימה של zap : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cpu&db205045=205518 תודה
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2939
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+ או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא חייב שהיה 1G אבל שהיה ממש ממש עים פןטנציאל לאוברקלוק DDR2 יש העדפה ל OCZ ו CORSAIR עד 1K או 800MHZ או 677MHZ תודה.. אם אפשר אז גם את החנות..
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה המחשב אניטרל 4 2.8 256 זיכרון ראידון 9000 מסך 15 40 גגה עכשיו אני רוצה לעשות הרבה לה 512 זיכרון היום אני הולך לאין אני צריך ללכת לקנות עוד 256 לכזה דבר? הוא חדש ... hp לחנות ?? או לחנות מחשבים רגילה כי המחשב דגם hp תודה .
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מחשב אודיו עם מעבד בC2Q Q6600 2.4 ולוח אם P5QC, עם 4 ג'יגה רם של קינגסטון בDDR2 עם ווינדוס 7 64 ביט וגם קיובייס 5 64 ביט בלוח אם הזה יש אופציה גם לDDR2 וגם לDDR3 בשלבים מסוימים כשהקיובייס עובדת עם הרבה ערוצים ועומס המחשב נתקע לפעמים, עשיתי בדיקת זכרון בווינדוס והראה תקין וגם אין התחממות של המעבד כך שנראה לי שזה רק אופציה אחרונה של עוד זכרון, אשמח מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר במה האופציות שלי להרחיב את הזכרון, כלומר להוסיף עוד לסלוטים של הDDR3 ומה המקסימום שאפשר להוסיף שם בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
so-dimm ddr2 667mhz בלי תיקון שגיאות ובלי היטסינק. אין הגבלה לתקציב, שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-