עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bogdant,

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lmlm,

פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilansnet,

אז ככה קניתי את המערכת שמופיעה אצלי תחת "מפרט מחשב" העיניין הוא כזה כרטיסי הזכרוון הם 12 גיגה של מושקין מהירות 1866 כשקיבלי את המחשב כשהיה את מסך הפתיחה כתוב היה 1333 נכנסתי לביוס ושיניתי ל כפול 14 אכשיו זה מזהה 1866 השאלה האם זה יכול להזיק או שפשוט היה צורך לקנפג כמובן שלאמתוכנן אוברקלוק האם אני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, אני מרכיב מחשב חדש בסכום של עד 5500 ש"ח (כולל ציוד היקפי) כהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט/אופיס, אך המטרה היא שיהיה חזק מספיק לתכנות (visual studio) וכן משחקים חדשים. המעבד אותו אני חושב לקחת הוא - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM (מחיר: ¤1071) הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא- A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 (מחיר: ¤331). כרטיס המסך שאני רוצה הוא ה- Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 (מחיר: ¤894). ההתלבטות העיקרית היא בין לוח האם הכי "פופולרי" פה לשימושים שהזכרתי (ובטווח המחירים) - GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין לוח אם טיפונת יקר יותר (הפרש זניח), אך אחד שתומך ב-DDR3 - הלוח GIGABYTE EP45T-DS3R. מה אתם אומרים? איזה משני הלוחות מתאימים יותר למעבד, לזכ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Overshot,

בס"ד האם תדר כמו 1333 או 1600, זה הכרחי בכלל? זה משפר את הביצועים משמעותית במשחקים? או שאפשר להסתפק גם ב DDR2 800? (קניתי G SKILL DDR2 800 1X2 GB וברצוני לדעת אם יצאתי פרייאר) יש מאמרים שאומרים שDDR2 עדיף מDDR3 בנוגע למשחקים...כי הוא יותר מהיר, ולא מצליח להשיג את המקסימום של DDR2 גם ככה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני רוצה להחליף זכרון של Corsair בנפח של 4 גיגה (2x2) לקינגסטון (2x4) 8 גיגה. האם פשוט לשלוף את הקיים ולהתקין את החדש? או שיש צורך בשינויים כלשהם בביוס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

12. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ras81,

אני לפני קניה והמחיר די זהה. מה בדיוק ההבדל ומה עדיף ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chura,

היי, אני מחפש לבנות מערכת שתשמש בעיקר בעיקר להורדות וגישה לאותו תוכן מהרשת. מאחר והמפלצת שיש לי עכשיו צורכת המון חשמל (QX9650), חיפשתי משהו מבוסס מיני. אני דיי בטוח על Atom, וראיתי שהחדשים זה D2700 או N2800? מה זה אומר ? מה ההבדלים ביניהם ? בנוסף, לא הצלחתי למצוא כמעט לוחות עם מעבדים אלו, תוכלו לעזור ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שבוע מבורך ושנה טובה חברים, סתם משיטוט באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה על המעבד החדש של AMD http://wccftech.com/amd-shows-running-samples-vishera-fx8350-trinity-a105800k-apu/ שימו לב לתמונה המראה את המעבד על 4.8GHZ וברקע רואים את הציונים של בCinebench בדיקה נוספת מגלה שמדובר בגירסת R13 שעדיין לא יצאה לשוק לכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה בין התוצאות. בנוסף יש לי משהו שמציק לי מאוד- מדוע מחירי AMD FX כאלה יקררים בארץ לעומת אינטל? http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+FX-4100+Quad-Core לדוגמא- מעבד FX8120 עולה כ159 דולר ומעבד i5-3450 עולה 189 דולר ובארץ שניהם עולים מחיר זהה- כ990 שקל! ממה שאני רואה המחירים של AMD מאוד תחרותיים יחס לביצועים וחבל שבארץ שוב דופקים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, המערכת לה אני מחפש את הקירור ל- CPU: מעבד: i7-3770S לוח אם: intel DH77DF דיסק: intel 180 GB 520 series מארז: Silverstone SST-TJ08E זיכרון: DDR3 1600MHz 4GB ספק כוח: Seasonic fanless X-400 כרגע אני חושב על MUGEN 3 (יש לא אותו במחשב אחר, והוא חרישי לחלוטין) שלפי גודלו יכול להיכנס למארז, אך לא ברור לי האם יתאים ללוח האם MINI-ITX מבלי שיחסום את PCIe3.0, את החריצים של הזיכרון, ויעלה על הרכיבים האחרים של לוח האם. תודה מראש למומחים בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gtrippleg,

אני מתכנן לשדרג בקרוב את המעבד שלי: core i3 4130 המעבד המתוכנן: core i5 4570 או מעבד אחר ממשפחת i5 הנוכחית (haswell)... (כל שאר המפרט שלי מופיע ליד השם משתמש) א. בהנחה שלא התקנתי את הדרייברים של ה-HD graphic 4400, אני אצטרך להתקין מחדש את המע' הפעלה או משהו אחר? ב. הרעיון בשדרוג הוא לבטל לחלוטין כל bottleneck של המעבד על ה-R9 280X, אז אם עדיף לי מעבד אחר באיזור התקציב של המעבד המתוכנן, אשמח לפידבק.

20. Started by tazmany37,

חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?

21. כך יימכרו דגמי ה-Ryzen 9 האימתניים מהדור החדש של AMD ללקוחות הביתיים לכתבה

22. האם יש חברה שיש לה נציגות בארץ ובמקרה של תקלה אני יכול לשלוח אליהם במקום ישירות לחו"ל לארץ שממנה קניתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.