מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה RAM MHZ אפשר לשים ללוח אם עם מפרט 8x DIMM, Max. 64GB, DDR3 2400(O.C.)/2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי מעבד 4 ליבות 1.6 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מארבעת המעבדים רץ על 1.6 ג'גה בייט? נניח שיש לי מעבד 2 ליבות 3.0 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מהמעבדים רץ על 3 ג'גה הרץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה האם כדאי לי למכור את המחשב שלי ב 2000 שקל ולהוסיף עוד 500 שקל ולקנות את ה המחשב עם ה Intel Core i5 750 המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 כרטיס מסך:9500GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2GB DDR2 ספק כוח:500W המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות(אני יצתרך להוסיף 500 שקל) מעבד:Core i5 לוח אם:Intel DP55WB כרטיס מסך:9800GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston ספק כוח:500W נו מה אתם אומרים שווה לי או לא האם המעבד Core i5 יותר טוב משמעותית מ E8500 והם הזכרונות שהם DDR3 יותר טובים משמעותית מ DDR2 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא xp 2000+ עובד במהירות שעון של 1600mhz. השאלה שלי היא האם הוא "מטייל" לפי צורכי המערכת (או מכל סיבה שהיא) בין 1600-2000?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? P4 3GHZ 800 L2 2MB 775 או AMD SEMPRON 3GHZ L2 256KB AM2 ? פשוט קיבלתי חינם את הסמפרון וחשבתי לקנות לוח אם AM2 או AM2+ במחיר 250 ש"ח כדי לשדרג את המערכת . יש לי זיכרון 2GB DDR2 עם המערכת הישנה P4 יש לי זיכרון נמוך יחסית 768MB DDR1 לוח אם יש עם ציפסט של SIS
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1355976&postcount=485 יחד עם הלוח MSI 945GT Speedster Plus עשה OC ליונה שלנו מ2.16ל2.7 והתוצאות מדהימות .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-