עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nim901,

הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lmlm,

פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aquarius,

איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by system_1,

ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by גבאי,

שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני ככל הנראה הולך לקנות את המחשב בKSP. (אלא אם יש המלצות למקום אחר בירושלים?) בכל מקרה, אני מחפש לוח אם (ללא צורך בשדרוגים רציניים בעתיד - אולי רק רם אבל זו לא בעיה) ועל איזה רם אתם ממליצים בהתאמה? ככל הנראה כפי שהמליצו לי - אני הולך לקנות מעבד Core i5 2500. תודה, איתי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by neil4,

אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SN מחשבים,

מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bobster,

שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by huber,

https://www.techspot.com/amp/news/78664-amd-cutting-deeply-intel-market-share-across-desktop.html

13. Started by K_D,

האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TeaTime,

הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה

17. היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by X - DreaM,

אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benh,

האם הלוח אם מתאים ל: Core i7 2600 GTX560 TI והאם יאפשר SLI עתידי...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ThePinkPanther,

סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ddr2 כמובן. מהירות 667 או 800 - אם יש מציאות טובות במהירות 800 אז אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים, אולם אם יש הבדל משמעותי (נניח לפחות 100 ש"ח) אז אסתפק ב 600. צריך עזרה דחופה - אני חייב להרכיב ולהזמין את המפרט כמה שיותר מהר. תודה מראש לכל העוזרים, אשמח לכמה שיותר הצעות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני עתיד לרכוש מערכת המבוססת על CORE I5 ואני מביא לוח אם מארצות הברית. ההתלבטות העומדת בפניי היא בין שתי הלוחות הבאים: Asus P7P55 D-E Gigabyte GA-P55A UD3 שני הלוחות תומכי SATA 3.0 ו-USB 3.0, לוחות פחות או יותר שווים לפי מה שהבנתי, מה אתם מציעים? אין מה להתייחס להבדלי המחירים, פשוט איזה מבין השניים עדיף ולמה? או שאין זה משנה. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים