מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי לאחרונה את הכתבה הנ"ל. ורציתי לשאול אם אם החיבור של המאוורר של הCPU כבר לא משמעותי יותר (לא חייבים לחבר אליו מאוורר כלשהו) מכיוון שהקירור פאסיבי ואין לו מאוורר מן הסתם. בלוחות הקודמים שבדקתי עליהם קירורים פאסיבים למעבד (LGA1156 היה האחרון שזה קרה לי בו) המחשב לא הגיע לפוסט מכיוון שהוא חשב שאין למעבד קירור כלל, אני מניח שזה נועד לשמש כמקדם ביטחון. אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לחבר קירורים כאלה רק מהזמן האחרון, ואם כן אז ממתי, או שזה היה אפשרי תמיד ורק לוחות ספציפים מנעו את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen הכל יוצא 6114 ש"ח. הציעו לי בהודעה הזאת שפתחתי בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/i…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי כל יום אני שומע סיפור חדש על זמן יציאת מעבדים אלו בולדוזר דובר על יוני 2010 ,סוף 2010 ואז ינואר 2011 או פברואר ..... אינטל 2011 ולאחר מכן 2012 והיום שוב יוני 2011 יש למשהו תשובה ברורה איזה חודש ובאיזה שנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני רוצה להחליף את ה 9800 בקרוב...אבל אין לי תקציב למעבד חדש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לראשונה אני משקיע על לוח נורמלי,חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55-M אך הוא "קטן" מידי ויש לי 2 כרטיסי PCI-שאני משתמש בהם מידי פעם. לכן אני זקוק ל-FORM FACTOR גדול יותר. ראיתי את הלוח הזה ב-KSP http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אני מתכנן לרכוש אותו מחר האם יש אופציה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למארז שלי יש 3 מאווררים. אחורי קידמי ועליון. לכולם יש קונקטור 3 פינים שיכול להתחבר ישר ללוח וגם אדפטר שמאפשר חיבור ישירות לספק. על הלוח יש לי שני שקעים: SYS FAN, וNB FAN. השאלה שלי היא איזה מאוורר לחבר לכל אחד משני אלה ואיזה לחבר ישירות לספק ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר לי שמעבד AMD athlon 3000 כבר לא נמכר ויש מעכשיו מינימום 3200. זה נכון? (מצטער אם זאת שאלה שחוזרת על עצמה, הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנסו לפרט כמה שיותר ומה יותר מומלץ לעבודה מסרדית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזיכרון הראשון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G הזיכרון השני: Kingston 4GB DDR3 1600MHZ CL11 1.5V KVR16N11S8/4G הזיכרון השני עולה 15 ש"ח יותר מהראשון. למה? אני יודע שהמשמעות של CL זה Clock Cycles אבל מה זה אומר בתכלס? איך זה משפיע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע מבורך ושנה טובה חברים, סתם משיטוט באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה על המעבד החדש של AMD http://wccftech.com/amd-shows-running-samples-vishera-fx8350-trinity-a105800k-apu/ שימו לב לתמונה המראה את המעבד על 4.8GHZ וברקע רואים את הציונים של בCinebench בדיקה נוספת מגלה שמדובר בגירסת R13 שעדיין לא יצאה לשוק לכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה בין התוצאות. בנוסף יש לי משהו שמציק לי מאוד- מדוע מחירי AMD FX כאלה יקררים בארץ לעומת אינטל? http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+FX-4100+Quad-Core לדוגמא- מעבד FX8120 עולה כ159 דולר ומעבד i5-3450 עולה 189 דולר ובארץ שניהם עולים מחיר זהה- כ990 שקל! ממה שאני רואה המחירים של AMD מאוד תחרותיים יחס לביצועים וחבל שבארץ שוב דופקים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ABIT IL9 PRO INTEL945P http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6884 רק כדי לוודאות... 1.יש בלוח הזה כרטיס קול מובנה? 2. הלוח הזה יתאים למערכת: Intel Core 2 Duo E6300 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII BFG 7300 GT OC 256MB PCI-E ולספק של המארז FOXCONN ATX TLA397 ... ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג דרך המכירה הקבוצתית המפורסמת לכונן SSD. במסגרת השדרוג החלטתי להרחיב זכרון מה-4 הקיים (בתצורה של 2+2) וחלונות 7 בגרסת 32 ביט לחלונות 7 בגרסת 64 ביט. כמובן שאני מתכוון להרחיב RAM. אני מתלבט האם לרכוש 4 או 8 ג'יגה נוספים. שאלתי הנה: בשימושי אופיס/אינטרנט וגם משחקי תלת מימד (סימולטור טיסה בעיקר) האם אראה ביצועים טובים יותר בנפח כולל של 12 גי'גה, או שההבדל לעומת 8 גיגה הנו זניח ומטה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי זכרונות ואני רוצה לדעת איזה סוג צ'יפים יש לי אמרו לי שיש תוכנה שבודקת אבל אני לא מוצא כלום גם אחרי שעשיתי חיפוש בפורום מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור או שם של התוכנה אודה לו מאוד תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? יש אותו בKSP? כמה עולה? האם הוא טוב? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 והבנתי שבשבוע הבא יוצאים המעבדים החדשים של אינטל. האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת וכשהמעבדים החדשים יכנסו אז המחירים של ה i5 ירדו קצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-