מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מחפש לוח אם לאוברקלוק.. עם תושבת 775 וזכרונות DDR2 800 משהו שלא יגביל אותי באוברקלוק שאני יוכל להגיע לביצועים טובים.. לגבי תקציב אני רוצה לראות מה האופציות כי אני לא יודע איך הולך התקציב ללוחות שכמה שפחות יגבילו אותי
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שהפך למפורסם תודות לאותה הדגמה מומהרת על הבמה לצד יחידת קירור מסחרית - יתומחר ככל הנראה ב-3,900 דולר כשיושק רשמית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי פה שאנשים רושמים מחיר של 2 גיגה של זכרון 667 של סממסונג ב 677 שקל,נראה לכם הגיוני או חשוד?
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש כפי שניתן לראות בחתימה. אז ככה,אני חושב שהזכרונות שאני משתמש איתם לא ממש טובים למחשב הנל. יש לי שתיי סטיקים במהירות 333. אחד גנרי לחלוטין ,השני של adata. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, החברה טסה עוד מעט לארה"ב, היא תביא לי כרטיס מסך חדש, כנראה משהו ברמה ש 2070, ושוקל שתביא לי שילוש חדש. היום יש לי i5 2500K שרץ על ה4.5 גיגה הרץ, עם קירור מים של אנטק antec kuhler h1200 pro מתכנן לעשות OC, השימוש הוא גיימינג בQHD עם מסך 144 (משחק תחרותי בעיקר) ממה שקראתי לגיימינג עדיף רייזן, השאלה איך זה משתנה שמכניסים OC לעניין כי זכור לי שהם פחות מוצלחים בזה. מבחינת תקציב, נניח 400 דולר? אם התקציב לא מתאים אשמח להכוונה טובה יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר התיעצתי עם הרבה אנשים ואני רוצה לדעת מה עדיף לי.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של 256 ראם DDR 400 מגה הארץ. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף? לקנות עוד כרטיס של 512 ואז יהיה לי 768? או לזרוק את מה שיש לי עכשיו ולקנות עוד שני כרטיסים חדשים של 256 מאותו הסוג שיעבדו בדואל צ'אנל? אז מה כדי לעשות ומה יעבוד בצורה טובה יותר ויעילה יותר? * אני צורך הרבה יותר מ 256 מגה ראם אני צורך בסביבות ה450-500.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעבד 939 אותו דבר AM2 ? מה הבדל?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני בדרך לקנות מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד ללא משחקים בכלל חשבתי על i5-2500 אבל הוצע לי מעבד FX4100 של AMD בהפרש כספי ניכר. כיוון שאין לי שום מידע על מעבדי AMD רציתי להיוועץ בחברי הפורום הנכבדים לאיזה מעבד של אינטל הוא דומה מבחינת הביצועים הגרפיים שלו. אודה לכל התייחסות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח הוא dfi nforce4ultra המעבד הוא amd a64 3200+ ווינצ'סטר הזכרונות הם: 2X512 kingstone (kvr400x64c3a/512)ddr 400 או A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי זיכרון של GEIL 256MB 333 עם קולינג.... (למרות שזה כולה איזה נייר כסף מסביב לזיכרון!!) אמממ... בקיצור שאלתי מופיע כבר בכותרת! GEIL שווה או לא?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל-QX9650, כרטיס מסך 4850 אחד כרגע, עם אפשרות לקנות עוד אחד בעתיד ולעשות CF. האם לוחות P45 מתאימים ל-CF של כרטיסי 4850, למרות שהם רק x8 ב-CF ? אני משחק ב-1680x1050 על מסך 22". הרוחב פס של PCIE 2.0 מספיק טוב למרות הx8 ? אם כן (אני מקווה, כי X38 קצת יקר), איזה לוח לקחת ? יש בכלל הבדלים בין ה-DFI P45 TR2S, Asus P5Q Pro, Gigabyte EP45-DS3R וה-Gigabyte EP45-DS3 ? כי יש הבדלים במחירים ביניהם (של כמעט 100 ש"ח בין ה-DS3 של ג'יגהבייט ל-DFI)... תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני נוסע בעוד כחודש לתאילנד. חשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרוג המחשב. האם אתם ממליצים? אם כן אילו רכיבים יוצר כדאי להביא משם ועם אילו עדיף שלא לקחת את הסיכון? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תמונה מודלפת עדכנית מתיימרת לספק לנו את כל מהירויות העבודה ונפחי זכרונות המטמון במעבדים המתקדמים מבית אינטל עם 14, 16 ו-18 ליבות עיבוד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בכל פעם שאני מנסה להמהיר את הזכרונות הבאים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468&Tpk=F3-17000CL11D-8GBXL (שמסווגים כ 2133MHz), אני מקבל ריסטרטים מייד בניסיון ל POST. רצים אחלה על 1600, כאשר הלוח מכוון ל AUTO. יש כאן יותר עניין לימודי מכל דבר אחר. באחת התגובות באתר שלעיל, כתב היצרן שיש להפעיל את פרופיל XMP. ניסיון להפעיל פרופיל זה גם לא צלח - ושוב אני מקבל כיבוים במחזוריות, עד שאני חייב לנתק את ספק הכוח.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי שני ג'יגה הוספתי עוד שני ג'יגה וה-Windows מזהה רק 3 ג'יגה הביוס מזהה 4 ג'יגה יכול להיות שה-Windows לא תומך ב-4 ג'יגה זכרון ?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דור ה-HEDT החדש של אינטל מעניק לשוק הביתי כמות ליבות גדולה הרבה יותר מבעבר, אך נראה כי יש גם שינוי שרבים ממש לא יתלהבו ממנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למומחים שלום, אני רוצה לקנות מחשב דרך BUG (מסיבות של נוחות שעות הפתיחה בעיקר). ראו את המפרט הטכני הבא שהם מציעים. כמובן שצריך לשדרג אותו משמעותית אך שני דברים לא ניתן לשדרג: את המעבד ואת לוח האם. המעבד הוא מצויין לפי מה שראיתי כאן בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא שום התייחסות ללוח האם הזה של אינטל, לא כאן ולא באינטרנט. האם מדובר בלוח אם טוב? אמין? המחשב מיועד לגלישה, שיתוף קבצים, אופיס וקצת תוכנות לעיבוד תמונה (לא מקצועי). לא למשחקים או תוכנות גראפיות כבדות. המפרט הטכני שהם מציעים: מעבד אינטל מקוריIntel® CORE 2 DUO E6300 1.86Ghz 1066Mhz 2MB 64bit מעבד הדור החדש של אינטל!!! לוח אם אינטל מקורי: Intel® ISELTON 946GZISSL 800Mhz uATX, LGA775 socket support (1066…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-