מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לבדוק מה השם של החברה של הזיכרונות שיש לי במחשב מבלי לפתוח את המארז ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש,עם זכרון Samsung 256MB DDR 333MHz. איך אני יכול לדעת שהזכרון פועל במחשב במהירות 333MHz?ואם הוא לא פועל במהירות המקסימלית,איך אני משנה את זה???
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה האם יש תוכנה או דרך לבדוק על כמה המעבד שלי עובד? הכוונה יש לי מעבד PRESCOT 3 GHZ ואני מרגיש שהמחשב לפעעמים עובד די איטי ובדקתי רוגלות וירוסים אין כלום האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי אם המעבד שלי עובד במהירות שהוא צריך לעבוד??. בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי מעבד 4400 למחשב שני שלי.ואני רוצה לבדוק אותו על המחשב הנוכחי.הביוס מעודכן לאופטרון 175.באתר של אסוס המעבדים לא דורשים את אותו הביוס ה 4400 דורש 1015.005 ו ה 175 1017.002 האם אפשר להתקין לצורך בדיקה את ה 4400 על המחשב של האופטרון.לא יהיה הבדלי מתחים והוא ישרף???
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שתגיד לי במדיק איזה סוג זיכרון במחשב. אבא שלי נמצא בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מעט כרטיסי זיכרונות למחשבים שלי, אך אני לא רוצה לקנות כרטיס זיכרון שלא מתאים, לכן אני פשוט מעדיף לקנות את הדגם המדויק שיש לי, ככה לא יכולות להיווצר בעיות נכון? אשמח לתוכנה פשוטה שאומרת לך מה הדגם.
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי RAM כל מה שאני יודע עליהם זה שהם 128 מ"ב כל אחד אני רוצה להכפיל את כמות ה RAM שלי ל 512 יש לי לוח אם HP Vectra VL 420 קניתי אותו לפני יותר משנה , כך שאני מניח שזה מקסימום 266 ו DDR נניח אני מוסיף256 של 333 , זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי היום סטיק זיכרון ככה שעכשיו יש לי שני סטיקים של 512 הדגם שלהם הוא kvr400x64c25/512 (אבל נראה לי שציפים שונים) והם עובדים בדואל(יש דרך באצת לאמת את זה?ב cpuz כתוב לי שהם dual אבל לא ראיתי שכתוב שם שהוא עובד על 128 bit) הקיצר יש דרך שאני יכול לבדוק שאין בעיה עם הסטיק החדש ושאין בעית תאימות איתם? prim95 יעזור ?אם כן כמה זמן ל הריץ אותו?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב "מת" (לא עולה) והדבר הראשון שרציתי לעשות זה לברר מהי שגיאת ה-POST. בלוח (זה הלוח: http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=676&proname=MI5-G41SGMD2) אין ספיקר מובנה, ואין לי ספיקר לחבר לו ממחשב אחר בבית. יש דרך אחרת לדעת מהי שגיאת ה-POST? תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות אשמח אם תענו.. 1. איןך אני בודק יציבות של זיכרון אני רוצה אם ממורי טסט אבל אני לא יודע מאיפה להוריד... 2. איך אני בודק מה הגבול של הזיכרונות בלי להעלות את המהירות של המחשב עצמו? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שמי שמרית.. קניתי לא מזמן מחשב נייד dell-inspiron-15-7559 לצורכי גרפיקה. אני מעוניינת לשדרג את הזיכרון, אמרו לי שלא כדאי לעשות לבד כיוון שצריך לעשות בדיקת תאימות?! איך אני עושה את הבדיקה הזאת? כשאני מסתכלת על המפרט של המחשב מופיעים לי הפרטים הבאים: 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz (8GBx1) אני רוצה לקנות כרטיס נוסף של 8 ג'יגה על מה אני צריכה להקפיד לבדוק לפני שאני קונה? מן הסתם על הDDR3L... גם על CL? MHZ? תודה לעונים..
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח האם - GA-X79-UD3 של GIGABYTE ובאתר היצרן מופיע הPDF הבא ובו רשימת הזכרונות שהלוח תומך בהם: http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_x79-series.pdf אני מסתכל על corsair , השורה האחרונה: cmz16gx3m4a1600c9 ומעוניין לקנות את זה: https://www.tms.co.il/product/11031 שזה cmz16gx3m4x1600c9g cl9 עד כמה שאני הצלחתי להבין, מה שאני מעוניין לקנות אמור להיות תואם, אבל אני חושש להשקיע 860 שח ולהיווכח שלא, האם הזיכרון שאני מעוניין לקנות באמת תואם? מה ההבדל בין ה-X שמופיע אחרי ה-4 בשם המוצר, וה-G שמופיע בסוף? האם זה חשוב שכרגע הכרטיסי זיכרון של המחשב שלי דורשים 1.5V בעוד שזה שאני מעוניין לקנות דורש 1.35V? תודה רבה על התגובה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק UltraDMA בלוחות אם... והאם ניתן לחבר דיסק קשיח עם חיבור ATA ו/או זכרונות DDR2 ללוח P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. התעורר אצלי חשד שמשהו לא תקין בזיכרון (המון הודעות שגיאה - בעיקר 0X000000E8 ). ראיתי המלצות לתוכנת MEMTEST אבל ניסיתי בעיון רב להבין כיצד לתפעל ולנתח את התוצאות וממש לא הלך לי. מלבד יצירת פלופי והפעלת המחשב איתו - אני ממש הלכתי לאיבוד. האם מישהו יוכל אפילו באופן כללי להדריך אותי ע"מ שאוכל לבדוק את הזיכרון. אגב, אם ישנה תוכנה פשוטה יותר - אשמח !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-