עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oorlevi,

כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bneli,

מרגיש כאילו המחשב שלי יכול יותר לעבוד מהר מבחינת קפיצה בין יישום ליישום או מעבר לשוניות(אני משאיר בקבועה פתוחות איזה 5 -6) (ולפעמים גם משחק ממוזער ברקע) זה עובד מהר אבל אבל יש משהו שאני יכול לשפר שיהיה עוד יותר? חשבתי אולי התיזמון של הזיכרון שלי לא מספיק מהיר יש לי 2 קיטים של 8G gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR + RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBX התיזמונים שלהם שניהם CL9 זה מספיק? או שזה מה שיוצר את הוואר הבקבוק? זאת שאר המערכת: intel core i5 sandy bridge 2500k + asrock fatal1ty p67 professional + asus hd 7950 directcu ii + Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB (מערכת הפעלה) + Seagate Barracuda 7200.14 ST3000DM001 3TB(אחסון מדיה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by User_Name,

שלום! מתכנן מחשב קטנטן לסלון, לצפייה בנטפליקס, קבצי 4k וכו', לא למשחקים. האם יש לי סיבה להעדיף את ה-3400g עם Vega 11 על פני 3200g בעל 4 הליבות בלבד ו-Vega 8? יורכב בתוך Asrock Deskmini a300 עם 8gb זיכרון ו-SSD nvme. תודה ואחלה סופ"ש

5. 3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-* מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xiLike2Doitx,

הלוח שלי הוא dual Channel? במידה וכן, תהיה בעיה לחבר סטיק בודד בלבד? [8 בודד מול 2x4 למשל]. שאלה נוספת שמעניינת אותי, הלוח שלי למשל תומך בזיכרונות עד תדר 1600 ללא OC, וסתם לדוגמה 1866 עם OC. מה זה בעצם אומר? אם למשל אני קונה זיכרונות 1866, ומחבר למחשב שעדיין לא עבר המהרה, זה לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים? אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by andrei21,

שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by who_Cares,

אני יודע מה זה אומר אבל יש לי כמה שאלות? מה זה הFSB שכתוב במעבדים? למשל AXP 2000 FSB 200/266 , P4 2.53GHz FSB 533 (זה מה שכתוב) מה זה הFSB שכתוב הלוחות אם? מה המהירות של הזכרונות PC-2700 PC3200 ללא OC? האם זה תלוי בFSB של המעבד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Albetron,

אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adamroe,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q9400 2.6 GHZ לוח Gigabyte GA-EP45-UD3L כרטיס מסך Sapphire HD4670 512 MB זכרון g.skill DDR-2 4mb 900mhz dual (שני סטיקים של 2GB כ"א) מארז Coolermaste centurion 590 ספק Pc power silencer 500w (יש כמובן גם HD ו-כונן DVD אבל זה כבר פחות מעניין) לצערי, אחד מהסטיקים של הזכרון שבק (הוא מקצר את המחשב) ולכן אני תקוע רק עם 2 ג'יגה זכרון, והמחשב איטי בטירוף... הבעיה היא שזכרונות DDR-2 מאוד יקרים וחשבתי שאולי כבר כדאי לשדרג לוח אם ולקנות זכרונות DDR-3 (בהזדמנות הזאת - כבר 8 ג'יגה לפחות). רוב השימוש במחשב הוא לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים, כך שנראה לי טפשי להשקיע כסף בשילוש או בהחלפת המחשב לגמרי... תקנו אותי אם אני טועה. מישהו יכול להציע ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shay360,

על הקופסה של הלוח אם שלי כתוב שיש בו hybrid booster ומתחת לזה כתוב שזה לעשות אוברקלוקינג בטוח אז השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה ואיך זה עוזר לעשות אוברקלוקינג בטוח?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GQ4U,

אני מתכוון לנעול את המפרט וקנות את המחשב הארור . רק הזכרונות לא מסתדרים לי . הכותרת זה מה שנאמר לי מהחנות (לוג'יק) . הומלץ לי סמסונג CL3 או PDP 2.5 דעתכם ? (פוטנציאל OC בעתיד - שנה)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית ולקנות מעבד, לוח אם וזכרונות , התקציב עומד על כ- 1500 שקל, יש לי כבר כיוון לגבי המעבד : חשבתי על i5 2500 ,בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל מ- 2500k. אך אם יש משהו יותר טוב אני אשמח להצעות. המחשב נועד בעיקר לעריכות ולתכונות כמו : AE , Edius ככה שמהירות חשובה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by doronbxx,

איפה אני יכול לקנות את הלוח ובמידה ויש תקלה קיימת אחריות כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nec_000,

אחרי שכוסה בכל מקום ברשת אחיו הגדול 10900k, ואחיו הקטן 10600K (שהוא המעניין יותר בינהם) נשאלת השאלה - הכיצד ממוקם ועד כמה כדאי הוא אח הסנדוויץ הידוע בשמו 10700K ? הנה מה שסטיב מ- HU חושב:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם זה זהה? ברכישת מעבד Centrino במהירות של 1.4 האם הוא באמת יהיה שווה ביצועים בערך ל-Pentium 4 2.2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yotam.m,

אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AboveBeyond,

שלום חברים אשמח לדעת אם שדרוג הזכרון מ4 ל8GB יתרום לי משהו בשימוש שלי השימושים שלי במחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט(הרבה טאבים , דפים עמוסים) , סרטי HD לעיתים רחוקות, מוסיקה השאלה שלי אם כדאי לשדרג ל8GB וכמובן לשדרג גם את ה windows ל 64bit המחשב כרגע עם מעבד i5 750 2.17 תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים