עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DisinfectedDuck,

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1)אני רציתי לנקות את האבק שמצטבר בין חריצי גוף הקירור אז פירקתי אתו(פחות גאונים ממני היו משאירים את התושבת ומשתמשים בספרי אויר). 2) ניקיתי אותו 3) כאשר ניסיתי להחזירו למקום יש 4 תופסנים שמחזיקים את המעבד וגוף הקירור לתושבת. 4) כאשר חיזקתי כל אחד מתופסנים אחד התופסנים לא ניסגר כלל . 5) כי הוא נישבר החלק שאמור לתפוס את התפסן הזה! ....אני שברתי כי אני כלכך גאון ! 6) חיברתי הגוף קירור והמאוורר בעזרת אזיקון ...כי אני כלכך גאון !( : יופי גאון !yelclap:) 7) מה לעשות .... 8) פרטים : המאורר רגיל ASUS P4D8000 P-4 3G HT 512M 9) המאוור מרעיש מאוד גם כי הוא על 5000\4000 סיבובים כל הזמן 10) השבר נמצא על התושבת שנמצאת על הלוח האם (אממממ..... חלקים מאוד עדינים) 11) מה לעש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ilanb0,

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by efiedri,

שלום, יש ברשותי מחשב שהלוח אם שלו התקלקל הלוח אם הוא מסוג gigabyte ga-p-35-ds3r (חשוב לציין ששאת הפעם השניה שהוא מתקלקל רק שהפעם הוא כבר לא באחריות ). אני מעונין להחליף את הלוח הזה בלוח אחר עדיפות ל asus ורציתי לדעת איזה לוח יתאים לרכיבים שיש לי מהמחשב. רשימת הרכיבים: מעבד intel core2duo e8400 זכרונות 4g kingston 1066 כרטיס מסך gigabyte px9600gt תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jochman,

אהלן, אני זוכר שב2005 מישהו פירק פנטיום D ל2. יעני, שפשף את המסגרת, דחף סכין בין שני המעבדים המודבקים ופיצל אותם. לא הצלחתי למצוא את הסרטון, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yotam.m,

האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by djelectric,

Z97 Extreme4 הוא לוח האם הראשון של אסרוק עם ערכת השבבים החדשה לתושבת LGA1150. מבט ראשון לדור החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/z97-extreme4-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-* מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The P.U,

מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מעבד אינטל ולוח אם שמתאים לו עד 1100 מהחנות KSP תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב: אשמח לעזרה התקנתי כ.מסך חדש ומשום מה אין לי שמע בכלל במחשב אין לי מושג למה אבל פשוט לא עובד. התקנתי דרייברים מחדש בדקתי חיפשתי בעיות דומות עשיתי גם פירמוט, עשיתי הכל וכלום לא עובד משום מה גם רשום לי (speakers לא מחובר) ויש לי תמונה אחרת במקום רמקול תמונה של מגבר אני חושב אבל גם ניסיתי עם אוזניות ועדיין לא עובד. תמונה של מה שזה מראה לי: תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אולי השאלה תראה לכם מוזר, אבל אני רוצה לברר פרטים לגבי "תוכנת" הביוס או המראה של התפריט שלו בלוחות שונים. למה אני מתכוון? בלוח שלי A7V, ובלוח A7V133 (כמעט זהים), תפריט הביוס נראה ככה שלמעלה (לרוחב) בשורה אחת, יש את כל התפריט והקטגוריות הראשיות (בדומה לתפריט שיש פה באתר, למעלה...). בלוח אחר שנתקלתי בו (אחד האחרונים של Gigabyte, לא זוכר ספציפית), המסך הראשי היה מחולק באמצע ל-2 (לאורכו), והאפשרויות היו מסודרות ב-2 טורים. הסידור הזה נראה לי כ"כ לא נוח. : אותו סידור היה בלוח אם של המחשב הקודם שלי (משהו ענתיקה של "שאטל"). חשבתי שזה פרח מהעולם. בלוח של Gigabyte, ניסיתי להתעסק קצת ולחפש את האופציות של המתחים/bus וכו'... כ"כ מסורבל שם. עד שמצאתי... בכלל כל התפריטים שם …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אנשים אני יודעת שזה מאוד בסיסי אבל לא מצאתי תשובה מה זה IEEE 1394 (האם בקר כלשהו או שאפילו בזה אני טועה) ומה החשיבות של הדבר.. בנוסף ראיתי (בהקשר זה אבל לא רק) את הצירוף N/A. האם משמעותו Not Available? ואם כן מה ההבדל בטבלת השוואה (של ייצרן) שבעמודה אחת מופיע הצרוף ועמודה אחת ריקה אם לא, מהוא ואם אנחנו כבר בנושא מושגים בסיסיים מה פרוש 1/0 - הבנתי מההקשר שזה כנראה חיבורים חיצוניים. האם אני צודקת, טועה. אולי ניתן להסביר לי עוד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by XPhish,

אני רוצה לקנות עוד 2 סלוטים של RDRAM ואני לא ממש מבין בחברות של זיכרונות וכאלה. אני רוצה לקנות או 2 של 64 מגה או 2 של 128 מגה, 800mhz ראיתי 2 הצעות תגידו לי אם הם טובות: Kingstone Rdram Ecc 128Mb 800Mhz - 376 nis ו SAMSUNG RDRAM 128MB-800MHZ - 331nis האם זה מחיר טוב ואיזה חברה עדיפה, אם יש לכם עוד הצעות או הערות תגיבו תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by --- The King ---,

אהלן, האם זה משנה אם אני רוכש "קיט" של שני זכרונות שמגיעים ביחד, או שאני רוכש זכרון בודד בשתי יחידות נפרדות? לצורך העניין: אם אקנה שניים כאלה: http://www.kingston.com/datasheets/HX424C12SB_8.pdf או אחד כזה: http://www.kingston.com/dataSheets/HX424C12SB2K2_16.pdf האם בשני המקרים הזכרונות יעבדו בdual channel, או שמומלץ יותר לקנות חבילה של 2? תודה רבה לעוזרים

20. יש לי אפשרות לקנות אחד מאלה ב-900 ש"ח: Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ל-OC של AM2 Sempron? האם ישנו זיכרון טוב יותר באותו המחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תראו את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramathasharon&comp=34 זה מKSP הרבה אמרו לי שהוא מאוד משתלם בגלל המעבד שלו I3 2120 זה מעבד חזק רציתי גם לדעת קצת על הלוח אם עם הוא טוב.. ביחד אם הכרטיס GTS 450 1GB זה יריץ באטלפילד 3 על HIGH ברזולוציה טובה חלק ככה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nehmia,

??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by naorai,

אני לא מבין מה קורה, אבל שתי תמונות שוות 200 מילים. http://img321.imageshack.us/my.php?image=17kd.jpg http://img321.imageshack.us/my.php?image=28ek.jpg תסתכלו על הFSB ועל הMEM FREQ במקום יחס שאמור להיות 1:1 יש שם FSB+33 WTF? btw- if anyone helped in the previous thread, i eventually ditched the 256 generic and now im with 512 mb 400 mhz micron

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים