עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bin,

קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by נערי,

שלום יש לי כונן SSD סאטא 3 6ג"ב, והלוח אם שלי תומך ב3ג"ב. בשביל זה בלבד לא הייתי חושב על לוח אם אחר, אבל הבעיה שלי היא שחסר לי יציאה אחת לחיבור סאטא נוסף שאני צריך, וכרטיס סאטא 3 עולה כמחצית ממחיר לוח אם, כך שאני שוקל להחליף את הלוח אם שלי, ובפרט שהוא לא תומך ביואסבי 3. הייתי מעונין לדעת באיזה לוח אם אתם ממליצים, בהנחה שאיני משחק משחקים, יש לי וינדוס 7 אולטימייט, ומעבד i5, וזכרון DDR3 666.7, uאני משתמש במחשב לגרפיקה פוטושופ אילוסטרייטור וכדו'. הלוח אם הנוכחי שלי: ASUS P8H61-M LX א. האם החלפת לוח אם זה מסובך? ב. האם זה יצריך החלפת ספק כח? ג. ושאלה אחרונה - האם כדאי לקנות בחו"ל כגון באיביי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yarimiz,

סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ymac,

http://www.tms.co.il/search/?q=IVY הם הושקו? התמחור אטרקטיבי, TMS טוענים שבשבוע הבא הם במלאי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nec_000,

אחרי שכוסה בכל מקום ברשת אחיו הגדול 10900k, ואחיו הקטן 10600K (שהוא המעניין יותר בינהם) נשאלת השאלה - הכיצד ממוקם ועד כמה כדאי הוא אח הסנדוויץ הידוע בשמו 10700K ? הנה מה שסטיב מ- HU חושב:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה

7. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nimi7,

הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Impreza,

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by flesh2,

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nirko,

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי" המעבד מזוהה בתור 1100mhz??? הבעיה אצלי, או שככה זה...?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by סער_שי,

חלקכם כבר בטח מכיר אותי ויודע שאני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם תומך קונרו. לפי התגובות שקיבלתי הבנתי שתיהיה זו החלטה נבונה להשקיע ברכיבים בעלי יכולת OC כיוון שהקונרו והלוחות התומכים בו מאוד מעודדים את האפשרויות הללו. אני חושש שאצטרך להסתפק בלוח BAD AXE התומך רק בזיכרון 667 על הנייר (אבל לפי דיווחים ניתן בBIOS לשנות ל-800). השאלה היא האם להשקיע עכשיו בזכרונות 533 שיעלו לי "גרושים" ועוד שנה לקנות 800 מעולים עם יכולות OC מצויינות, או לקנות היום זכרונות 667 במחיר סביר? או אולי לקנות היום זכרונות 667 מעולים עם יכולות OC מצויינות, ועוד חצי שנה\שנה להוסיף רק כמות (עם אותה מהירות)? על איזו חברת זכרונות ללכת?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zachi0404,

איזה לוח עדיף DFI 975X\G או הלוח של גיגה בייט GA-965P-DQ6 למעבד 940? אני יודע שזאות שאלה קצת מוזרה אבל בכול זאות אני השמח לקבל תשובה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SyndromE,

עם מעבד C2D ולוח 680i: שאלה תאורטית, בהנחה שבשני המצבים כל הסטיקים בעלי נתונים ומחיר זהה, האם יהיה הבדל ביצועים כלשהו? אם כן באיזו תצורה ומדוע? בניסוח אחר - אילו השפעות יש לשימוש ב-4 חריצים אל מול 2 במערכת המדוברת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avi.hagit,

GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL לוח INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX מעבד האם הם טובים לעבודה אם עריכות וידאו? תודה לעוזרים אבי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש כרגע 1024MB, ממש לא הרבה, וזה עוד 2 סטיקים של 512MB , כמה לכם יש?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RETMIX,

מה הטמרטורה הנורמלית למעבד Core 2 Duo E8400 במאמץ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by monya2007,

כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by croetro,

מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by יקיר רדא,

realtek זה כרטיס קול טוב?

25. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הלוח הנ"ל תומך בזכרונות DDR3 במהירות 1600MHZ או לא. לפי אינטל כאן: http://ark.intel.com/products/55744/Intel-Desktop-Board-DZ68DB זה תומך רק עד 1333, אבל לפי למשל קינגסטון כאן http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/modelsinfo.asp?SysID=71888 הוא כן תומך. ראיתי בעוד מקומות שזה תומך גם ב- 1600 וכן ראיתי תמונת מסך של הביוס שלו שכתוב SPEED MEMORY: 1600 . לכן אני רוצה לשאול אם ניתן לסמוך על האתרים האלה ועל האתר של קינגסטון שבו כתוב 1600, וא"כ מדוע אינטל כותבים רק עד 1333. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.