עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by averaraz,

המעבד יהייה במחשב שאני מרכיב(פעם ראשונה) ויש לי שאלה לגבי משחה טרמית. האם חובה לשים משחה טרמית? ואם כן האם צריך להוריד את המדבקה שעל המעבד או להשאירה? את המשחה הטרמית יש לשים על המעבד או על המאוורר? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by ko-b83,

שלום, יש לי לוח אם Asus A7V400-MX SE, אני חושש שהביוס עושה לי כמה בעיות, אז החלטתי לנסות לעדכן בתקווה שהבעיות יפתרו. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל :s05: איך עושים את זה בדיוק? שמעתי שזה די מסוכן ויכול להרוס את הלוח אם. אני אשמח אם מישו יסביר לי איך עושים את זה בזהירות שכלום לא יקרה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by tazmany37,

חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?

9. ב KSP מוחרים את ה 3800+ הכפול ליבה ב 1590 וב IQPC4U ב 1670 (ירידה של כ 100 שקל) זה לא הירידה שאמרו שתיהיה אבל המחיר יורד (ה AM2 ירד ל 1700 - 1800 למרות שהוא אמור לעלות אותו דבר כמו הישן גם זאתי ירידה נחמדה)

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by Holy,

לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by BlackSheep,

שלום, אני מתלבט בין זכרונות למחשב שאני הולך לקנות (pure gaming) והתלבטתי בין המודולים הבאים: PQI PC3200 DDR 400MHz 2048MB Dual-Channel (2x1024) Black Mirrored Copper 3-4-4-8 Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual-Channel 1.5-2-2-5 עכשיו היתרון ב-PQI זה קודם כל שזה 2GB, מה שאמור להיות הרבה יותר אפקטיבי במשחקים כמו BF2 ו-FEAR, וגם עולה פחות מ-1GB של Geil, אבל התזמונים שלו לא משהו ואני הולך לעשות אוברקלוק למעבד (3800+ / 4400+) ופה ה-Geil לוקחים, אולי הצ'יפ לא משהו (BH5 ולא TCCD) אבל בניגוד ל-PQI התזמונים טובים בהרבה יותר לאוברקלוקינג, רק שהם עולים 100 שקל יותר וזה רק 1GB. HELP ME

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by giloman,

NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by Eugene,

חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  16. ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  17. שלום לכולם הבאתי מעבד 3.2 ואני לא יודע אם הלוח שלי יקבל אותו כי הוא די ישן...\ לוח של intel 845 אם אני אחבר את המעבד מה זה יראה לי? אני לא רוצה סתם לשרוף דברים אז אם יש למישהו מושג תודה רבה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  18. יש לי כרגע רק 256 ראם שהוא מסוג DDR ועובד בתדר של 266MHz. מה עדיף לקנות עוד 256 DDR-I או לקנות 512 אבל זה לא יעבוד לי בדואל? אני חושב שעדיף 512 מישהו חושב אחרת? אשמח לתשובות אם אתה יכולים בבקשה גם להגיד לי אם הלוח שלי תומך בדואל זה יהיה טוב המפרט בצד.. תודה!

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  19. קודם כל אני מצטער על זה שאני שואל הרבה שאלות ופות הרבה דיונים אבל באמת שזה חשוב! מה ההבדל בין שני המעבדים AMD Athlon 64 3200+ Box ו AMD Athlon 64 3000+ Box????? והאם הוא כל כך גדול בכדי להשקיע עליו עוד כמה מאות שקלים? תענו לי בבקשה זה דחוף!!!! (רק מי שמבין) תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור!! עריכה:------------------------ יש לי עוד שאלה: המעבדים האלה יותר טובים מהמעבד P4 3Ghz 512K ??.?? בקשר לעריכה של הכותרת-אני לא יודע אם זה מותר, אם לא אז תגידו לי אני אוריד את זה

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

21. Started by ofir667,

תקשיבו אני צריך מעבד טוב ומהיר שיפעיל את הדברים כמו שצריך בלי בעיות. אני באמת לא מבין בכל הדברים האלה שקשורים למעבד, אני סה"כ רוצה שהמחשב ירוץ טוב. אז מה אתם אומרים לקנות E6300 או להשקיע קצת יותר בE6400? ואני מתחנן שלא תשאלו אותי על מונחים מסובכים כי אני לא יוכל לענות לכם!

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by brk2k,

אוקיי אז אני צריך המלצה לזיכרונות 512 * 2 שיהיו יציבים , מהירים , אמינים עם יכולת לאובר קלוק חזק, ובקיצור הזיכרונות הטובים ביותר בתקציב של 1900 שקל ולא יותר! תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by eegg,

אני צריך לוח אם למפרט הזה בסיביבת ה 500 שח צריך שיהיה טוב במיוחד לשדרוגים בעתיד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by eegg,

ראיתי את הזכרונות האלו רציתי לדעת אם יש סיבה לכך שהם כל כך זולים ובם סתם גרועים או שהם בסדר\: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16795 ועוד שאלה: מה עדיף ללא קשר לשאלה הראשונהלקנות שתי סטיקים של חצי גיגה או סטיק אחד של גיגה

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  25. בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754

• 9 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.