עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sim,

אני מחפש אתר להשוואת מעבדים בין intel e8400 לבין amd AMD Athlon II X3 450

2. Started by shlomid,

שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  3. כפולי ליבות הם מעבדים שנראים כמו מעבד רגיל אבל מכילים בתוכם שני מעבדים לכל דבר וענין ובכך מגדילים את ביצועי המערכת באופן ניכר ביישומים שיודעים לנצל ריבוי מעבדים. AMD היא החברה הראשונה בעולם ה x86 שתמכור מעבדים מרובי ליבות לשרתים, אינטל צפויה למכור מוצר דומה רק בתחילת 2006, השקת המעבדים הקודמה עקב הקדמת השקת מעבד כפול ליבות של אינטל לשוק השולחני, המוצר של אינטל מוגבל לשוק השולחני עקב בעיות של צריכת חשמל/פליטת חום קשה. המעבדים הראשונים שיצאו לשוק מיועדים למחשבים מרובעי שקעים (סדרת ה 800), בהמשך יצאו מעבדים דומים מסדרת ה 200 (כפולי שקעים) וה 100 (שקע בודד). כל מי שיש לו שרת/תחנת עבודה עם שקע 940 יכול בעדכון ביוס להתקיםן כפולי ליבות ובכך להכפיל את מספר המעבדים במע…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. האם זה תקין [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  5. היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 402 צפיות
  6. מורגש בתכלס? שווה את הכסף?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. Started by TheShadow,

??

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Moo,

ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by koby058,

ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. בלי שירדו ביצועים או משהו , כי זה מפריע לי.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  16. יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה כי העיכוב במעבר לייצור ב-16 ננומטר לא פגע בתוכניות לטווח הארוך, עם שבבי 7 ננומטר שיהיו מוכנים בשנת 2018 ושבבי 5 ננומטר כבר בשנת 2020 אחת הסיבות לכך שהשנה הנוכחית אמורה להיות מעניינת במיוחד בשוק הטכנולוגיה ובשוק החומרה בפרט היא העובדה שמרבית יצרניות השבבים יעברו להשתמש סוף סוף בטכנולוגיה ברמה טכנולוגית דומה, אשר אמורה לאפשר לנו לקבל יותר מוצרים תחרותיים ואטרקטיביים האחד ביחס לשני. המגמה הזאת עתידה להימשך גם בשנים הקרובות עם המעבר המיועד מייצור ב-16 ו-14 ננומטר לייצור ב-10 ננומטר, אך TSMC, יצרנית הצד השלישי (כזו שאינה מוכרת את מוצריה ישירות לצרכנים) הגדולה ביותר בשוק המוליכים המחצה, לא מסתפקת בזאת – ומכריזה על כוונה לקפוץ שני…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by salon,

אחד האנליסטים המפורסמים טוען שב 2019 AMD תעבור את INTEL בעוצמת המעבדים בגלל שהיא כבר תעבור ל7 NM ואינטל עדיין נאבקת עם תהליך יצור של 10NM וממליץ ללקוחות שלו (מהגדולים בעולם אמזון,סמסונג וכו') להתחשב בזה בתוכניות העיסקיות שלהן, https://www.pcgamesn.com/amd-surpass-intel-cpu-performance-2019 מה דעתכם?

18. Started by achiya1,

שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by giloman,

ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?

• 12 תגובות
    • 578 צפיות
  20. כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. עדכתי ביוס ללוח אם שלי מf5 לf7 והכול בסדר גמור כשהמחשב עולה רשום f7 וגם ב@bios רשום שהגרסא היא f7 אבל כשאני נכנס לsystem information שבוינדוס אז רשום עדיין f5 וזה לא משתנה גם אם אני עושה refresh למה זה?? עכשיו התקנתי sandra וגם שמה רשום שיש לי f5!! איך זה יכול להיות כשהמחשב עולה רשום f7!!

22. Started by EAD,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10069&Itemid=35 אני ממש לא אתפלא אם ימצאו עוד באגים נו טוב, זה מעבר לטכנו' חדשה (כל הסוקט החדש, בקר זכרון וכו') כפי שאמרתי עדיף לחכות עוד דור (ל32 נאנו) לפני שעוברים.

23. Started by brk2k,

האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  24. מודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים