עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2968&p=2 http://biz.yahoo.com/bw/070417/20070416006532.html?.v=1 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=141048 לAMD תהיה עבודה קשה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הרגע נכנסתי לbios וראיתי שהזכרון שלי עובד ב t2 ולא בt1......האם כדי/צריך לשנות את זה? כי שמעתי פעם שכדי לשים על t1.....זה נכון?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  3. יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by ifs2003,

שלום כאשר אני עושה DTL + ALT + DEL נפתח לי חלון המשימות וכאשר אני מגיע ל Performance אני לא רואה שתי ליבות ? המעבד שלי הוא E6700 האם יש איזה שהם דריברים של המעבד שאני צריך להתקין ? תודה.

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by slim_shady,

אני רוב הסיכויים קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אם אני קונה לוח אם טוב ומעבד כפול ליבה אז עדיף לי ליקנות 1G ולשפר בשאר החלקים או לקנות 2G ולהתפשר על החלקים האחרים? (סך הכל 4000+- ש"ח ככה שיש פה העדפות, לא קטנות) ? ? ?

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום... יש לי מחשב נייח של חברה DELL וראיתי לוח אם ישן הדגם : Dell Inspiron 580 Desktop motherboard DH57M02 Chipset H57 Socket 1156 https://www.newegg.com/Product/Produ...1HD-0021-00012 הבעיה תקלה הוא עולה בדוס ויש הודעה שגיאה כתוב: system fan failure ויש 2 מקשים F1 מדלג וממשיך לעלות חלונות 7. וכפתור השני F2 ניכנס להגדרות BIOS בזמן אמצע עבודה חלונות 7 אחרי שעה וחצי או שעתיים הוא עושה ריסט ועולה וניעצר הודעה תקלה שגיאה הזה. אני תמיד לוחץ מקש F1 לדלג ולעלות חלונות 7. אני בדקתי ספק חדש ולא עזר עדיין אותו הודעה שגיאה החלפתי תושבת מאוורר 775 חדש ושמתי חומר קירור למעבד וגם זה לא עזר. אני לקחת…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Arnold,

שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  9. יש לי במחשב 512MB ואני רוצה להגדיל ל1024MB (להוסיף עוד 512MB) מהם החברות הכי טובות של זיכרונות פנימיים? איזה זיכרון הכי כדאי לקנות (הבנתי שיש הבדלים בין כל אחד לאחד בלי שום קשר לזיכרון עצמו) ומה ההבדלים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by BuLa,

כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by matanya,

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by messi,

אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2 עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2 נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא? הנה המפרט: GEFORCE 8800GTS640MB 2.5GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  13. כפי שאני יודע DDR זהו בעצם SDRAM שמשתמש בטכנולוגיית DOUBLE DATA RATE שבעצם מכפילה את כמות המידע שמועברת (BANDWITH) ויוצרת מהירות "אפקטיבית" כמו נגיד 166 מגה הרץ זה 333 מגה הרץ, אז איך זה פועל בעצם? למה זה ככה? דוגמא: RDRAM גם בעצם פועל כדוגמה, רק שRDRAM הוא דו ערוצי, משהו מוכן להסביר על ה DDR? ECC - משתמשים בזה ב RDRAM נכון? באילו עוד זכרונות משתמשים בזה? PARITY BIT - באילו זכרונות משתמשים בזה? DDR DUAL CHANNEL - אומרים שזה מכפיל את רוחב הפס ..איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cousinIT,

אני יודע שכולם שמות קוד של מעבדים.. אבל מה ההבדל ביניהם? מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Teknik,

שלום יש לי מעבד אקסטרים qx6800 והוא מזוהה כ quad בביוס. לוח g31m-es2l לפי אתר יצרן הוא תומך באקסטרים. רעיונות למה ? ומה אפשר לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by RoyShefy,

לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by Palsar,

והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)? ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  19. 1.ראיתי איפשהו בפורום מפרטים שE6850 מראה ביצועים טובים יותר מQ6600 במשחקים - עדיף לקנות את הראשון? או אולי Core 2 Extreme? 2.CL5/CL4 - הבדל משמעותי? (אני קונה מחו"ל, לא רוצה OC, רוצה ביצועים כמה שיותר טובים במשחקים, לוקח 2GB) 3.איזה זכרונות כדאי לי לקחת? שוב, קונה מחו"ל.. ושל KINGSTON או CROSAIR בלבד.. 4.מה ההבדל בין TWIN2XP2048-6400C4 של כרוסאיר לבין TWIN2X2048-6400C4 תודה רבה לכל העונים נ.ב GA-P35C-DS3R בסדר, או שיש יותר טובים שווים את התוספת כסף?

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום לכולם ראשית אני מקווה שבחרתי את הפורום הנכון... אני מעוניין לבנות מערכת לאוברקלוק רציני במינימום השקעה מה שחשבתי עליו הוא: מעבד e5300 לוח gigabyte p31 זיכרון 2x2gb אני אשמח לחוות דעת ועצות מהמומחים בפורום תודה מראש RA96

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כרגע המערכת שיש לי היא: AXP 1800+ 256MB DDR PC2700 XTREME DDR MB: GIGABYTE 7VRXP כרגע אני מעוניין להוסיף עוד סטיק של 256 ולשדרג את המעבד. התקציב שיש לי הוא בערך 600-700 שקל, אבל אם יש באנדל שווה הוספה של עוד 200 שקל בשביל לוח אם חדש אני מעוניין. אם לא, אני אשאר עם הגיגהבייט ואשדרג רק את המעבד והזכרון. המחשב לא מיועד לאוברקלוק(לפחות לא משהו חזק, אולי להעלות 6-7FSB מקסימום). אני אשמח לקבל הצעות למעבדים וזכרונות שמתאימים לתקציב או באנדל שממש שווה להוסיף כסף בשבילו.

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/2006/03/31/tight_timings_vs_high_clock_frequencies/ ובקיצור הבדלים ממש זניחים...

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by 3xter,

שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  25. מחפש פתרון ל לוח אם שישמש ל SLI וגם ל OVERCLOCK + מעבד שגם OVERCLOCKER טוב ....לא משנה לי אם זה INTEL או AMD תודה ... עריכה : אני חושב שאלך על הלוח הזה....Asus P5N-E SLI, nForce 650 SLI http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6015 הוא טוב לאוברקלוק ו SLI והמעבד : ....Intel Pentium E2140 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/21_22/products_id/6130?osCsid=f16a5d4788c0f098e315adec792eb4f1 סה"כ 990 ש"ח .... מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.