עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rhx,

שלום,מאז שנקנה הלוח הישן (2001-2002 ) ביצעתי לו עדכון ביוס אחד לפני חצי שנה אני חושב,אבל אז עשיתי פורמט אז השאלה שלי היא כאשר עושים פורמט למחשב העדכון BIOS נשמר ? ( שאלה טיפשית אני יודע ) Intel Billings 2 D845EBG2 צ'יפסט i845e,אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש לביוס ללוח הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by the_one23,

אם יש כבר תאריכי יציאה רשמיים של אינטל למעבדי הפינרין? ואיזה דגמים שונים יהיו בסידרה?- אילו דגמים יהיו בסדרת הQUAD ואילו בDUAL? (דגמים ספציפים: שם הדגם והתדר) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  4. שלום אני מתכנן לקנות שילוש של מעבד לוח וזיכרונות האמת לא משנה לי amd או intel ואני יודע שamd משתלם יותר בתקציב שלי 1800 שקל השימושים שלי הם גיימינג בעיקר ועבודה כללית במחשב עם כרטיס מסך hd4890 לכן הכנתי 2 מפרטים הראשון מבוסס על amd amd phenom 2 955 black edition igabyte GA-870A-USB3L - ATX וזיכרונות 4gb של קינגסטון מחיר 1350 השני מבוסס על אינטל i5 2400 ntel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד IGABYTE GA-PH67A-UD3-B3 (H67) - ATX - 951001B3 ואותם זיכרונות כמו במפרט הקודם מחיר 1650 שקל מה עדיף ? אני כן מתכנן לעשות oc ופה הדילמה שלי כי לפי מהשראיתי אי אפשר לבצע oc למעבד הזה של אינטל זה נכון ? ועוד שאלה כרגע ישלי מעבד e7200 4ghz אם אני יחליף את הכrטיס מסך לכרט…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by amni,

יש לי לוח אם שתומך במעבדים עם מהירויות FSB מגה הרץ הבאות: 533, 800, 1066 לעומת זאת יש מעבדים רבים שה- FSB שלהם הוא 1333 מגה הרץ. השאלה שלי היא: האם מעבד של 1333 FSB יעבוד על הלוח אם שלי , ואם כן האם זה יגיע עד למהירות הרגילה של אותו מעבד או רק למהירות כוללת מופחתת ? אין לי עניין לעשות אוברקלוקינג ולקנות קירור מיוחד, השאלה שלי היא האם המעבד יעבוד בלי סידורים מיוחדים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. חברת Chuwi משיקה את ה-LapBook SE, שמתיימר לספק מסך IPS וכונן SSD במחיר של 300 דולר או פחות לכתבה

7. המהירות של המעבד שלי אמורה להיות 2.666 333X8 אבל בEVEREST כתוב לי שהמהירות היא 2.000 333X6

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by DakloN,

היי... ברצוני לשדרג... לוח מעבד וזיכרונות!! חשבתי על הQ6600.. או משהו בסיגנון.. הבנתי גם שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים? מרובעי ליבה "אמיתיים"? האם כדאי לחכות להם? ומה לגבי לוח? והאם כדאי DDR3? בכל מקרה אשמח לקבל קצת תשובות חח... והתקציב הוא עד 5 בערך... תודההה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by athi,

ga-m55sli-s4

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by doker,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מעבד כדאי q9400 או e8400 כי ראיתי כמה השוואות של הQ6600 ל8400 ואמרו שעדיף במקרה הזה כפול ליבה כרטיס מסך hd4850 4 גיגה זיכרון השאלה היא האם זה שווה או לא התוספת היא בערך 500 שקל

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה

12. שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.

13. Started by avivlevy,

צריך עזרה בבחירת לוח אם בין 700-900 שקל וישתמוך ב SLI אנה המפרט מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: ??? זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 טוב אז איזה לוח?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  14. Started by smounche,

שלום, יש לי את הלוח M הבא של ג'יגהבייט http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3160 רציתי לדעת האם הוא תומך ב- DTS ? (לסאונד) תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. תודה

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by force1711,

שלום וברכה. ראשית, רציתי להודות לכם על האתר הנפלא. נעזרתי בו רבות. 2. שנים רבות אני עובד עם זיכרון קינגסטון ומאד מרוצה. כעת, ראיתי והמליצו לי על CRUCIAL. רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה הנ"ל? טובה, או לא מומלצת או לא? והאם היא יותר טובה והמוצרים יותר אמינים, או קינגסטון יותר? האם יש הבדל ביניהם, ומה יותר טוב. בתודה ובברכה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by klips,

אני צריך המלצה על לוח אם שתומך בSLI יש לי מעבד 4 ליבות Q9300 שיהיה בעל הרבה אפשרויות של חיבורים ושבעיקר יהיה טוב עד 800 שח.. ;D

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

איזה מבין המעבדים האלה עדיף? והאם בשביל מעבד מסוג MOBILE צריך לוח אם שיתמוך בו או שלוח NFORCE2 רגיל אמור לתמוך בו?

19. Started by amir77a,

האם שווה את ההפרש? אגב האם ה-MSI P965 נמכר בארץ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by roim85,

שלום, יש לי מחשב ישן, מעבד פנטיום 3 -1 ג'יגה הרץ, ויש לי זכרון פנימי של 512 MB המחשב שלי עובד לאט ואני שוקל להוסיף עוד זכרון של 512MB. העניין הוא אם זה בכלל ישפר את המהירות של המחשב או ששום דבר לא יעזור? האם ניתן לצרף ל512 הקיימים עוד 512 ואז זה יעבוד כ1 ג'יגה ? איך אני יודע איזה סוג של זכרון אני צריך (DDR2 DDR )? ואיך אני מתקין אותו במחשב? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל אני פשוט לא מבין כ"כ בנושא.

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז כרגע יש לי סטיק אחד של 8GB במהירות של 1600Mhz. הRAM שלי מלא יותר מדי בזמן האחרון והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג חשוב לציין שנשאר לי רק עוד סלוט אחד פנוי בלוח אם. הלוח אם שלי: Gigabyte B85M-D2V הRAM הנוכחי שלי: (קצת ישן) MICRON MT8JTF25664AZ-1G6M1 חקרתי קצת ואני מתלבט האם לקנות 2 סטיקים חדשים של 8GB עם 1866Mhz או לקנות אחד דומה לאחד שיש לי עכשיו? ואם אפשר קצת הסבר לגבי המושגים כמו CL ה-4 מספרים שבאים ברצף (X-X-X-X) האם עדיף נמוך יותר או גבוה יותר (יעזור לי בחיפוש לRAM חדש) ומה זה ה PC3 12800 והאם זה אומר שאני יכול להוסיף סטיק שהוא גם PC3-12800? מצורפות תמונות מCPU-Z תודה רבה לעוזרים מפרט: System Manufactur…

23. Started by Money_Man,

הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני. לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם. ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים? מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  24. מצאתי כבר תשובות לכל השאלות... לדוגמא AM242DCB מול AM242DCT. אני מבין שמסיבה כל שהיא הBOX עדיף, אבל אני רוצה פירוט... ושאני קונה מעבד האם אני מקבל מאוורר או שלא חייב... או שזה מגיע עם הלוח אם? ,או שגם איתו לא וצריך לקנות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by m0sh,

טעיתי בפורום

• 1 תגובה
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.