מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ASUS p5LD2 SE יש לי עכשיו מעבד אינטל פנטיום D 3400 ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חדש יותר איזה מעבד חזק הלוח תומך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , המפרט שברשותי הוא : AXP 2000+ TBRED MSI KT400A MOBO 256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic R9600PRO 128MB 70GB WD זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז ככה עשיתי טעות בהזמנה של כרטיס סאטה/סאס של lsi התבלבלתי וזה הטעה אותי הכיתוב של pci x חשבתי שזה אקספרס אל תשאלו חוצמזה שלקח חודש!!! חודש לכרטיס להגיע אליי ועכשיו אכזבה אני פשוט אובד עיצות באיזה לוחות יש pci x ? אני צריך לוח לתושבת 775 עם זכרון ddr 2 מהירות 1066 עם צ'יפסט של אינטל .... עכשיו סתם הכרטיס יושב עם 4 סאס הרדיסקים 15k 300gb בצד.... אני יחפש בגוגל אבל אם תוכלו לעזור לי גם בלינקים גם בעיצות אחרות אז אחלה תודה ד:א רשום על הכרטיס pci x 133 הכרטיס לא מתאים לשום סלוט על הלוח שלי כרגע[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 19:15:15 מצאתי אחד ASUS P5WDG2-WS PRO אבל יקר רצח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הוצע לי היום באייבורי לוח אם של MSI מדגם P6NG Neo מבוסס צ'יפסט nForce 630i (כ. מסך של nVidia 7100). אני משווה אותו ללוח אם של Asus - P5q-EM מבוסס צ'יפסט G45. במחשב שנועד לשמש כמדיה סנטר בלבד, האם צפוי הבדל בין הלוחות (המעבד שאמור להירכש הנו E7300)? האם יש העדפה למי מהלוחות הללו? (ברור לי למה אייבורי הציעו לי MSI - השאלה האם מדובר בלוח אם טוב?) תודה על דעתכם. אמיר.
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר בעל תקציב מוגבל. חשבתי לשים לו לוח אם עם תושבת AM3 ותמיכה בזכרונות DDR3 (פוטנציאל לשדרוגים עתידיים), עם כרטיס מסך מובנה טוב. ייתכן ובעתיד הוא ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. האם יש כיום לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שתומכים בהאצת חומרה, בתקציב של 300-400 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100 את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR הנה פרטים על המחשב מעבד אינטל פנטיום 4 1.7 לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי אמורים לצאת המעבדים האלה לשוק? כבר המון זמן מדברים עליהם. האם הם מיועדים לשוק הביתי והאם יש הערכה של כמה אמור לעלות מעבד פנרין? והאם הQUAD יהיה מרובע טבעי?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-