מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן, אני טכנאי מחשבים במקצועי ואם משהו צריך לשאול משהו זה המקום.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרון עד 2500 שקל אבל אני לא יודע מה כדאי. זה למחשב של אח שלי ואני רק צריך שהוא יפעל בסדר. המפרט צריך להיות מבוסס על AMD. תודה.
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 2400, ובהזמנה היה כתוב לידו :AIUHB . בנוסף, ראיית גם במקומות אחרים מעבדים שלידם כתוב : JIUHB. יש למישהו מושג מה זה אומר ??? (חבר אמר לי שזה כנראה גרסאות שונות...)
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 לוחות האם האלו יותר טוב עם אפשר לציין גם מה האחד יותר טוב מהשני ועל איזה לוח מהם אתם ממליצים הראשון הוא Asus Striker II Extreme והשני Asus Maximus Extreme (חשוב לציין= השם של הלוח הוא בדיוק כך ולא 2 3 בסידרה) תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם תהיה אחריות לOCZ PE EL 2-3-2-5 שלי ??? עם כן אז עד איזה מתח??
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לפני כ-שבועיים קיבלתי מחשב מ-skypc שכולל את הזכרונות הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm הורדתי את CPU-Z כדי לוודא האם קיבלתי את מה שקניתי ושמתי לב לדבר הבא: הזכרונות שקניתי הם CL4 ו- 800 MHz (400x2) אבל בCUP-Z רשום כך: http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002279460578101809 רציתי לדעת אם זה בסדר או לא. תודה .
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מי מלוחות ה - 975X הבאים הכי טוב לאוברקלוק ? (א.מבחינת אפשרויות בביוס ב.באס מקסימלי) הלוחות הם: 1) ALBATRON PX975X 2) ABIT AW9D-MAX 3) ASUS P5W DH DELUXE 4) DFI INFINITY 5) FOXCONN 975X7AB 8EKRS2H
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להגדיל את הזכררון במחשב שלי, יש לי כרגע את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=16722 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה על מנת להרחיב ל16.. עכשיו אני לא יודע כלכך איך זה עובד, אני יכול פשוט לקנות את אותו אחד לחבר וזהו ? עכשיו כמה דברים, בנוגע לספק כוח, יש לי 620W, זה לא אמור להפריע או משהו נכון ? במידה ואני קונה אותם, אני פשוט מחבר ומעלה את המחשב רגיל או שאני צריך לעשות משהו בביוס או משהו כזה ? תודה מראש,בר
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח הנ"ל זול בגלל hypertransport של 1600 MHz לעומת חבריו שהם 2000MHZ - > מה זה אומר מבחינת ביצועים ? על מה זה ישפיע ? OC יפצה ? אשמח אם תשפכו קצת אור על הנושא
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ואני מחפש המלצה לפי המפרט הבא: יש לי את ה i7-980X Extreme Edition עם גוף קירור ומאוורר מקורי שלושה מודולי זיכרון 1.65v CORSAIR DOMINATOR (3 x 2GB) DDR3 1600 12800 8-8-8-24 מערך דיסקים RAID 5 Seagate 1TB SATA, אני מתכנן לקנות SSD 160GB בקרוב למערכת ההפעלה ספק כוח 1KW מארז Thermaltake Armour HD4870 שני הלוחות די דומים במפרט וגם במחיר, אני מתכוון לעשות קצת OC אבל ל6 ליבות - אני לא מוצא יותר מדי טעם לכך מעבר לסקרנות... מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, אפשרויות הרחבה עתידיות. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3251&ProductName=GA-X58A-UD7 http://www.asus.com/product…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ניתן לשים בלוח הנ"ל שלושה סטיקים של זיכרונות ,ממה ששמעתי שלוחות אינטל מאפשרים זאת ו-לוחות AMD לא ,או שחייבים 1 ,2 ,4 סטיקים בלבד ,לציין כי מדובר בדואל . קישור ללוח : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3127654&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=11 (מצטער לא ניתן לעשות קישור לאתר הבית של אסוס )
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אחה''צ טובים זה המפרט שכרגע רץ : Intel i3-4130 3.4 GIGABYTE h81m-s2pv 8GB ddr3 memory R9-280x 3GB seasonic 520 המחשב מיועד לשימושי יוםיום ולימודים (ניהול מערכות מידע - תכנות ברמה בסיסית יחסית לכן אין השפעה גדולה בבחירה) משחקים- BF1 בעיקר, שבו הסינגל רץ מעולה בהגדרות גבוהות, אבל במולטי במצב של 64 שחקנים המשחק מקרטע גם על הגדרות נמוכות מאוד- ולדעתי הבעיה אולי נעוצה במעבד החלש. התקציב דיי לחוץ ( חייו של סטודנט אלא מה) לכן השאלה שלי האם כדאי להשקיע במעבד יד שנייה כגון I5-4460/4570 והבעיה תיפטר או שמא נדרש שדרוג של כל השילוש? תודה, אור.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות: - מה אומר ה- e6300/400/600, מה המספרים האלו מסמנים? - האם AMD ATHLON 64 3800 X2 DUAL CORE לא טוב יותר מ- INTEL CORE 2 DOU 1.86 Ghz? -ומה עדיף? מחשב חד ליבתי או דו ליבתי בשביל משחקים? כי 1.86Ghz זה לא הרבה.. אשמח לתשובות =)
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בבחירת מעבד למחשב חדש, לא משהו יקר. המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. בהנחה שהכרטיס מסך שיהיה הוא 6600GT או 6800GS עם 256 מגה זיכרון, וזיכרון פנימי 1GB לפחות. איזה מעבד עדיף? 1. AMD Athlon 64 3200+ 2. Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 תודה....
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במחשבי יש שני זכרונות: 64 מגה שפועל ב100 ו256 שפועל ב133 ביחד זה יוצר 320 שפועל במהירות 100 שאלי היא מה יהיה יותר מהיר? שים 256 מהיר? או 320 איטי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שלפני איזה חודש כבר כתבתי פה נושא, אבל הדברים קצת השתנו ויש לי התלבטות בין שני דברים. יש לי לוח אם - chaintech sk8t800 בעל שני סלוטים לזיכרונות, אחד מהם 512 של A-DATA. זו ההתלבטות - אם היית אני מה היית עושה? 1. sumsong 1024mb 2. DFI LANPARTY (S754)+2X512 A-DATA תודה רבה למי שעוזר ונא לציין סיבות...
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-