עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מיתלבט בין P43 http://tms.co.il/product/5735 לבין P35 ראיתי שלאבי אחד ענה P35 ואחד P43 רציתי לשמוע עוד דעה {למרות שזה כתוב על משמי לא אני כתבתי את זה} אני צריך כבר מחר להזמין את המחשב....

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום. יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466 עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל 5 3 3 3. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500 טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..? תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין :

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  3. אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_313 1,100 ש"ח ל-San Diego 3700 700 למעבד 3200. פשוט מדהים. שמעתי על ירידת מחירים חדה למעבדי AMD, אבל לא חשבתי שהמחירים בארץ יתעדכו מהר כל כך.

• 66 תגובות
    • 6k צפיות
  5. שלום חברים.. ;D אני רוכש את המערכת הבאה בקרוב ואשמח לחוודת דעת לגביי התאימות והאיכות של כ. הזכרון שבחרתי...... המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE …

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by aOch,

יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. מר אחראי אם ברצוני להרוס דבר שבבעלותי - זו זכותי אם ברצוני לשלוח דבר שהרסתי לבדיקת אחריות - זו זכותי אם ברצונם לא להכליף לי את המוצר מסיבה שלא נראת להם - זו זכותם ! אז בבקשה אל תיתמם לי " חוקי המדינה" .... לכול בעלי ?????? ביקשתי לדעת איך אפשר "לגמור"חיי מעבד [P-2 SLOT-1]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש

9. יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לכם מדריך מפורט איך להרכיב מחשב?אני יודע בינתיים רק זיכרון וכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  14. ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  15. אני מבין רק בAMD אבל גם לאינטל יש משהוא ואין לי מוסג מה הוא אז יש לי כמה שאלות: 1)איזה חברות מיצרות ציפסטים לאינטל? 2)איזה דגמים של ציפסטים יש לכך חברה? 3)מה מציע כל ציפסט מבחינת: סוג ומהירות זכרון איזה FSB הם תומחים איזה AGP המ תומחים והיאם אפשר ליפתוח מכפלה של מעבד\FSB?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. ASUS - P5E-VM HDMI s775 C2Q 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5068 מחיר 930 ¤ אם אתם ממליצים עליו אני קונה אותו או הלוח אם הזה Gigabyte GA-35P-DS3L http://www.skypc.co.il/sg_product~39207~10~0.htm#

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  17. זה המחשב שלי Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Serial Number 04FF8039h Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Suppor…

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  18. Started by roi777,

אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  19. היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום, אני עובד עם הרבה ישומים כבדים ולפעמים אני שם לב שלמחשב טיפה קשה לסחוב... [אל תמליצו לי על דברים כמו בדיקת וירוסים, רג'יסטרי, וכאלה כי בזה המחשב שלי הוא 100%] בזמן שאני מפעיל משחקים שנחשבים טיפה כבדים.. לדוגמא סימס 2 על הגדרות גבוהות... אני מסתכל בTask Manager ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ... וזאת לא בעיה שלו... אבל אני שם לב שנשארים לי רק 40 - 20 מ"ב פנויים בזיכרון RAM ... כרגע הזיכרונות שלי הם שתי סלוטים של 256 מ"ב ... לפי CPU Z כל אחד מהם פועל על 200 מגהרץ, ככה שבכללי יש לי זיכרון 512 מ"ב במהירות 512 מגהרץ... DDR 1 אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... DDR2 .. שתי סלוטים של 512... בלי לזרוק את הזיכרונות הישנים.. השאלה היא איזה מהירות כדאי לי לקחת? האם הזיכ…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  22. אני רוצה להוריד תזמונים אבל לפני זה יש לי כמה שאלות.... המפרט בחתימה.... אז ככה... יש לי A-DATA DDR400MHZ 512 (לא ויסטא)כפול 2 יוצא 1ג'יגה זיכרון... התזמונים רצים ככה 4.4.3.8 אני רוצה להוריד תתזמונים...: 1. למה להוריד אותם ? ל2.5 ואת כל השאר לא לגעת? יש סיבה שהמערכת שלי לא תחזיק 2.5? 2. אני לוקח איזה שהוא סיכון בהורדת הזמונים? 3. אני צריך את התוכנה ממטסט+ להורדה שמעתי שהיא ממש טובה לבדיקת הזיכון + איך להפעיל אותה .... 4. יהיו לי שיפורים בבנצמרקים כמו 3DMARK05? 5. יהיה שיפור ניכר במערכת?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים