מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם DFI מספקת בדרייברים שלה גם תוכנת ניטור משלה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
המצגת של AMD מלפני כמה שעות למי שרוצה לצפות. שמתי בפורום הזה (מעבדים) במקרה, זה לא ממש משנה. זו חברה שעושה הכל מהכל ממעבדים דרך GPU ומה לא. נותנים preview על מעבדי EPYC הבאים מבוססי zen3, הדגמה של סוקט בודד 32 ליבות לעומת dual socket הכי מהיר של אינטל, סה"כ 28 ליבות כפול 2 = 56 ליבות, וה- epyc עם רק 32 ליבות מהיר ממנו. מרשים מאד. צפיה נעימה:
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לעזרה התקנתי כ.מסך חדש ומשום מה אין לי שמע בכלל במחשב אין לי מושג למה אבל פשוט לא עובד. התקנתי דרייברים מחדש בדקתי חיפשתי בעיות דומות עשיתי גם פירמוט, עשיתי הכל וכלום לא עובד משום מה גם רשום לי (speakers לא מחובר) ויש לי תמונה אחרת במקום רמקול תמונה של מגבר אני חושב אבל גם ניסיתי עם אוזניות ועדיין לא עובד. תמונה של מה שזה מראה לי: תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....) עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי.... אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון המערכת שיש לי הינה AMD 64 3000+ סוקת:754 הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200 אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי) האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G? חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון) OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות…
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד אינטל סלרון 1000 - נאמר לי שלמעבד יש 256k cache ולכן לא כל לוח אם יעשה את העבודה... מה אני צריך לבדוק במיוחד בלוח אם כדי שיתאים למעבד הזה ? יש לי לוח אם - Elitegroup-ECS P6S5AT שלפי המפרט שמופיע באתר היצרן תומך במעבד סלרון 1000 אבל אין שום ציון בנושא ה 256k cache. למישהו יש מושג / רעיון בנושא ? מה בודקים ? מה עושים ? (אין לי אפשרות לנסות ולראות כי אני צריך לקנות את הכל...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
בדקנו את התנהגות מעבד ה-Core i9 12900K החדש תחת דרישות צריכת חשמל שונות ומצאנו כמה דברים מעניינים מאוד. בואו לגלות כיצד מעבד זה יכל להיות יעיל הרבה יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
- 2 followers
-
-
השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איטיות וגמגומים בשילוב מעבדי AMD ומערכת ההפעלה העכשווית של מיקרוסופט? עדכון קרוב מבטיח לשפר את המצב עבור משתמשים בפלטפורמת האבטחה הנפוצה שגורמת לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם למפרט בצד עדיפות ללוח איכותי ומעבד סביר בתקציב של 1500 השידרוג הוא עקב כך שהמחשב מציג סרטי HD עם לאגים במשחקים הוא בסדר אבל כנראה שעדיין לא הכל מנוצל יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי טוען שהלוח אם שלו, ASUS M2N-SLI Delux, תומך ב16 גיגה זיכרון, אבל לפי מה שידוע לי, מעבד מוגבל לפי מספר הסיביות שלו, כל שמעבד 64 סיביות יכול לפנות רק ל4 גיגה זיכרון. אז איך זה ייתכן שהלוח תומך ב16?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מזמן קניתי amd 64 bit כי אמרו לי שבעתיד זה יעזור לא רק למערכת הפעלה אלא גם יצאו משחקים ותוכנות שינצלו את ה 64 ביט כראוי .השאלה שלי האם כבר יש משחקים שמנצלים? בדיוק גם עלה לי לראש ה dx10
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
היי, לפני כמה ימים לקחתי לנקות אבק עם קומפרסור אצלי בעבודה, הכל היה טוב עד לאחר שפירקתי את הקירור מרחתי משחה והחזרתי ונשאר לי בורג אחרון של הקירור (Thermalright Ultra 120 eXtreme) הברגתי והמברג השתחרר לכיוון הסלוט בלוח, והוא נשבר (כמה פינים יצאו) הייתי ממש בבאסה כי זה לוח ממש לא זול, Gigabyte GA-EX58-UD5 ואחרי הרבה שיחות עם היבואן (מור לוי) אין אפשרות להחליף בגלל שבר. עכשיו זה סלוט שאני לא משתמש בו, אבל אני ממש רוצה לסדר אותו בגלל שאם אני ירצה בעתיד מעל 6GB לא תהיה לי אפשרות, מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-