מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
P4S533-E היום התקנתי CFS3 והוא פשוט קרס (במקרה הטוב הוא הצליח לקרטע קצת) ומזה התבאסתי אז אני מתכנן קנייה בעתיד הקרוב ואשמח לשמוע את דעתכם על הלוח הנ"ל... תודה על שיתןף הפעולה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כרגע החלפתי מאווררים למעבד ולמארז, כולם זהים 1600 RPM. הגדרתי בביוס שליטה אוטמטית על המאווררים. ישנם שני מאווררי מארז ועוד אחד של המעבד. את כולם הגדרתי על LVL 3, מה שאומר בערך 1200 RPM. בעוד על המאווררים של המארז עצמו זה עבד, והלוח באמת הוריד את מהירות הסיבוב שלהם, על המאוורר של המעבד משום מה הוא לא מצליח לשלוט ולהוריד לו את המהירות. כמובן שהטמפ של המעבד מצויינת עומדת על 25-30 מעלות. מעלת יעד מוגדרת על 50. המאוורר שמחובר בעל 3 פינים, מחובר ליציאה CPU_FAN 1. דגם הלוח Asrock Z68 Pro3-M.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון נכנס חזק לכל מה שקשור בOC... אז אני רוצה לשדרג קלות את המערכת שלי, אבל לא דווקא שידרוג של ביצועים אלא שידרוג של OC לכן אני מחפש את הרכיבים הכי טובים לOC שנכנסים לי לתקציב. במעבד כבר בחרתי (A-XP 1600 AGOIA) אבל בלוח אני לא בטוח ופה אני צריך את עזרתכם. אני מתלבט בין ASUS A7V333EA EPOX 8K5A2N KT333 NEW EPOX 8K5A3+ KT333 NEW EPOX EP-8K9AI KT 400 MSI KT4V KT 400 ABIT KX7 333 ואם יש עוד משהו להציע הרגישו חופשיים נ.ב לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום "מעבדים ולוחות אם" בגלל שהעיקר פה הוא OC ולא הלוח עצמו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבנו מחשב מתקדם במיוחד על בסיס לוח אם בעל מחברים בצידו האחורי - הנה אלבום התמונות של מחשב בעל כמות קטנה במיוחד של כבלים שאפשר לראות על בסיס מעבד מטורף וערכת צבעים אחידהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו במחשב 2 זיכרונות של כל אחד 512MB והם של החברה CEON והם DDR400 CL2.5 אז אני רוצה לקנות זיכרונות חדשים של כל אחד 2G ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה חברה אני צריך לקנות וכמה MHZ הם צריכים להיות תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים תמיד נשאלת השאלה איזה לוח אם עדיף ורצוי לקנות אני מתלבט בכל פעם מחדש בשתי החברות הנ"ל ישנה בעיה עילאית אצלי בחדר הביטחון של חום החדר בקיץ חם מאוד ואני צריך להוסיף המון מאוורירים מסיבים על המעבד ובכלל במחשב במארז לעומת זאת בגלל החום אני בוחר לוח אם שהוא לוח אם מסיבי מבחינת עמידה בחום מסיבי מבחינת הטכנולוגיה לעומסים ומסיבי מבחינת הקבלים שלו - כדי להבטיח שלא יפגעו בעת חום אני ישמח לקבל שני דגמים מכל יצרן שנחשבים למסיבים אשמח לשמוע ולדעת מה יותר טוב מה כדאי איזה דגם נחשב עמיד מבחינת עומסים וחום רואי לציין שכל המחשבים שלי סבלו מחום יתר היות ומזג האוויר השורר אצלי בחדר מכה במחשב עד כדי התכה של המעבד כמו כן הקיץ שעבר התקנתי מזגן שעזר לי המון בהורדת הטמפ' בחדר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שההבדל בינהם זה תדר גבוה יותר וזה שהם מעבירים מידע מהר יותר מה 533 אבל על מה זה ישפיע בפועל? אני רוצה להרכיב לבת משפחה מחשב חדש מבוסס E6300 ואני מתלבט אם שווה לה להשקיע את התוספת כסף בשביל זכרון של 667MHZ או שיפיסק גם533.. המחשב מיועד לעבודה על תוכנות כמו SOLIDWORKS וכו'.. כששני סטיקים של גיגה הם כרגע על הכוונת..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קוונה מחשב שבוע הבא ואני מתלבט לגבי שני זכרונות.. מה אתם ממליצים איזה לקחת ? זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHz CL9 ₪721 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 ₪555 מה יותר משתלם ובכללי מה יותר טוב ..? ואגב לא מתוכנן OC. המחשב מיועד למשחקי גיימינג כבדים. זה המפרט: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪847 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532 זיכרון: * כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1479 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪421 קרור למעבד: [..…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זיכרון OCZ - OCZ 400mhz DDR 512MB תזמון שלו - CL 2.5-3-3-7 timings פרטים נוספים: 400MHz DDR Unbuffered 2.6 Volts Lifetime Warranty 184 Pin DIMM ----------------------------- זיכרון GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value תיזמון: CL2.5 8-4-4 2T פרטים נוספים: , 5ns WLCSP , 2.6-2.95V , 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB 512 מ"ב אז מה אתם אומרים ? איזה זיכרון יותר מהיר? ואם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ובפשטות את המספרים האלה מה המשמעות של המספרים האלה (ובעברית!), אני אודה לו.. תודה לעונים !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם וירוס שדופק את הביוס מצריך את החלפת הלוח? האם עדכון הביוס יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זאת אומרת האם יש מהמשחקים החדשים שממליצים על יותר מ4GB ? למשל MAX PAYNE3 כתוב 2GB-16BG האם זה אומר שמומלץ 16GB ?או שזה סתם הגזמה. המפרט שלי בצד, וגם עשיתי אוברקלוק למעבד ל4GHZ וחבל לי שהזיכרון יגביל אותי,אבל אם עדיין אין כל משמעות למעל 4GB אז הייתי מעדיף לחכות, כי המחירים של הזיכרונות יורדים מהר מאד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצגת ההשקה המלאה עבור משפחת המעבדים החדשה של מפתחת השבבים מצאה את דרכה אל הרשת, ומשאירה לנו מעט מאוד סימני שאלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-