עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XGamerX,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Abiotic,

אני מרכיב לעצמי מחשב חדש קניתי זכרון של patriot ddr2 800 2gb ו 8800GTS 640mb oced אני קונה e6600 ואני לא ממש מבין בלוחות אם של היום לכן אתם כאן תודה

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NuXeR,

אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

7. Started by Static,

לא ברור לי למה.. הלוח אם זה MSI k8n neo4 platinium nf4 ולא משנה איזה זיכרון אני שם במחשב זה תמיד מופיע כ T2 בביוס אני כרגע עם 2*512 של PQI 3200 פשוטים ועדיין זה T2 DUAL CHANEL ניסיתי להוציא סטיק אחד שישאר רק 1 של 512 וזה גם T2 לקחתי זכרונות של Tech Data , Princeton, TakeMS, ועוד כל מיני חברות ובכולם זה נותן דיפולט של T2. כמובן שאם אני משנה את הביוס ידנית אז זה עובד על T1 אבל למה בדיפולט זה תמיד T2. נ.ב. חשבתי בהתחלה שאולי צריך עדכון ביוס אז עדכנתי כבר כמה גירסאות ועדיין זה לא עוזר...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by barry,

היי , יש לי כמה שאלות על thunderbolt למי שמתמצאה, ראיתי שכבר היום לוחות לPC מתחילים לשלב את הפורט הזה ו INTEL מאוד מתלהבים מהעניין מהפורט הזה שלהם (בצדק אני בטוח) וטוענים שבמחצית השניה של 2012 נתחיל ליראות כבר הרבה דברים שמשתמשים בזה. עכשיו יש לי שאלה בעניין אחרי שקצת ראיתי על הפורט ועל ההמצאה הזו בכלל סרטונים וקראתי הסברים. יפה וטוב שזה מעביר 10Gbps עד 4 ערוצים של 20Gbps העלה ו 20Gbps הורדה (הבנתי את זה נכון?) וכל הקטע שאפשר לחבר מכשיר אחד שיעיבר לבא בתור וכו' וכו' בתכלס כרגע זה מביא לנו צרוך העניין כהעברת מידע ממכשיר למחשב בערוץ אחד בעצם עד 1 גיגה לשניה של מידע אוקי... אבל... בכל סרטון שראיתי שמיסמיים את העניין הזה אם השתמשו ב HDD מכני היו צרכים לפחות 4 ב "RAID" כדי ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shekel.90,

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתכוון לשדרג מחשב השנה ולכן מתחיל להתעניין בשינויים שהיו בשוק ששלוש שנים האחרונות. התחלתי לקרוא על זיכרון וברור שתדירות גבוהה יותר ותזמון נמוך יותר זה טוב יותר אבל הטענה הייתה תמיד שבפועל זה חסר משמעות, לכן בזמנו קניתי Hyperx fury 2133Hz CL14. פתאום עכשיו יוטיוב מלא בהשוואות שמראות כ10% הבדל בFPS שזה המון בהתחשב שהתוספת במחיר זה 30$ בלחץ (תוספת של 10% בכרטיס מסך רציני הייתה עולה מאות עד אלפים) עדיין יש סקירות שמראות הבדלים זניחים אבל זה כבר ממש לא חד משמעי רציתי לדעת מה אומרים על זה המקצוענים בתחום? מה ההמלצה היום עבור גיימינג? https://www.youtube.com/results?search_query=ram+speed+benchmark

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתכוון ספציפית למעבד Xeon e5-2699-v4 של אינטל, שניתן למצוא אותו באיביי במחירים סבירים, אבל רק בגרסת (ES (Engineering Sample. העניין עם מעבדים בגרסה כזו הוא שהם לא עובדים על כל לוח. הסיווג של ES גורם לחלק מהלוחות לדחות אותם ולא לאפשר אתחול. אפילו לא לתוך הביוס. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של אסוס ונראה לי שהם לא ממש יודעים על מה אני מדבר. האם מישהו/י התנס/תה בשילוב כזה שעבד? או שלא עבד? אני לא מתכוון להוציא מאות דולרים רק כדי לגלות שהמעבד לא עובד אצלי. מדובר במעבד 22 ליבות שיושב בסוף הרשימה של המעבדים אותם הלוח שלי יכול לקבל. המחיר הרגיל שלו קרוב יותר ל-2000 דולר - שאני לא מתכוון להוציא. אשמח לתגובות, תודה!

13. Started by see4,

מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by original,

התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by the yak,

היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The P.U,

מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yonni,

בדיוק שאני כבר סגור על הלוח שאני רוצה לקנות - GA-8SQ800 , מגיח לו ה-GA-8IK1100 ומסבך אותי שוב. אתם בטח שואלים מה הדילמה, הרי ה-GA-8IK1100 תומך במעבדי ה800MHZ החדשים ויש לו כל מה שיש ל8SQ800. אז פה בדיוק הבעייה- יש להם כמעט את אותם פיצ'רים חוץ מATA133 RAID שאין לGA-8IK1100. נכון לעכשיו אני לא מתכנן שימוש בRAID, אבל מי יודע? אני כן עורך וידאו וכן משתמש בגרפיקה כבדה וRAID יוכל לעזור לי בעתיד..... אם תוכלו להגיד לי עד כמה RAID משמעותי במהירות. נכון לעכשיו גם לא תכננתי לחכות למעבדי ה800MHZ, אבל לוח כמו הGA-8IK1100 יוכל לעזור לי בשדרוג עתידי.... ואולי אני בכלל יחכה למעבד החדש.... מתי לדעתכם הם יגיעו במהירויות היותר נמוכות - 2.4 וכו'??????? וכמה הוא יעלה. נמאס לי להתאפק עם המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roma4k,

שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by danieln9,

שלום קניתי והרכבתי מערכת שכוללת ATHLON XP 2500+ Asus A7N8X Delux mother board Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL) בתודה דניאל נורמן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by owen10,

האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. GIGABYTE EP45-DS3R או Asus P5Q כשמטרה היא לא OC אלא רק למצות בעתיד כמה שיותר את הכמות של הזיכרון (16GB לעומת 8GB) ושאפשר יהיה לעשות crossfire (בGIGABYTE) מה יותר כדאי? אשמח לשמוע את כל הסיבות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.