מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח הזה: ASUS p5ad2-e premium דוד שלי רוצה לקנות אותו ממישהו (יד שניה) ב400 ש"ח...כדאי? איך הלוח בכללי לא מצאתי אותו בזאפ ממש ואני רוצה לדעת אם יש לו כרטיס מסך מובנה ואיך הוא בכללי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם ההגדרות BIOS שלי בסדר... אני צריך לדעת מה הערך באפשרויות הבאות: תפריטADVANCED בביוס: CPU Vcore PS/2 Mouse function control USB Legacncy support: תפריט CHIP CONFIGURATION באדבנסד: SDRAM CAS Latency SDRAM RAS Precharge Time SDRAM RAS to CAS Delay SDRAM Active to Precharge Time DRAM Read Latch Delay I/O Configuration: Parallel port Mode המון המון המון תודה למי שיעזור!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי למצוא אחד כזה אין לי תקציב ליותר מזה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ושמעתי שיש לוחות אם שמשתדרגים למעבדים הבאים{םנטיום 5} אז אני צריך אחד כזה עד 700 שקל. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
DDR2 ו - PCI - EX וכרטיס קול איכותי מובנה (5.1 יספיק לי )
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים? למעבד E6300!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח חדש ואני די מצומצם במזומנים ואני רוצה לדעת אם יש ביכלל טעם לעשות את השינוי הבא שאני מתכנן : יש לי : P3 800 MB SDR 256 G4 4200 128 MB DDR ASUS CUV4X אני חשבתי על ליקנות מעבד AMD 2000 + או AMD 2400+ כי ההבדל הוא ממש לא גדול (בערך 200) ביחד עם לוח שיתמוך בזיכרונות הSDR שיש לי על מנת לחסוך קצת וליקנות בעתיד הקרוב משהו רציני יותר אני חושב שיש איזה לוח של BIOSTAR שתומך אבל אני לא שמעתי על החברה אני לא מתכנן על OC לפחות לא בשנה הקרובה אז נא להיתיחסו ,אני צריך גם מארז חדש לא רציני רק אחד שיסחוב תחלקים וספק 400 נורמלי שיפעל בלי להיתרסק אני פתוח להצעות/רעיונות/תגובות הכל יתכבל בברכה וילקח לצומת ליבי בתודה THE GYVER
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מת לי הלוח אם ואני צריך ליקנות חדש,אני צריך חדש ל intel P 2.8 אני רוצה שהו גם יתמוך בPCI Express.
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה מה שאני צריך לשדרג, וזה התקציב שלי פחות או יותר (לא הרבה יותר אולי 100+ שקל MAX). איך הדבר הזה: AXP 1800 + Epox 8K3A+ + Mushkin 256 PC3000 זה ב 2045 שקל. זו בעצם חבילת ה AXP 1800 של פנדה, רק עם לוח אם שונה שעולה ב100 שקל יותר. תעזרו לי, אני רוצה את הטוב ביותר במחיר הזה. לא לאוברקלוק. ואין סיכוי להגמשת המחיר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף פעם לא טרחתי ... זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#bios עכשיו ממה שהסתכלתי יש לי ביוס בגרסה F4, ואני רואה שיש הרבה שדרוגים שם לביוס. נתקלתי בעמוד הזה במקרה כשהורדתי דרייברים חדשים לווינדוס 8. אז יש טעם? ואם כן איזה גרסה לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה? תודה
-
שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ לוח אני לא יודע מה כדיי לבחור לפי דעתי תראשון לא ?! AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב די חזק, הנה תמונה : הדבר היחיד שמפריע לי הוא המעבד, איזה מעבד מומלץ להיום? ( עד 600 ש"ח ) אגב, הסוקט הוא 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לא עושה אוברקלוק... עדיף את האינטל המרובע או e6750 .....
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-